19 / 05 / 2024

Dünya varlıklarının değeri ne kadar olacak

Dünya varlıklarının değeri ne kadar olacak

PwC’nin “Gayrimenkul 2020: Geleceği İnşa Etmek/Real Estate 2020:Building The Future” raporuna göre, gelişmekte olan pazarlar başta olmak üzere gayrimenkul sektörü dünya genelinde önemli bir büyümeye sahne olacak...

Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri 2 milyar TL'ye koşuyor!

İsra Group İnş. - Kırlangıç Proje ortaklığında inşa edilen Emlak Konut GYO Kayabaşı Emlak Konutları 10. Etap'ın değeri açıklandı. Peki projenin 2023 yıl sonu değeri ne kadar oldu? Emlak Konut GYO hissesine düşen değeri ne kadar? İşte o rakamlar...

The Guardian'dan flaş bilgi: Kral Charles ölen insanların varlıklarını kendi mirasına geçiriyor! 

Kral 3. Charles'ın özel mülkü olan ve ona gelir sunan Lancaster Dükalığı'nın iç belgelerine ulaşan The Guardian, kimsesi olmayan ve yaşamını yitiren insanların varlıklarının, bağış yapılacağı iddiası ile Kral'ın mirasına aktarıldığını ortaya koydu. İşte detaylar...

Herkes cüzdanında bu paraya baksın! Değeri asgari ücretten fazla! 

24 Haziran 2018 seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bastırılan hatıralık bir liralıklar şu an yüksek değere ulaştı. Darphane tarafından bastırılan bu paranın değeri herkesi şaşırttı. 

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Mercedes mal varlıklarını devretti! Tamamen piyasadan çekiliyor

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişiminin ardından Avrupalı devler bir bir Rusya’dan çekilme kararı alırken son olarak Mercedes de ülkeden tamamen çekildi. Mercedes ülkedeki tüm varlıklarını Rus Avtodom şirketine devretti.

1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı!

Norveçli enerji devi Equinor şirketi Rusya’dan tamamen çekilme kararı aldı. Bu kara söz konusu şirkete pahalıya mal oldu. Uzun süreli görüşmelerin ardından Equinor ülkedeki tüm mal varlıklarından vazgeçti. Rus enerji devi Rosneft 1.1 milyar dolar değerindeki mal varlıklarını 1 euroya satın aldı.

Dünya bunu konuşuyor! Rus rublesi değerlendi; gerçek mi yapay mı?

Dünya gündeminde Rus rublesinin değeri konuşuluyor. Rusya Ukrayna Savaşından bir gün önce 81 olan ABD doları/Rus rublesi kuru bugün 76 lirayı gördü. Tü m yaptırımlara rağmen Rus rublesinin değer kaybetmemesi dünya gündeminde yer alıyor. Peki bu gerçek mi yapay mı?

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu! 

Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri belli oldu. İşte Ziraat GYO Beyoğlu binasının değeri...

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

Ziraat GYO Şehremini Binası'nın değeri ne kadar?

Ziraat GYO Şehremini Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Şehremini Binası'nın değeri ne kadar oldu?

Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Etiler'deki Alkent AVM'de bulunan 39 adet dükkanın değerleme raporu yayınlandı. Peki Alkent AVM'deki 39 adet dükkanın değeri ne kadar oldu? 

Dünya varlıklarının değeri ne kadar olacak Haberi

Dünya varlıklarının değeri ne kadar olacak

Gayrimenkul sektöründe 2020’ye kadar dünyada varlıkların değeri yüzde 55 artışla 45 trilyon dolara ulaşacak. PwC’nin “Gayrimenkul 2020: Geleceği İnşa Etmek/Real Estate 2020:Building The Future” raporuna göre, gelişmekte olan pazarlar başta olmak üzere gayrimenkul sektörü dünya genelinde önemli bir büyümeye sahne olacak. Sektördeki fırsatlar arttıkça sektöre yapılan yatırımlar da artış gösterecek.



Rapora göre, 2012 yılında 29 trilyon dolar olan yatırım yapılabilir gayrimenkul varlıklarının değerinin yüzde 55’lik bir artışla 2020 yılına kadar 45.3 trilyon dolara ulaşması ve bu yükseliş trendinin 2030 yılına kadar devam  etmesi bekleniyor.




Altyapı ihtiyacı

Büyümenin ağırlıklı olarak görüleceği gelişmekte olan piyasalardaki ekonomik gelişme daha nitelikli bir kiralama sisteminin oluşmasını sağlayarak mülkiyet haklarının daha şeffaf hale gelmesine imkan sağlayacağı düşünülüyor. Gelişmekte olan ülkelerdeki ekonomik büyüme trendi, ticari gayrimenkul ve altyapı yatırımlarında...