18 / 05 / 2024

dinamik ofisler

dinamik ofisler

Dila Gökalp Architects, PAE Law Office’in genç ve dinamik altyapısını modern bir anlayışla kurgulayarak, bir hukuk bürosunun iç mimari tasarımına aktarmış. Dila Gökalp Architects'tan dinamik hukuk ofisi...

Taksim 360'ta 1+1 evler 50 bin TL'ye, 1+1 ofisler 70 bin TL'ye kiralanıyor!

Tarlabaşı Bulvarı üzerinde yer alan Taksim 360'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede, 1+1 evler 50 bin TL'ye, 1+1 ofisler 70 bin TL'ye kiralanıyor

HCB Dinamik İnşaat'ın Ankara projesi resmen başlıyor! Yenimahalle'ye 1.112 yeni konut geliyor.

HCB Dinamik İnşaat'ın başkent Ankara'daki yeni projesi resmen başlıyor. Ankara Yenimahalle'de inşa edilecek olan projede 1.112 konut yer alacak.

HCB Dinamik İnşaat'tan Ankara'ya 1.112 konutluk yeni proje geliyor!

HCB Dinamik İnşaat, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Ankara Yenimahalle'de yükselecek olan ve 1.112 konutun yer alacağı proje 1 milyar 380 bin TL'ye mal olacak.

Ofisler yeniden dolmaya başladı! Kiralar resmen tavan yaptı!

Pandemi sürecinde ilgilinin azaldığı ofisler tekrar dolmaya başladı. Bu nedenle kira fiyatlarında da artış başladı.

Ofisler konut olunca KDV iadesi alınabilecek mi?

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Emre Özerçen, ofisler konuta dönüşmesi ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Kadıköy Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Enes Aykal tarafından kuruldu.

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Yer Bilimleri İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Abdullah Bakal tarafından kuruldu.

Paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının yeni gözdesi oldu!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen paylaşımlı ve sanal ofisler iş dünyasının da yeni gözdeleri arasında yer alıyor.

 Dinamik 34 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik 34 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Kızılkaya tarafından kuruldu.

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Ofisler yazlık evlere taşındı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle birlikte ofisler de yazlık evlere taşındı...

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alba Dinamik İnşaat Mekanik Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Alkan tarafından kuruldu.

dinamik ofisler Haberi

dinamik ofisler

Dila Gökalp Architects tarafından tasarlanan PAE Law Office’de hukuktaki rasyonellik ve mahremiyet unsurlarından yola çıkılarak geliştirilen tasarım anlayışı, akışkan mekan kurgusu ve çağdaş detaylarla bir araya getirilerek, şeffaflık ve görünürlük ilkeleriyle yeniden yorumlanmış.


Mimari ve iç mimari tasarımların yanı sıra, disiplinlerarası yaklaşımlarla ürettiği projeleriyle tanınan Dila Gökalp Architects, PAE Law Office’in genç ve dinamik altyapısını modern bir anlayışla kurgulayarak, bir hukuk bürosunun iç mimari tasarımına aktarmış. Maya Meridien Tower’da konumlanan PAE Law Office’de, birimlerin birbiriyle olan ilişkileri günümüz çalışma mekanlarına uygun olacak şekilde yorumlanarak, ciddiyet, innovasyon ve dinamizmi bir arada barındıran bir tasarım konseptiyle vurgulanmış.


Mekanları Anlamlandıran Modern Detaylar


Dila Gökalp Architects, PAE Law Office’in tasarımında üç ayrı mekan stratejisi üzerine yoğunlaşmış ve iç mekanın tüm öğelerini kurgularken bu stratejiler üzerinden fikirler...