30 / 04 / 2024

dış hatlar özel yolcu salonu istanbul havalimanı

dış hatlar özel yolcu salonu istanbul havalimanı

İstanbul Havalimanı’ndaki Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığında Softroom ile birlikte tasarlandı. 

Hillside Koru'da lansman dönemine özel yüzde 10 indirim! Teslimler Ekim 2025'te!

Propakt Group imzası ile hayata geçirilen Hillside Koru projesinde lansman dönemine özel olarak yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Vadi Manzara Evleri 4. Etap'ta lansmana özel yüzde 24 indirim! 2 bin 760 konutluk yeni proje!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Vadi Manzara Evleri projesinin 4. etabı satışa çıkarıldı. Lansman dönemine özel olarak yüzde 24 indirim yapılan projenin teslimleri 18 ay sonra gerçekleştirilecek.

Eternia'da lansmana özel indirim fırsatı! Yeni proje!

Arso Group imzası ile hayata geçirilen Eternia projesinde lansman dönemine özel olarak indirim imkanı sağlanıyor. 227 adet konutun yer aldığı projenin teslimleri 2025 yılının Mayıs ayında yapılacak.

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi belli oldu! Hemen bakın

Özel Güvenlik 105. Temel Eğitim ve 81. Yenilime Eğitimi Sınavı'nın yapılmasının ardından gözler sonuç açıklamasına çevrildi. Peki  105. dönem Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonucu ne zaman açıklanacak? ÖGG sınav sonucu takvimi!

Özel okullar ateş pahası! Veliler yüzde 100 zammı duyunca kaçıyor

Milyonlarca öğrenci için üniversite tercih dönemi geldi. Öğrenci ve veliler, özel üniversitelerin yüksek fiyatlarıyla karşı karşıya kaldı. İşte son dönemde özel okullara gelen zamlar ve fiyatlar...

Özel İletişim ve Konaklama Vergisinde Yeni Zamlar mı Geliyor?

Son dönemde uygulanan ÖTV ve KDV zamlarının ardından, vergi düzenlemelerindeki artışlar devam ediyor. Yeni bir dönemde Özel İletişim Vergisi ve Konaklama Vergisi'nde yüksek oranlı zamların geleceği konuşuluyor. Bu zamlar ise 'Gözün aydın yüzde 52' olarak adlandırılmaya başladı. 

Türk Telekom’dan yaza özel kampanya! 50 GB’lık paketin aylık fiyatı 80 liradan satılıyor!

Türk Telekom, faturasız hat kullanan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya başladı. Yaz dönemine özel üç aylık olan paketlerin avantajlı fiyatlardan sunulduğu belirtildi.

Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Asgari ücretin, 2023'te brüt 10 bin 8 lira, net 8 bin 506 TL şeklinde belirlenmesiyle beraber gözler özel sektöre döndü. Özel sektörde kritik maaş güncellemesi! Maaşı asgari ücretten fazla olanlara ne kadar zam yapılacak? Hemen bakın!

Promosyonda yeni dönem! Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?

“Özel sektör çalışanı nasıl promosyon alır?” sorusuna TÜKONFED Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü canlı yayında yanıt verdi.

Türkiye’nin incisi Sabiha Gökçen Havalimanı’nın dünyaya açılan kapıları çoğaldı

Dış hatlar yolcusu % 125 artış gösteren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda, iç hatlarda bulunan kapılardan bazıları dış hatlar kapısına dönüştürülerek yolcu akışına hız kazandırmış oldu. İşte detaylar…

Teknosa'dan karne dönemine özel elektrikli scooterlarda dev fırsat! Sakın kaçırmayın!16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük tekno marketleri arasında yer alan Teknosa, bu kez de karne dönemine özel elektrikli scooterlarda kaçırılmayacak fırsatları başlattı! Peki, Teknosa'da karne dönemine özel elektrikli scooter fiyatları ne kadar? İşte 16 Haziran 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de bir ilk yaşanıyor! İstanbul Havalimanı’nda teknolojik alışveriş dönemi başladı! Görenler şaşkın...

Dünyanın en önemli transfer merkezleri arasında yer alan İGA İstanbul Havalimanı, dış hatlar terminalindeki alışveriş alanında yolculara eşlik eden ve mağazalar hakkında bilgi veren Artırılmış Gerçeklik (AR) teknolojisini tanıttı...

Büyükyalı İstanbul'da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Büyükyalı İstanbul projesi İstanbul'un merkezi Zeytinburnu sahilinde yükseliyor. Toplam 111 dönümlük arazide hayata geçirilen projede yaz dönemine özel 36 ay vade farksız ödeme kampanyası başladı...

dış hatlar özel yolcu salonu istanbul havalimanı Haberi

dış hatlar özel yolcu salonu istanbul havalimanı


İstanbul, Londra ve Ljubljana’da yer alan ofislerinde Avrupa’dan Afrika’ya ve Ortadoğu’ya kadar çok geniş bir coğrafyada mimari, iç mimari ve kentsel tasarım projelerinde imzası bulunan Avcı Architects’in yerel çözüm ortaklığı ile Softroom ile birlikte tasarladığı İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları, İstanbul Havalimanı’nda birbirine bağlanarak oluşan 19 bin metrekarelik özel yolcu salonunu kapsıyor.

İstanbul Havalimanı Türk Hava Yolları İç ve Dış Hatlar Özel Yolcu Salonları projesi, THY'nin yeni görsel kimlik felsefesi “flow/akış” temasının yeni havalimanı içerisinde mekansallaştırılması için açılan uluslararası bir tasarım yarışmasını Softroom'un kazanmasıyla doğdu. Proje bünyesinde bulunan ve bir kilometreyi aşan uzunluğu ile dünyanın en uzun parametrik iç mekan formlarından biri olarak yaratılan ve ilhamını da mega kent İstanbul’dan alan...