17 / 05 / 2024

Dolarlarını bozduran gayrimenkul alımı

Dolarlarını bozduran gayrimenkul alımı

TL’ye dönüş seferberliği ekonomiye umut oldu. Dolarlarını bozduran vatandaşların önemli bir kısmı yatırım amaçlı olarak gayrimenkule yönelmeye başladı.

“Buralarda malda kalın” diyen gayrimenkul uzmanı yatırım için o ülkeyi işaret etti!

Ekonomik belirsizlikler karşısında kafası karışan yatırımcı parasını nerede değerlendireceğini araştırırken, gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin bir öneri paylaştı. “Faizde asla kalmayın” diyen Gültekin, “Malda kal zinde kal” diyerek yatırım bölgelerini açıkladı.  Özellikle bir yeri işaret etti.

İflas bayrağını çeken gayrimenkul devi New York'un dev gökdeleni Chrysler Binasını satışa çıkardı!

Gayrimenkul devi Signa geçtiğimiz günlerde iflas bayrağını çekmişti. Chrysler Binası'nın sahibi olan şirkete Avusturya mahkemesi, New York City gökdelenindeki hisselerini satma emri verdi.

Mevduatın cazibesi gayrimenkul satışlarını sarstı!

Konut satışlarındaki düşüş devam ediyor. Vatandaş güvenli liman gayrimenkulü terk etmeye başladı. Mevduatın cazibesi artınca birçok yatırımcı birikimini gayrimenkul yerine bu alana yönlendirdi.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

'Dolar tutarsanız paranızı eritirsiniz' diyen Mert Başaran uyardı! Dolarlarınızı bozun bunu alın...

Dolar tutarsanız paranızı eritirsiniz" diyen Başaran yatırımcılara yatırımcıları uyardı. Dolarlarınızı bozun bunu alın...

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Dengiz Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Dengiz tarafından kuruldu.

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

Dolarda resmen deprem fırtınası başlayacak! Dolar yıkıp geçecek! Bu rakamı görenler hemen dolarlarını saklayacak

Amerika Merkez Bankası faiz kararına sayılı günler kaldı. Gözler Fed'e çevrilirken yatırımcılar da doların yükselip yükselmeyeceğini araştırıyor. Dolarda resmen deprem fırtınası başlayacak! Dolar yıkıp geçecek! Bu rakamı görenler hemen dolarlarını saklayacak...

Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak

Son günlerde dolardaki durağanlıktan sonra  yatırımcılar doların yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Uzman isim açıkladı. Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak...

Dolarlarınızı rafa kaldırın! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Patlamaya hazır bomba! Herkes bundan alsın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten dolar ile ilgili çarpıcı açıklama geldi. Dolarlarınızı rafa kaldırın! İslam Memiş öyle bir açıklama yaptı ki... Patlamaya hazır bomba! Herkes bundan alsın...

Dolarlarını satanlar ters köşe olacak! Ünlü ekonomist doların fırlayacağını tarihi açıkladı

Ünlü ekonomist Esfender Korkmaz, dolar borcu olanları ve dolarlarını satanların ters köşe olacaklarını açıklayarak doların fırlayacağı tarihi açıkladı.

Dolarlarınızı sakın satmayın! Ekonomist Selçuk Geçer peş peşe açıkladı! Sadece 30 gün sonra dolar bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların 30 gün sonra geleceği seviyeyi açıklayarak ''dolarlarınızı satmayın'' diyerek yatırımcıları uyardı.

Dolarlarını bozduran gayrimenkul alımı Haberi

Dolarlarını bozduran gayrimenkul alımı

TL'ye dönüş seferberliği ekonomiyi çökertme oyununu bozarken, şimdi sıra ticaret çarklarının döndürülmesine geldi. Kur üzerinden kriz algısıyla kabuğuna çekilmeye zorlanan kamu kurumları, iş dünyası ve tüketicilerin TL için gösterdikleri milli birlik ruhu piyasaya da umut oldu.


HAREKETLİLİK BAŞLADI

Dövizini bozduran vatandaşların yeni yatırım araçlarına yönlenmeye başlayınca, gayrimenkul ve otomotiv gibi sektörlerde hareketlilik sinyalleri geldi. TL'ye dönüş kampanyalarının ticareti olumlu etkilediğini belirten sektör temsilcileri, "Şimdiki adım ticareti canlandırmak olmalı. Vatandaşları bozdurdukları paraları tüketime harcamaya, iş dünyasını da üretmeye devam etmeye davet ediyoruz" mesajı veriyor.


PARA REEL EKONOMİYE GELSİN