03 / 05 / 2024

devlet desteği nasıl alınır

devlet desteği nasıl alınır

Eğitim ve sosyal hizmetlere odaklanan Türkiye, 2022 yılına toplumun beklentilerini karşılayan “vatandaş odaklı sosyal hizmet” bütçesiyle giriyor. Dar gelirli, emekli, yaşlı, kamu çalışanı ve işçilerin hakları korunurken sosyal harcamalar için 104,2 milyar lira ayrıldı.

Türk Müteahhitler Birliği: Kentsel dönüşüm için devlet desteği şart!

Türkiye Müteahhitler Birliği(TMB), ülkenin; kentsel dönüşüme, yapısal düzenlemelere, altyapı yatırımlarına ihtiyacı olduğunu ve bu çalışmaların devlet desteği olmadan yapılmasının zor olduğunu belirtti.

Ev almak isteyenlere 500 bin TL'lik konut desteği! Şartlar tek tek açıklandı, kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 bin liralık konut desteği için de düğmeye basmıştı. Peki Aile Bakanlığı'ndan 500 bin TL'lik konut desteği nasıl alınır? 500 bin TL'lik konut desteği için kimler başvurabilir? 

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

İBB açıkladı! Yeni evlenecek çiftlere 7 bin TL'lik evlilik desteği verilecek...

Evlilik hazırlıkları yapanlara iyi haber İBB'den geldi. Bu kapsamda İBB'den 7 bin TL'lik evlilik desteği açıklaması yapıldı. Evlilik desteği nasıl alınır? 7 bin TL evlilik desteği şartları nelerdir? Bu süreçte yaş sınırı var mıdır? Evlilik desteği için nereye başvuru yapılır? İşte haberin ayrıntılar

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

İnşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır?

İnşaatta iş güvenliği, çalışan her insan için önemlidir. İş güvenliğini bu çalışma alanında sağlamak için bazı kurallara uyulur. Peki inşaatta iş güvenliği nasıl sağlanır ve uyulması gereken kurallar nelerdir? İşte inşaatta iş güvenliğini sağlamak için önemli bilgiler...

Hibe nedir? Hibe desteği nasıl alınır? Kimler hibe desteğinden yararlanabilir?

Hibe, günlük yaşamımızda sıkça karşılaşılan bir kavramdır ve birçok kamu kurumu tarafından sağlanan hibe destekleri nedeniyle giderek daha önem kazanmaktadır. Peki, hibe nedir, hibe desteği ne anlama gelir ve hibe almak ne demek? İşte hibe ile ilgili tüm merak edilen bilgiler…

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Memura kira desteğinde maaş katsayısı kullanılacak mı? Memura kira desteği nasıl hesaplanacak? 

AK Parti seçim beyannamesinde yer verilen düzenlemelerden biri de kamu çalışanları için kira yardımı olmuştu. İstanbul başta olmak üzere, kamu çalışanlarının sosyoekonomik koşullarının iyileştirilmesi masada yer alıyor. Peki memura kira desteği nasıl hesaplanacak? 

Çiftçiler şimdi kontrol edin! Mazot ve gübre destek ödemesi bu illerde yattı! Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

Çiftçiler mazot ve gübre destek ödemesi ile ilgili son dakika gelişmelerini merak ediyor. Peki mazot ve gübre destek ödemesi hesaplara yattı mı? Mazot gübre desteği nasıl sorgulanır 2023?

120 metrekare prefabrik ev fiyatı ne kadar? Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır?

Prefabrik evler, kurulumu, yapılışı ve maliyetinden dolayı son zamanların en dikkat çeken yapılarından biridir. Özellikle fiyatları vatandaşların gündeminde yer alıyor. İşte bu konuda araştırılan sorular!

Ev hanımları da 7.500 TL maaşla emekli olabilecek mi? İşte ev hanımlarına emeklilik desteği…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Aile Koruma Kalkanı Programı'ndan ev hanımlarına emeklilik müjdesi çıktı. Peki ev hanımları için çalışmadan emeklilik şartları neler? Ev hanımları için emeklilik desteği nasıl olacak?

devlet desteği nasıl alınır Haberi

devlet desteği nasıl alınır

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunulacak ve müzakereleri başlayacak olan 2022 bütçesine toplumsal duyarlılık damgasını vurdu. Eğitim ve sosyal hizmetlere odaklanan Türkiye, 2022 yılına toplumun beklentilerini karşılayan “vatandaş odaklı sosyal hizmet” bütçesiyle giriyor. Dar gelirli, emekli, yaşlı, kamu çalışanı ve işçilerin hakları korunurken sosyal harcamalar için 104,2 milyar lira ayrıldı.

SON DAKİKA ÖĞRENCİ, DAR GELİRLİ VE YAŞLILARA DESTEK

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Öğrencilere kredi, burs, yurt, özel okul desteği ve öğrenim ödemeleri için destek verilecek. Ödeyemeyen vatandaşların sağlık faturasına 23.4 milyar lira, 65 yaş üstü ve bakıma muhtaçlara 13,2 milyar lira, engelli vatandaşlara ise evde bakım için 15,6 milyar lira sağlanacak. Engellilerin ulaşım giderlerine 1,3 milyar lira katkı sağlanacak. Yoksul ailelere elektrik tüketimi desteği kapsamında elektrik tüketimi desteği kapsamında 2,4...