20 / 05 / 2024

DKY duvarları kaldırdı

DKY duvarları kaldırdı

DKY İnşaat ‘DKY On’ konseptindeki ilk projesi Kağıthane’yi tanıttı. İnteraktif ve nesnelerin iletişimine açık olacak bu konseptte tüm donatı alanlarının duvarları kaldırılarak, proje içinde ‘sosyal’ mahalle kültürü oluşturulacak

Tarihin en büyük ikinci arsa alımı ülkeyi ayaklandırdı! Çinli milyarder gizlice 198 bin dönümlük orman almış...

Çinli bir milyarderin ABD'nin Oregon eyaletinde 198 bin dönümlük bir orman satın alması ülkeyi ayağa kaldırdı. 

Arjantin'de kira krizine Javier Milei çözümü: Zam sınırlamasını kaldırdı!

Arjantin'de üç haneli enflasyon rakamları kira krizine neden oldu. Yeni Başkan Milei, kira zamlarına ilişkin sınırlamayı kaldırdı. Bu kararın kira fiyatlarını daha da yükseltmesinden endişe ediliyor.

İstanbul’da dolmuş ve taksiler için çok konuşulacak düzenleme! O şart kaldırıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) minibüsleri 8 artı 1 koltuk kapasiteli dolmuş taksilere dönüştürmeye teşvik etmek amacıyla, daha önce dönüştürülen dolmuş taksilere koyduğu ‘Üç yıl süreyle devredilemez’ şartını kaldırdı.

Portekiz Parlamentosu gayrimenkul karşılığı vatandaşlık verme uygulamasını kaldırdı!

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de gayrimenkul yatırımcılarının en çok ilgilendiği program olan Golden Visa için Portekiz Parlamentosu önemli bir adım attı ve gayrimenkul yatırımlarını program kapsamından kaldırma kararı aldı.

Ev arayanlar dikkat! Bu ilimizde ev almak artık hayal, yabancılar rekor kırdı

Ev fiyatlarının aşırı derece yükselmesinin ardından vatandaşlar ev alma konusunu rafa kaldırdı. Bir ilimizden ise yabancılar rekor sayıda ev aldı. İşte haberin detayları...

THY bölgesel uçak projesini rafa kaldırdı

THY'nin pandemi sonrasında artan uçuş talebini karşılamak için 30 uçak alarak bölgesel uçuş filosu kurma planını rafa kaldırdı. İlk 9 ayda karını yüzde 500 artıran şirket yeni yatırım projesinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçtiği kaydedildi.

TOKİ projelerindeki konutları Suriyelilerin kaptığı ortaya çıktı, TOKİ'nin sitesinden kazananlar listeleri kaldırıldı! 

Sözcü’den Özlem Ermiş Beyhan dünkü haberinde TOKİ projelerinden Suriyelilerin konut altığını yazmıştı. Söz konusu haberden sonra ‘yeni vatandaşların’ isimlerinin de yer aldığı kura çekilişini kazananların listesini TOKİ sitesinden kaldırdı. İşte detaylar...

Sınırları kaldırdılar, Türkiye'den satın alacaklar! Kamyonlarla kasa kasa gidecek

Rusya, biber, nar, üzüm, portakal ve greyfurtun Türkiye'den ithal edilmesine yönelik sınırlamayı kaldırdı. Bu ürünler ülkeye artık Türkiye'den de gidebilecek.

BDDK'dan yeni kredi kararı: Derecelendirme zorunluluğu kaldırıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 500 milyon lira ve üzeri sektörde kredisi olan şirketlerin yeni kredi için derecelendirme kuruluşu ile geçen yıla kadar sözleşme imzalaması zorunluluğunu ortadan kaldırdı.

Ev alacaklara müjde! O sınır kaldırıldı!

Ticaret Bakanlığı, konut satışlarında taksit sınırını kaldırdı. Bakanlık taşıt satışlarında ise 60 aya kadar taksit imkanı getirdi.

Döviz ve altın alımında valör uygulaması kaldırıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 100 gram altın ve 100 bin dolar üzerindeki işlemlerdeki 'valör' uygulamasını kaldırdı. Kredilerin takibe düşme süresini 180 güne çıkaran uygulamanın süresi de uzatıldı.

Diyarbakır Sur'daki kaçak yapılar kaldırıyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Sur İlçesindeki Millet Bahçesi’nde bulunan ve görüntü kirliliğine sebep olan kaçak yapıları kaldırdı.

BDDK üç yabancı bankaya işlem yasağını kaldırdı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Londra merkezli üç yabancı bankanın, TL yükümlülüğünü yerine getirmesi üzerine Türk bankaları ile bir bacağı TL olan döviz işlemler için yasağı kaldırdı.

DKY duvarları kaldırdı Haberi

DKY duvarları kaldırdı


Gayrimenkul sektörüne yeni bir akım kazandırma amacıyla ‘yeni nesil şehirli yaşam konsepti’ni gündemine alan DKY İnşaat, ilk projesi DKY On Kağıthane’yi 200 milyon lira yatırımla hayata geçiriyor. Paylaşım, sosyallik, fonksiyonellik ve teknolojiyi biraraya getiren firma, DKY On konseptini 5 yıl içinde 10 projede daha kullanacak. Çeliktepe’de kesinleşen DKY On projesi, Maslak, Bomonti ve Ataşehir’de de yer alacak. Toplam 10 projeye 5 yıl içinde 2 milyar liralık yatırım yapılması bekleniyor. Beşler Sucuk Fabrikası arazisine yapılacak projede ‘duvarları kaldırdıklarını’ belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, “Yeni nesil yaşam platformu hep geliştirilebiliyor, hep virgülleri var, noktalamıyoruz. Sosyal alanlarda duvarlar yok, proje kendi içinde bir mahalle ve siz içinde olduğunuz mahallede sizin için oluşturulmuş etkileşime telefon, tablet gibi cihazlarınızla kolay erişebiliyorsunuz”...