24 / 07 / 2024

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi

Antalya Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.

Bakan Mehmet Şimşek, ‘Borsa oyun alanı değildir’ dedi. Vatandaş, ‘Bizi değil SPK’yı uyarın’ cevabını verdi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Finansal Okuryazarlık Platformu'nda yaptığı konuşmasında, “Borsa oyun alanı değildir” dedi. Vatandaş ise asıl uyarılması gerekenin kendileri değil, tahtacılar ve SPK olduğunu söyledi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Borsa bir oyun alanı değildir!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Borsa'nın sağlıklı işlemesi, firmaların sağlıklı finansmana erişiminin en önemli itici gücü olacağını belirterek'' Borsa bir oyun alanı değildir'' dedi.

Sanal gerçeklik teknolojisiyle emlak sektöründe kartlar yeniden dağıtılıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen sanal gerçeklik teknolojisi, oyun ve eğlence sektörlerinde etkili olurken, emlak sektöründe de pek çok şeyi değiştirdi. Konut almak isteyenler, artık bir evi şahsen görmekle sınırlı kalmıyor ve emlakçılar daha çok müşteriye ulaşabiliyor.

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

Girişimlere yapılan yatırımlarda rekor kırdık! Türkiye’den 2023 yılında yeni Unicorn’lar çıkacak!

Dünya genelinde girişimlere yapılan yatırımlar düşerken, Türkiye’de özellikle oyun ve fintek girişimlerine yapılan yatırımlarda rekor kırıldı. Önümüzdeki dönemde Türkiye’deki fintek şirketlerinden bir veya birkaç unicorn çıkması bekleniyor.

Samsung severlere müjde! İşte Neo QLED 8K fiyatı ve özellikleri

Samsung, Perşembe günü Hindistan'da bir dizi Neo QLED 8K ve 4K TV'yi piyasaya sürdü. Akıllı televizyonların ekran boyutları 50 ile 98 inç arasında değişiyor. Üstün bir oyun deneyimi sunduklarını ve film izlemeyi geliştirdiklerini iddia ediyorlar. İşte Türkiye'de satışta olan 8K TV'nin fiyatı

Samsung M8, M7 ve M5 akıllı monitörler, çıtayı arşa çıkardı! Yeni nesil eğlence ve çalışma deneyimini tattırıyor!

SAMSUNG, 2023 Model M8, M7 ve M5 Akıllı Monitörleriyle kullanıcılara tek bir monitörde eğlence, oyun, üretkenlik ve tasarım keyfini bir arada sunarak dünya genelinde beklentileri karşılayacak bir seviyeye çıkardı.

PlayStation 5'i sabırsızlıkla bekleyenlere müjde! İşte Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği PlayStation 5 (PS) için artık her şey netleşti. Bu haberimizde PlayStation 5 için  Lansman tarihi, fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili detataylı bilgiye sahip olacaksınız

Oyun canavarlarına müjde! Elinizi çabuk tutun 1.400 TL’lik oyunlar geçici olarak ücretesiz oldu

En popüler oyun platformlarından steam geleneğini bozmuyor ve ücretsiz oyhları vermeye devam edşyor. Steam'de hafta sonuna özel düzenlenen kampanya bağlamında 1.400 TL değerindeki 4 oyun, kısa süreliğine ücretsiz oldu.

Oyun severler sakın kaçırmayın! Epic Games’in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu!

Oyun severleri yakından ilgilendiren bir haber geldi. Epic Games Store, bu hafta için bir oyunu ve indirilebilir içerik paketini (DLC) ücretsiz sunuyor. İşte detaylar…

Oyun tutkunlarına kötü haber! Epic Games'ten bu sefer indirim değil zam haberi geldi

Kış mevsiminin sona ermesiyle, Rockstar oyunlarında yapılan indirimler bitti ve oyunlara devasa zamlar uygulandı. Epic Games'in uyguladığı fiyat tarifesi oyun severleri hüzne boğdu. İşte detaylar

Oyun tutkunları dikkat! 699 TL değerindeki oyun kısa süreliğine ücretsiz! Sakın kaçırmayın!

Oyun tutkunları dikkat! Ubisoft'un strateji oyunu Anno 1800, Ubisoft Connect ve Epic Games Store'da kısa süreliğine ücretsiz olarak keyfini çıkartın. İşte detaylar…

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi Haberi

Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi

DOKUMA Fabrikası'ndaki kreş binasına yapılan Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, büyüklerin nostalji, küçüklerin eğlence merkezi oluyor.


Dokuma Fabrikası, bu kez bir oyuncak müzesine ev sahipliği yapacak. Fabrikanın 713 metrekare büyüklüğündeki kreş binası, aslına sadık kalınarak oyuncak müzesine dönüştürülüyor. Dokuma Çalışma Grubu'nun hazırladığı rapordaki 'Kreş binası çocuk eğitim merkezi olsun' talebine göre şekillendirilen binanın çatısından duvarlarına, tuvaletlerinden ısıtma-soğutma sistemine kadar sil baştan yapıldı. Dokuma Oyun ve Oyuncak Müzesi, küçüklerin ve büyüklerin ortak eğlenebileceği bir yer olacak. Tesisin içerisinde çocukların ve büyüklerin birlikte eğlenerek vakit geçirebileceği mekanlar bulunacak. Bu amaçla müzede oyunların ve oyuncakların tarihsel gelişimini anlatması için mizansen ortamlar oluşturuluyor. Müzede çeşitli aktivitelerin yapılabileceği bir alan da yer alacak.


Müzeye gelenler, önce konuşan ağaçlar ile karşılanacak. Taş Devri oyuncakları, Pinokyo ahşap oyuncaklarını...