27 / 04 / 2024

Diyarbakır Karacabey Kalkınma Ajansı halk toplantısı

Diyarbakır Karacabey Kalkınma Ajansı halk toplantısı

T.C Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından; Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi için 22 Ocak 2015 günü saat 14:00 'de halk toplantısı düzenlenecek.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım'a Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan 30 milyon euroluk kredi!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin  yüzde 100 iştiraki olan MEL3 Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret A.Ş. lehine 30 milyon euroya kadar uzun vadeli kıdemli teminatlı kredi sağlayacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 'Kalkınma Yolu Projesi' kapsamında yaklaşık 7,8 milyar dolar yatırım yapacak!

Kalkınma Yolu ve Zengezur Koridoru için yeni kara ve demir yolları planlandı. Bu bakanlık kapsamda her iki proje için toplam 7,8 milyar dolar yatırım yapılacak. 

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Türkiye'de konut arzının daha farklı bir düzeye çıkması için düğmeye basıldı! 12. Kalkınma Planı TBMM Genel Kurulunda!

TBMM Genel Kurulunda 12. Kalkınma Planı üzerinde görüşmeler başladı. Konutta yapılacak çalışmalar da gündemde yer aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye'de konut arzının çok daha farklı bir düzeye çıkmasını beklediklerini söyledi.

TBMM'de 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmeleri başlıyor!

Haftalık çalışmasına yarın başlayacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, 12. Kalkınma Planı ile kentsel dönüşüme yönelik kanun teklifinin görüşmelerine başlanacak.

Konut politikaları sil baştan: İşte 12'nci Kalkınma Planı'yla gelen konut sektöründeki 4 yeni hedef! 

12'nci Kalkınma Planı kapsamında konuttaki hedefler belirlendi. Peki planda hangi konut politikaları var? İşte ayrıntılar...

Çiftçiler müjde: Hayvansal üretim için kredi desteği geliyor! Kırsal kalkınma projeleri için harekete geçildi!

Tarım ve Orman Bakanlığı, kırsal kalkınma için yeni projeler hazırlığına başladı. Bu kapsamda hayvansal üretim için kredi desteği arttırılacak. 

TOKİ, 5 senede 500 bin sosyal konut yapacak: 12. Kalkınma Planı'yla dar gelirlilere, kadınlara, gençlere müjde!

12. Kalkınma Planı çerçevesinde şehirlerdeki barınma sorununa sağlıklı çözümler üretilebilmesi amacıyla, dar gelirlilere, kadınlara, engellilere ve gençlere ilişkin toplu konut uygulamaları sürdürülecek. Ayrıca TOKİ 5 senede 500 bin sosyal konut inşa edecek. İşte detaylar...

12’nci Kalkınma Planı TBMM’de! 2028’de enflasyon tam bu kadar olacak! Duyanlar neye uğradığını şaşırdı!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ikinci kalkınma planı olan ve 2024-2028 dönemini kapsayan 12. Kalkınma Planı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayının ardından TBMM Başkanlığı'na sunuldu. Plana göre 2028’de enflasyonun yüzde 4,7’ye düşeceği öngörüldü.

Bakan Uraloğlu: ‘Kalkınma Yolu’nda imza ekim ayında atılabilir’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin önderlik ettiği “Kalkınma Yolu” projesine yönelik son gelişmeleri paylaştı. Projenin genel anlamda hazır olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, ilk imzaların ekim ayında atılabileceğini söyledi.

Limak ve BAE’li Alpha Dhabi Holding'ten iş birliği: Sürdürülebilir kalkınma için Mutabakat Anlaşması imzalandı!

BAE şirketi Alpha Dhabi Holding ile Limak arasında, Türkiye ve BAE’de sürdürülebilir kalkınma için teşvik sağlayacak olan Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalandı. Anlaşma kapsamında inşaat, kalkınma, altyapı, enerji ve turizm sektörleri de yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Ford Otosan’a, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan 200 milyon euro ek kredi!

Otomotiv sektörünün öncü şirketlerinden Ford Otosan’n, Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) 200 milyon euro tutarında ek kredi sağladığı duyuruldu.

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası aktiflerini yüzde 131, karını ise yüzde 78 artırdı!

Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası, 2022’nin üçüncü çeyreğinde aktiflerini geçtiğimiz senenin aynı dönemine göre yüzde 131 oranında yükselterek 79 milyar Türk Lirası'na çıkardı. Kredi, Eylül 2022'de yıllık bazda yüzde 119 artarak 55 milyar lira oldu. İşte ayrıntılar...

Diyarbakır Karacabey Kalkınma Ajansı halk toplantısı Haberi

Diyarbakır Karacabey Kalkınma Ajansı halk toplantısı

T.C Karacadağ Kalkınma Ajansı tarafından; Diyarbakır İli, Yenişehir İlçesi, Dökmetaş Köyü mevkiinde, Diyarbakır Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesinin yapılması planlanmaktadır.  Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Karacabey Kalkınma Ajansı toplantı salonu

Toplantı Saati: 14:00

Toplantı Tarihi: 22/01/2015

Proje Sahibi: T.C Karacadağ Kalkınma...