15 / 05 / 2024

Dumankaya İnşaat gözaltına alınanlar

Dumankaya İnşaat gözaltına alınanlar

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'n finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.

Borç krizindeki emlak devi Evergrande'de üst düzey yönetici gözaltına alındı!

Borç krizindeki inşaat ve emlak devi Evergrande'nin elektrikli araç üreticisi Evergrande NEV'in Başkan Yardımcısı Liu gözaltına alındı. Yöneticinin "yasa dışı faaliyetlerde bulunduğu" şüphesiyle soruşturulduğu belirtildi.

Gaziantep`te yıkılan Bahar Apartmanı'nın müteahhitti gözaltında! 9 vatandaş hayatını yitirmişti...

Gaziantep'te deprem nedeni ile yıkılan Bahar Apartmanı'nın enkazında gerçekleşen teknik incelemenin ardından ihmali bulunduğu onaylanan müteahhit İbrahim Mustafa Uncuoğlu İstanbul'da gözaltına alındı.

Kamuyu dolandıran çeteye Demir Yumruk operasyonu: İş adamı Erol Evcil gözaltına alındı

Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara yönelik 29 ilde gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 300'e yükseldi. Gözaltına alınan isimler arasında iş adamı Erol Evcil de bulunuyor.

Trabzon'da kripto para vurgununda 18 kişi gözaltına alındı!

Trabzon Emniyeti, 'kripto' vurgunu gerçekleştiren 'saadet zinciri'ne ilişkin operasyonda 18 kişiyi gözaltına aldı. Saadet zincirine yapılan operasyon kapsamında 2. sınıf emniyet müdürü de gözaltına alındı.

Kastamonu sel felaketinde gözaltına alınan müteahhit adliyeye sevk edildi!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde çöken Ölçer Apartmanı'nın müteahhidi olan ve gözaltına alınan Mehmet Ö. hakkında adliyeye sevk kararı alındı.

Sancaktepe'de tapu dolandırıcılığı operasyonunda 5 kişi gözaltına alındı!

Sancaktepe'de gayrimenkul işlemlerinde  "nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

İzmir depremine yönelik soruşturmada gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi!

İzmir depreminde yıkılan binalarla ilgili gözaltına alınan 6 şüphelinin adliyeye sevk edilmesine karar verildi. 

Bitcoin Fog'un kurucusu gözaltına alındı!

ABD'de Bitcoin operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. 1 milyon 200 binden fazla Bitcoin aklayan 'Bitcoin Fog' isimli kripto borsa kurucusu kurucusu Roman Sterlingov gözaltına alındı.

Thodex soruşturmasında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı! 

400 bin kişinin mağduriyetine neden olan kripto para borsası Thodex'e yönelik yapılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 62 kişi serbest bırakıldı. 

Vebitcoin soruşturmasında 4 kişi gözaltına alındı: Şirketin CEO'su, Karadağ'dan vatandaşlık almış!

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kripto para platformu Vebitcoin'e yönelik soruşturmada Muğla'da 4 kişi gözaltına alındı. 

Vebitcoin CEO'su İlker Baş gözaltına alındı!

Kripto para işlem platformu olan VeBitcoin'in kendi sitesinden faaliyetlerini durdurduğunu açıklamasının ardından şirketin kurucusu İlker B. de gözaltına alındı.

Bolivya Kırsal Kalkınma Bakanı Characayo arazi yolsuzluğu nedeniyle gözaltına alındı! 

Bolivya Kırsal Kalkınma Bakanı Edwin Characayo, bir arazi için rüşvet aldığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

Çekmeköy'deki o inşaatın sahibi gözaltında!

İstanbul'da 4 ve 8 yaşlarındaki iki kardeşin Çekmeköy'deki bir inşaat alanındaki asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturmanın başlatılmasının ardından inşaat sahibi O.A "Taksirle ölüme sebebiyet verme" suçundan gözaltına alındı.

Dumankaya İnşaat gözaltına alınanlar Haberi

Dumankaya İnşaat gözaltına alınanlar

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na  (FETÖ/PDY) "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürütülen  soruşturma kapsamında, alınan tanık ifadeleri doğrultusunda Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürünün de aralarında bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alındı.


Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Örgütlü Kaçakçılık ve Mali Suçlar  Soruşturma Bürosu'nca, FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek  sağlandığı iddiasıyla aralarında Bank Asya çalışanları, FETÖ/PDY yöneticileri ve  iş adamlarının da bulunduğu şüphelilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında savcılık tarafından alınan tanık ifadeleri  doğrultusunda, FETÖ/PDY'ye "himmet" ve "burs" adı altında finansal destek  sağladıkları değerlendirilen bazı şüpheliler tespit edildi.


Bu kapsamda, Dumankaya İnşaat'ın mevcut genel müdürü Abdullah Yazıcı,  Üretim Direktörü Mehmet Ziya Demirkol, Finans Direktörü Fuat Nedim Dölen ve eski  Genel Müdürü Veysel Erdoğan Bayoğlu hakkında gözaltı kararı alındı.Karar uyarınca harekete geçen İstanbul Emniyet...