03 / 05 / 2024

Dövizini bozdurana gayrimenkulde indirim

Dövizini bozdurana gayrimenkulde indirim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunma çağrısına destek büyüyerek devam ediyor. Cumhurbaşkanının çağrısına bir destek de genç işadamı Şefik Yalvaç tarafından geldi.

Gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk? Fiyatları emlakçılar mı yükseltiyor?

Uluslararası emlak danışmanlık şirketi Knight Frank tarafından geçtiğimiz ay açıklanan verilere göre Ankara konut fiyat artışında dünya birincisi oldu. Peki gayrimenkulde nasıl dünyanın en pahalısı olduk?

Gayrimenkulde alırken kazanma dönemi başladı

Gayrimenkul piyasasında yaşanan durgunluğun alım için bir fırsat olduğunu belirten Emart Gayrimenkul kurucusu Arzu Turan, nakit sıkıntısı nedeniyle pazarlık yapma şansının yüksek olduğunu söyledi. Turan yatırımcılar için tam bir fırsat dönemi olduğuna dikkat çekti.

Türkiye'de ev sahibine düşman anlayış değişmezse, gayrimenkulde yurt dışına kaçış devam eder!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu, resmi X sosyal medya hesabından Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları ile ilgili bir paylaşım yaptı ve bu kaçışın sürebileceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Ticari gayrimenkulde yaşanan dönüşüm yükseliş yönünde ilerliyor!

İngiltere'de bulunan emlak ajansı Knight Frank LLP’nin “2024 Küresel Ticari Gayrimenkul Yatırımları Raporu”na göre ticari gayrimenkullerde yaşanan dönüşüm 2023 yılında yüzde 54 azalırken, 2024 yılında sektörde yaşanacak gelişmeler ile artması bekleniyor.

Konut kredisi faizlerinin artışı gayrimenkul sektörüne yansıdı!

Faizlerin artmasının gayrimenkulde etkilerini göstermeye başladığını ifade eden Polat Holding Başkanı Adnan Polat, “Enflasyon büyük problem. Konutta düşüşler olacak. Daha çok orta gelir grubunu etkiler. A Plus yerler etkilenmez” diye konuştu.

Gayrimenkulde fahiş fiyatlar mercek altında: Kayıt dışı emlakçılar bakanlığın radarına girdi!

Ticaret Bakanı Bolat, gayrimenkul sektöründe spekülatif fiyat artışları kaynaklı tüketici mağduriyetleri için bakanlığın çalışmalarına devam ettiğini belirtti. TEMFED Başkanı Hacı Ali Taylan ise Kayıt dışı emlakçılara dikkati çekti.

Gayrimenkulde devrim niteliğinde yeni dönem! Her şey daha şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde bir dönüşümün kapısı aralanıyor.

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı?

Hisseli tapu, birden çok kişinin gayrimenkulde hakkı olduğunu belirten bir tapu türüdür. Bu tür tapuda, herkesin hissesi bellidir. Hisseli tapuya sahip olan bazı kişiler başka birine satışının olup olmadığını merak ediyor. Peki hisseli tapu dışarıdan birine satılabilir mi?

İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmalar yüzde 27 azaldı!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in “Gayrimenkulün Enerjisi Raporu-2023 İlk 6 Ay” sonuçlarında, İstanbul Avrupa Yakası'nda ikinci el gayrimenkulde taşınmaların yüzde 27 düştüğü belirlendi. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkulde 3 fiyat dönemi!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Gayrimenkulde 3 fiyat dönemi" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin  o analizi...

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Dövizini bozdurana gayrimenkulde indirim Haberi

Dövizini bozdurana gayrimenkulde indirim


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunma çağrısına destek büyüyerek devam ediyor. Cumhurbaşkanının çağrısına bir destek de genç işadamı Şefik Yalvaç tarafından geldi. Dolarını bozdurup makbuzuyla gelen vatandaşlardan gayrimenkule yatırım yapanlara büyük indirimler yapacağını söyledi.​​


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz bozdurarak ülke ekonomisine katkıda bulunma çağrısına yurdun dört bir yanından destekler büyüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına destek veren genç işadamı Şefik Yalvaç, dolarını bozdurup makbuzuyla gelen vatandaşlardan gayrimenkule yatırım yapanlara büyük indirimler yapacağını söyledi.


Konuyla ilgili açıklama yapan Şefik Yalvaç "Her iş adamının üzerine alması gereken sorumluluklar vardır. Ben de gayrimenkul sektöründe üzerime düşen görevi yerine getiriyorum. Dolarınızı, euronuzu, dövizinizi bozun.Yastık altı yatırımlarınızı gayrimenkule yatırın. Gayrimenkul her zaman değer kazanır. Ben de yaptığım tüm projelerde dolarını bozdurup makbuzuyla gelen...