16 / 05 / 2024

doğal görünümlü parkeler

doğal görünümlü parkeler

Villeroy & Boch, Lodge ile ahşap zemin görünümüne sahip yeni porselen seramik zemin konsepti ile dikkat çekiyor. Parkeden ilham alan Lodge, modern olduğu kadar doğal…

Doğal gaz dönüşümü yaptırırken paranızdan ve sağlığınızdan olmayın! 

Kışın konfor denildiğinde akla gelen ilk kriterlerden biri ısıtma oluyor. Toplumun ısıtmadaki kriteri ise ekonomik, güvenilir ve çevre dostu olan doğal gaz. Peki doğal gaz dönüşümü yaptırırken nelere dikkat etmeliyiz?

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Keskin görünümlü Yamaha R7 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Evim tapuda arsa görünüyor ne yapmalıyım?

İskanı alınmamış ve kat irtifakı bulunmayan yapılardaki daireler halk arasında arsa tapulu olarak geçer. Peki, eviniz tapuda arsa görünüyorsa ne yapmanız gerekir? İşte detaylar…

Türkiye en çok buğday ithal eden 3. ülke oldu! BM Gıda Görünümü Raporu'nda resmen açıklandı! İşte sebebi...

Birleşmiş Milletler'in (BM) Haziran'da yayımladığı iki ayrı gıda görünümü raporunda Türkiye en çok buğday ithal eden ülkeler arasında yer alıyor. Peki Türkiye neden en çok buğday ithal eden ülke oldu? İşte ayrıntılar... 

Rusya doğal gaz kartını açtı! Vanayı kapatma kararı aldı

Rusya, Ukrayna savaşı nedeniyle kendisine cephe alan Avrupa ülkelerine karşı elindeki en güçlü silahlardan biri olan doğal gaz kartını masaya sürdü. bu kapsamda Polonya'ya yapılan gaz sevkiyatının yapıldığı vana kapanacak.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Fahrettin Koca: Dr. İsmail Niyazi Kurtulmuş Hastanesi modern bir görünüme kavuştu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 45 günde restore edilen hastanenin modern bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

Osman Gürün: Muğla'daki yazlıkların üçte biri doldu!

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Kayseri Kazancılar Çarşısı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Kazancılar Çarşı’nda gerçekleştirilecek projeleri anlattı. Yapılacak çalışmalarla, çarşı yeni ve modern bir görünüme kavuşacak.

Doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşulları yeniden belirlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, doğal sit alanlarını koruma ve kullanma koşullarını yeniden belirledi. Bir çivi çakmanın bile yasak olduğu doğa harikası Kelebekler Vadisi, Akdamar Adası, Erzurum Narman Peribacaları gibi sit alanlarında artık bungalovlar ve çadır kampları yapılabilecek...

Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Boğaziçi ön görünümde yer alan yapıların imar barışı kapsamına alınabilmesi için Mecliste görüşmeler başladı. Peki, Boğaziçi ön görünüm imara açılıyor mu?

Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor!

Marmaray çalışmaları nedeniyle 2004'ten beri şantiye halinde kalan Üsküdar Meydanı yeni görünümüne kavuşuyor...

Uzay gemisi görünümlü ev satışa çıkarıldı!

1960'larda tasarlanan uzay gemisi görünümlü 'Futuro' evlerinden birinin satışa çıkarılması bilim kurgu ve mimari meraklılarını heyecanlandırdı.

doğal görünümlü parkeler Haberi

doğal görünümlü parkeler



Doğa, iç mekan tasarımında uzun zamandır trend olmaktan çıkıp aksine sürekli güncellenen ve dönüşüm geçiren vazgeçilmez bir tema haline geldi. Çağımızın yüksek teknoloji ve hız karşısındaki denge arayışında modern hisse sahip doğal yaşam aksesuarları gün geçtikçe çok daha fazla insanı etkiliyor. İster mobilya ister yer döşemesi olsun, ahşap popülerliğini korumaya devam ediyor.


Villeroy & Boch, Lodge ile ahşap zemin görünümüne sahip yeni porselen seramik zemin konsepti ile dikkat çekiyor. Parkeden ilham alan Lodge, modern olduğu kadar doğal… Doğal ahşap görünümü, damarlı yüzey, renk çeşitliliği ve otantik renklerle uyumlu olarak geliştirildi. Sonuç, yüksek kalitede doğal görünümlü zeminler...


Lodge, klasik parke boyutu olan 90cm ebatları ile beş renkten oluşan iki farklı formatta sunuluyor. Seri, hem özel hem ticari alanlar için sağlamlık, dayanıklılık ve...