09 / 05 / 2024

dubai konut fuarı

dubai konut fuarı

Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir marka projeyle katıldığı Dubai Cityscape Global 2017’de, Türk firmalarına yabancı ilgisi ilk günden başladı.

Ali Ağaoğlu: Körfez yatırımcısının hedefi İstanbul!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu sene Dubai Cityscape Fuarı'na tam anlamıyla bir çıkarma yaptık. Satışların gecmis yıllara oranla daha da yüksek olmasını hedefliyoruz." diyor.

V Orman lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıtıldı!

Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, V Orman’ı lansman öncesi Körfezli yatırımcılara tanıttı. Yabancı alıcılar V Orman’a büyük ilgi gösterdi...

Antalya 0,99 Konut Fuarı'na yoğun ilgi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği, konut kredilerinde yaşanan indirim sonrasında 0,99 Konut Fuarı düzenledi. Fuarda vatandaşlar ile birebir görüşmeler yapıldı.

Emlak Konut 9 proje ile Evim Türkiye Fuarı'na gidiyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 9 projesi ile 8-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Almanya Düsseldorf'ta düzenlenecek olan Evim Türkiye 2019 Fuarı'nda boy gösterecek...

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlıyor!

GSO ve TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi ve AKORT Fuarcılık tarafından Gaziantep'te yeni bir fuara imza atılıyor. Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı 4 Ekim'de başlayacak.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Dubai'den İstanbul'a konut vetosu!

Türkiye’ye engel çıkartan ülkeler arasına son olarak Dubai katıldı. Devlet ihalelerinde Türk malı kullanılmaması yönünde uyarılar yaptığı iddia edilen Arap Yarımadası’nın en modern emirliğinin, İstanbul’dan değeri 100 milyon doların üzerinde yaklaşık 300 konut alımını iptal ettiği belirtildi.

Çiğdem Karaaslan, Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın, Dubai'de gerçekleştirilen Cityscape Global 2017 Yatırım ve Gayrimenkul Fuarı'na katıldığı bildirildi.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Artaş İnşaat 11 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai Cityscape’ye bu yıl 11 projesiyle katılan Artaş İnşaat, Türkiye’nin yüksek yatırım potansiyelini Körfezli yatırımcılara sundu. Avrupa Konutları Yamanevler projesinin de lansmanını Dubai’de yapan firma, fuarda körfezli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Tahincioğlu 2 projesiyle Dubai Cityscape Fuarı'na katıldı!

Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2017 Fuarı’na bu yıl da 2 nitelikli projesi ile katıldı. Cityscape Global 2017 fuarında Nidapark Bomonti ve Nidapark Küçükyalı projelerini görücüye çıkaran Tahincioğlu uluslararası platformda da yatırımcılarla buluştu.

Avrupa Konutları Yamanevler satışta!

Artaş İnşaat, 11 Eylül Dubai Cityscape Fuarı’nda gerçekleştireceği lansman öncesinde Avrupa Konutları Yamanevler projesinde avantajlı fiyatlarla ön satış dönemini başlattı.

dubai konut fuarı Haberi

dubai konut fuarı

Gayrimenkul sektörünün önemli fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2017 fuarı dün kapılarını açtı. 13 Eylül’e kadar açık olacak Cityscape fuarı halihazırda Türk gayrimenkul firmalarının en fazla satış yaptığı Körfez ülkelerinde yapılması açısından dikkat çekiyor. Türkiye’de Emlak Konut’un 50, Artaş’ın 11, Tahincioğlu’nun 2 ve Katay’ın bir markalı projeyle katıldığı Cityscape Global 2017’de yabancı ilgisi ilk günden başladı. Patronlar stantları ziyaret eden yabancı yatırımcılarla masaya oturup görüşmelere başladı. Yabancı yatırımcıların patronlara sorduğu en önemli soru mega projeler oldu.


YABANCI İLK GÜNDEN ARTAŞ’IN KAPISINI ÇALDI

Fuara katılan şirket sayısında geçen yıla göre azalma görülse de firmaların görücüye çıkardığı proje sayısında ise artış dikkat çekti. Geliştirici firmaların yanı sıra aralarında mimarlık ve mühendislik şirketlerinin olduğu toplam 13 şirket katıldı. Avrupa Konutları markasıyla tanınan Artaş İnşaat,...