05 / 05 / 2024

düğün masrafları ne kadar

düğün masrafları ne kadar

Düğün sezonu yaklaşırken hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, gelinlikten damatlığa, davetiyeden nikah şekerine, düğün salonundan ikram edilecek kurabiyeye kadar birçok karar sürecinde harcamalarına göre 50 bin lirayı buluyor.

İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? Murat Kurum açıkladı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki İstanbul'u kentsel dönüşümde ne bekliyor? İşte Murat Kurum'un konu ile ilgili o açıklamaları...

İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? Müteahhitler metrekare başına ne kadar istiyor?

Olası Marmara Depremi önce İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı.  Fakat kentsel dönüşümün İstanbul'da hız kaybettiği de belirtiliyor. Peki, İstanbul'da kentsel dönüşüm ne durumda? İşte detaylar...

Zoom Yapı yeni yılda bin konutun dönüşümüne başlayacak!

Modanlıoğlu Group bünyesinde yer alan Zoom Yapı 2024 yılını ‘kentsel dönüşüm yılı’ ilan ettiğini açıkladı. Şirket bu kapsamda gelecek sene tam 1000 adet konutun dönüşümüne başlayacak.

Gölcük'te kentsel dönüşüm tam gaz: Çalışmalar hangi mahallelerde ne durumda? 

Gölcük’ün merkezinin dönüşümüne imkan sunacak olan Kentsel Dönüşüm projesinde yeni yapılacak binalar için zemin iyileştirme çalışması sürüyor. Peki Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne? İşte ayrıntılar...

Bakan Özhaseki açıkladı, bugüne kadar 2,2 milyon konutu dönüştürdük

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında bugüne kadar 2 milyon 200 bin konutun hızla dönüşümünü gerçekleştirdik. Şu anda sahada da 400 bin konutumuzun dönüşümüne hızla devam etmekteyiz." diye konuştu.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Altın Fiyatlarındaki rekor seviyeler, düğün masraflarını etkiliyor!

Altın fiyatları tarihinin en yüksek seviyesine ulaştı ve bu durum, evlenen çiftlerin ve düğüne katılanların bütçelerini olumsuz etkiliyor. Gram altın satış fiyatı 1267 TL'ye kadar çıkarken, düğün hazırlığı yapan vatandaşlar için geçici çözümler arayışı başladı. Ayrıntılar aşağıda yer almaktadır...

Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm ne zaman tamamlanacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, son zamanlarda sık sık Fikirtepe kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak, "Orada 15 bin bağımsız bölümü içeren 2024 yılına kadar inşallah tamamlayacağımız bir projeyi yürütüyoruz." dedi.

İstanbul'un dönüşümünde kaybedecek zaman yok!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İstanbul Yenileniyor platformu ve İstanbul'daki riskli binaların dönüşümüne ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Kurt, hem İstanbul'daki dönüşümün aciliyetine hem de İstanbul Yenileniyor platformu kapsamındaki yeniliğe değindi.

Bitcoin'deki düşüşün sebebi ne?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Bitcoin'deki düşüşün sebebi ne? Bitcoin neden düşüyor? İşte merak edilen soruların cevapları...

İstanbul Süleymaniye'de kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak? 

İstanbul'un önemli semtlerinden biri olan Süleymaniye Mahallesi'nde 2018 yılında Katarlılar tarafından kentsel dönüşüm başlayacaktı. Fakat o günden bu yana çalışmalar için henüz bir adım atılmadı. 

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Kentsel dönüşüm müteahhit avantajları!

Miladını dolduran veya riskli yapı olarak ilan edilen binalar kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Peki kentsel dönüşüm müteahhit avantajları neler? Müteahhit kentsel dönüşümden ne kazanıyor? İşte tüm merak edilenler...

düğün masrafları ne kadar Haberi

düğün masrafları ne kadar

Bahar aylarının gelmesi ve düğün sezonunun yaklaşmasıyla hazırlık ve koşuşturma süreci başlarken hayatlarını birleştirmek isteyen çiftler, gelinlikten damatlığa, davetiyeden nikah şekerine, düğün salonundan ikram edilecek kurabiyeye kadar birçok karar sürecinden geçiyor.


Çiftlerin hayatlarını birleştirmek için yaptıkları düğün töreni, bu törende giydikleri damatlık ve gelinlik, davetiye, nikah şekeri ve yüzükler en az 4 bin 700 TL tutuyor.


Söz konusu rakam düğünün yapıldığı mekana, burada verilen ikramlara, gelinlik, damatlık ve takı fiyatlarına göre 50 bin lirayı bulabiliyor.


Türkiye İstatistik Kurumunun (TÜİK) verilerine göre, geçen yıl 594 bin 493 kişi dünyaevine girdi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da bahar aylarında "evet" diyen çiftlerin sayısının Ramazan ayına kadar giderek artması, Ramazan Bayramının ardından da evliliğe mola veren çiftlerin sayısının tekrar artış göstermesi bekleniyor.


Düğün sezonunda hazırlıklar...