15 / 05 / 2024

Dikmen Vadisi nerede

Dikmen Vadisi nerede

Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Vadisi 4. ve 5. etabının satışı için ihaleye çıktı. 234 bin 268 metrekarelik alan için muhammen bedel 655 milyon 950 bin lira olarak belirlendi.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Seferihisar Mandalina Vadisi'nde fiyatlar 600 bin TL'den başlıyor!

Ticaret Bakanlığı onaylı Gayrimenkul işletmeciliği Kooperatifi güvencesi ile satışa çıkarılan "Mandalina Vadisi Ekolojik Yaşam Alanı" projesinde satışlar devam ediyor. Peki Mandalina Vadisi nerede? İşte detaylar...

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede?

Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Düşler Vadisi Riva 2. Etap nerede sorusunun yanıtı ve proje ile ilgili merak edilenler...

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor?

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede inşa ediliyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek?

Düşler Vadisi Riva nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva nerede? Harita ve konum bilgisi!

Bugün resmen satışa çıkan Düşler Vadisi Riva nerede? İşte harita ve konum bilgisi...

Düşler Vadisi Riva nerede?

Düşler Vadisi Riva projesi bugün satışa sunuldu. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın Riva arsası üzerinde inşa ediliyor. 

Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Yılmaz İnşaat projesi Düşler Vadisi Riva bugün resmen satışa çıktı. Projede villa fiyatları 1 milyon 69 bin liradan başlıyor. Peki Galatasaray Düşler Vadisi Riva projesi nerede?

Next Level Yıldız projesi detayları!

Next Level Yıldız projesi detayları haberimizde yer alıyor. Proje Ankara Dikmen Vadisi'nde yer alıyor.

Dikmen Vadisi nerede Haberi

Dikmen Vadisi nerede

Büyükşehir Belediyesi, Dikmen Vadisi 4. ve 5. etabının satışı için ihaleye çıktı. 234 bin 268 metrekarelik alan için muhammen bedel 655 milyon 950 bin lira olarak belirlendi. 9 parsel alanın özel sektöre satışı, 27 Kasım'daki ihaleyle gerçekleştirilecek. Dikmen Vadisi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesinin uzun süredir tamamlanamayan bölümü satışa çıkarıldı. 4. ve 5 etaptaki 9 parsel, 27 Kasım'da yapılacak ihale ile satışa çıkartılacak. S konut, 1 tane de bölgesel ticaret alanı olmak üzere 9 ayrı parsel için yapılacak ihalenin ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. 


227 bin 956 metrekaresi konut alanı olmak üzere toplam 234 bin 268 metrekarelik 9 parselin muhammen bedelleri 655 milyon 950 bin lira olarak belirlendi. Muhammen bedel, en düşük parselde 16 milyon 615 bin lira, en yüksek parselde ise...