05 / 05 / 2024

devlet 2bden ne kadar kazandı

devlet 2bden ne kadar kazandı

Devlet, geçen yıl kiradan yaklaşık 254 milyon lira kazandı. Geçen yıl lojman, sosyal tesis kira gelirleri ile ecrimisil hariç taşınmaz yönetiminden elde edilen kira geliri 253 milyon 723 bin lira oldu.

Emekli promosyon en çok veren banka! Hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli promosyon sorgulama e-devlet!

Emekli promosyonu en çok veren bankalar milyonlarca emekli tarafından araştırılıyor. Bankalar, promosyon yarışına girerken, emekliler hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini merak ediyor. Öte yandan emekli promosyon sorgulama e-devlet üzerinden aratılıyor. İşte ayrıntılar...

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman? Sağlık çalışanları aman kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 623'ü hekim ve 297'si yan dal uzmanı bin 812 uzman hekim olacak şekilde, 13 bin 435 hekimin görev yeri belirlenecek. Peki Sağlık Bakanlığı 112. Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası ne zaman?

Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Ticaret Bakanı Bolat, KOOP-DES'te kadın kooperatiflerine ilişkin hibe tutarlarının artırıldığını açıkladı. Peki, Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

"Asrın felaketi"nin ardından 24 Mart tarihinde Bostancık Mahallesi'nde temeli atılan ve temel atma töreniyle gündem olan Defne Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı...

Tek katlı prefabrik evler ne kadar? Devlet prefabrik ev desteği veriyor mu?

Vatandaşlar devket tarafından sağlanan prefabrik ev desteğinin ne kadar olduğunu sorguluyor. Peki, devlet ne kadar destek veriyor? tek katlı prefabrik ev ne kadar? İşte detaylar...

EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet! EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? Başvuran herkes şimdi baksın!

'EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olacak, açıklandı mı?' sorularının yanıtları sık sık internette araştırılıyor. Peki EYT başvuru sonuçları ne zaman belli olur? EYT başvuru sonucu sorgulama e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarını değiştirdi! Bakın ne kadar ödeme yapılacak!

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarında değişiklik yaptı. Peki, dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Çocuk parası Şubat 2023 ne kadar? e-Devlet'ten başvurana hemen yatıyor! Şimdi şartlara bakın! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelere çocuk yardımı ödemesi yapıyor. Çocuk parası Şubat 2023 ne kadar? e-Devlet'ten başvurana hemen yatıyor! Şimdi şartlara bakın! 

e-Devlet'ten başvuru yapanlara PTT'den ödenecek! SED desteği zam farkı hesaplara ne zaman yatacak? 

Sosyal Ekonomik Destek (SED) yardımı ödemeleri e-Devlet'ten başvuru yapanlara PTT'den verilecek. Peki, SED desteği zam farkı hesaplara ne zaman yatacak? İşte detaylar...

DSİ 1273 personel alımı! Devlet Su İşleri 1273 personel alımı ne zaman? DSİ 1273 personel alımı başvuru nasıl yapılır?

DSİ personel alımı yeni yılda da devam ediyor. Peki “Devlet Su İşleri 1273 personel alımı ne zaman gerçekleştirilecek?” İşte detaylar!

devlet 2bden ne kadar kazandı Haberi

devlet 2bden ne kadar kazandı

AA muhabirinin Maliye Bakanlığı verilerinden derlediği bilgilere göre, geçen yıl lojman, sosyal tesis kira gelirleri ile ecrimisil hariç taşınmaz yönetiminden elde edilen kira geliri 253 milyon 723 bin lira oldu.


İlgili mevzuat hükümleri doğrultusunda Hazine taşınmazlarının çeşitli amaçlar doğrultusunda kiraya verilmesi sonucu elde edilen gelirin 221 milyon 337 bin lira olması hedefleniyordu.


Rakamın daha yüksek çıkmasında öngörülen taşınmaz sayısından daha fazla taşınmaz için kiralama talebinde bulunulması ve bazı kiralamalarda kira bedellerinin peşin ödenmiş olması gösterildi.


Coğrafi Bilgi Sistemine (CBS) dahil edilen ve edilmesi öngörülen Hazine taşınmazlarının toplam sayısı ise 932 bin 723 adet oldu.


Aynı dönemde Hazine taşınmazlarının idarenin izni dışında işgal veya tasarruf edilmesi sebebiyle, idare tarafından elde edilen toplam geliri gösteren ecrimisilden elde edilen kaynak ise 263 milyon 120 bin lirayı...