03 / 05 / 2024

Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi

Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi

Başbakan olduktan sonra ilk kez Bursa’yı ziyaret eden Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 8 eserin de aralarında bulunduğu toplam 720 milyon TL’lik 21 yatırımı hizmete açacak.

Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin çalışmaları tekrar başladı!

Sağlık alanında yapılan hayırlardan yüzde 18 KDV alınmaya başlanması üzerine yarıda kalan Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, açılmayı bekliyordu. Kaderine terk edilen hastanenin bu yıl tamamlanması için çalışmalar başlatıldı.

SSK, Bağ-kur ve emekli maaşında yeni zam tablosu! Emeklilerin dört gözle beklediği haber geldi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ek zam gündemden uzaklaşırken gözler temmuz zammına çevrildi. Memur ve emekli maaşı ne kadar olacak?

İslam Memiş emeklileri ilk ve son kez uyardı! Promosyonda bu dört maddeye dikkat edin!

Bankalar emekliler için promosyon yarışına girdi. Bankalar promosyon ödemelerini açıklamaya devam ediyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, emekli promosyon ödemeleri ile ilgili dikkat edilmesi gereken dört maddeyi açıkladı.

Siltaş Yapı dört projesinde yüzde 10 indirim kampanyası başlattı!

Siltaş Yapı İstanbul’un yükselen bölgeleri Pendik ve Sancaktepe’de hayata geçirdiği dört projesinde hem ev sahibi olmak isteyenler hem de yatırımcılar için yeni bir kampanya başlattı. 

İstanbul'da 4 günde dört bina tahliye edildi!

İstanbul Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de 4 günde dört bina tahliye edildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılıyor!

Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanları kapsamında 3 ilde dört arsa ve bir iş yeri satılacağı belirtildi. İşte o ihale ilanları...

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Dört büyükler borçlanmada da şampiyonluğu kovalıyor!

Türk futbolunun dört büyük kulübü Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsaya açık şirketlerindeki borç toplamı 29,93 milyar liraya ulaştı.

Asgari ücrette dört farklı zam haritası! Yeni asgari ücret 18 bin 813 TL mi olacak?

Türkiye'nin ekonomik yol haritasını çizen Orta Vadeli Program, 2023 yılı için enflasyon öngörüsünü yüzde 65 olarak paylaştı. Bu öngörü, memur ve emekli maaşları ve sosyal desteklerin Ocak 2024 zamları için önemli bir ipucu sunuyor. Asgari ücretin tespiti için dört çeşit formül masaya yatırılacak.

Yatırımcılar dikkat! Belediye konut ve ticaret imarlı dört arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis merkezde yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak! Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı!

Selçuklu Belediyesi 12 ve 16 taksitle dört arsa satacak... Konya'da yüzde 20 peşinatla arsa fırsatı... İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Milyoner sayısı dört ayda 132 bin arttı! Milyoner sayısı neden yükseliyor? 

Bankalardaki 1 milyon Türk Lirası ve üzerindeki mevduat hesapları ilk dört ayda 132 bin 683 arttı ve 982 bin 573’e yükseldi. Peki milyoner sayısındaki artışın sebebi ne? 

Memura tam dört zam birden! Maaşlar katlanacak! Bir bir hesaplandı!

Memura dört yerden gelecek artışla maaşlar katlayacak. Evli ve 2 çocuklu bir memurun minimum aylığı 22 bin TL düzeyinde olacak. Kamu işçisine yönelik yapılan yüzde 45 oranındaki artış bu noktada tüm memur aylıkları için bir referans olacak.

Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Haberi

Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi

Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı Osmangazi ve Yıldırım Belediyeleri tarafından yaptırılan 21 ayrı eser, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 7 Kasım Cuma günü yapacağı Bursa ziyareti kapsamında hizmete açılacak. Başbakan seçildikten sonra ilk kez Bursa’ya gelecek olan Ahmet Davutoğlu, Bursa programı kapsamında Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde yapılacak toplu açılış töreninin ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve kentin göç tarihi anlatan Göç Müzesi’ni gezecek, ardından 17 Büyükşehir Belediye Başkanı ile istişare toplantısı yapacak.


720 milyonluk 21 yatırım

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Göç Tarihi Müzesi, Tarihi Darphane binası, Çukur Mescit, Çınarönü ve Ulus Hizmet binaları, Yusuf Köstem, Lütfi Banuşoğlu ve Ahmet Uyar İlköğretim okulları spor salonları da Başbakan Davutoğlu tarafından hizmete açılmış olacak. Törende; ayrıca 720 milyon TL’ye mal olan Bursa...