27 / 04 / 2024

dolar tl son dakika

dolar tl son dakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası borsa rekor tazelerken, dolar ve altın sert düştü.

Dolar tahttan inmiyor! 1 dolar bugün ne kadar oldu? 20 Mart 2024 dolar/TL...

Dolar/TL kuru haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Her geçen gün rekor tazeleyen dolar kuru tahttan inmiyor. Peki 20 Mart 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar 31 TL'ye merdiven dayadı! 24 saat sonra doların yönü resmen belli olacak! Son dakika dolar/TL kuru

21 Şubat Çarşamba dolar/TL kuru rekor yükselişle 31 TL'ye merdiven dayadı. Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip edilirken gözler yarın açıklanacak Merkez Bankası faiz kararına çevrildi. 

10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe 30,59 liranın üzerinde başladı. Dün rekor tazeleyen dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. 10 Şubat 2024 dolar ne kadar? Bugün dolar kaç TL? Son dakika dolar/TL kuru.

Dolar/TL 30,22 TL seviyesinden işlem görüyor! 19 Ocak Cuma dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yatay başlamasının ardından 30,22 TL seviyesinden işlem görüyor. Peki euro bugün ne kadar oldu? 19 Ocak 2024 döviz kurları...

13 Aralık Çarşamba dolar ne kadar? Bugün dolar güne nasıl başladı! Son dakika dolar/TL kuru!

Dolar/TL kuru son 3 aydır sınırlı yükselişine devam ediyor. Bugün de 29,05 lira ile tarihi rekoruna ulaşan dolar kurunda ibreler yeşile gösteriyor.

Dolar rekor tazeledi! Bugün dolar/TL kuru ne kadar oldu? Dolar ne olur? 

Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününe değer kazancıyla başladıktan sonra 28,93 lira seviyelerinden işlem gördü. Bu seviye ile rekor tazeleyen dolar kuru yatırımcıların odağında. Son dakika dolar kuru kaç lira oldu?=

Son dakika dolar/TL kuru 28,94 TL'den işlem görüyor!

Dün 28,89 liradan işlem gören dolar/TL kuru 5 Aralık Salı günü şu dakikalarda 28,94 TL'den işlem görüyor.

Gözler dolar kurunda! Bugün dolar kaç lira oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kaç lira?

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde güne yükselişle başladı. Gözler dolar kuruna çevrilirken yatırımcılar son dakika güncel dolar kurunu araştırıyor. Bugün dolar ne kadar oldu? 1 Aralık Cuma dolar/TL kuru.

Dolar/TL yeni rekoruna imza attı! Bugün dolar ne kadar oldu? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar/TL kuru yeni rekoruna imza attı. Haftanın son işlem gününde dolar ne kadar oldu? Bugün dolar kaç lira? 1 dolar kaç TL? 24 Kasım dolar kuru.

Dolar/TL bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar yükseldi mi, düştü mü? 

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününde yukarı yönlü hareket ediyor. Dün 28,28 TL'den kapanış yapan dolar bugün kaç liradan işlem görüyor? Dolar/TL kaç lira? 3 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Dolar bugün ne kadar? Bugün dolar kaç TL? 2 Kasım Perşembe dolar/TL kuru

Milyonlarca kişi dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Dolar/TL kuru haftanın dördüncü işlem gününde güne 28,32 TL'nin üzerinde başladı. 

Dolar alıp satmak isteyenler dikkat! Dolarda kademeli artış devam ediyor! 31 Ekim 2023 dolar/TL kuru...

Amerika Merkez Bankası faiz kararına son bir gün kala gözler dolar kuruna çevrildi. Başta dolar kuru olmak üzere piyasaları etkileyecek kritik karar merakla takip ediliyor. Dolar kuru haftanın ikinci işlem gününe kademeli artışla başladı. Peki dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? 

İstanbul serbest piyasada dolar ne kadar oldu? 23 Ekim 2023 dolar/TL kuru

23 Ekim Pazartesi dolar/TL kurunda son durum merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçerek rekor kıran dolar kuru bugün kaç lira? İstanbul serbest piyasada dolar ne kadar oldu? 23 Ekim 2023 dolar/TL kuru.

dolar tl son dakika Haberi

dolar tl son dakika

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı "ekonomideki yeni dönem" açıklamaları sonrası Türk lirası varlıklara olan talep hızla arttı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Türk lirası varlıklara artan talep ile uluslararası piyasada Türkiye'nin risk primi (CDS) 450 seviyelerinden 410'a kadar gerilerken, yurt içinde borsa yükseldi, döviz kurları ve altın fiyatı geriledi.

Borsa İstanbul'da, günün ilk yarısında 1.258 puan seviyesine çıkan BIST 100 endeksi, Erdoğan'ın açıklamalarının ardından yükselişini hızlandırarak 1.266,26 puan ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. BIST 100 endeksi banka hisseleri öncülüğünde yükselirken, bankacılık endeksindeki artış yüzde 4'ü geçti. BIST 100 endeksi şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 1,8 artışla 1.265 seviyelerinde bulunuyor.

Dolar/TL, bugün 8,20'nin üzerini test etse de açıklamaların ardından...