18 / 05 / 2024

Dünyagözün yurtdışındaki hastaneleri

Dünyagözün yurtdışındaki hastaneleri

Önce müteahhitlik yaptı. Sonra tek bir branşta ihtisaslaşarak hızla büyüdü. Dünyagöz Grubu 2016 da yabancı bir ortakla yola devam etmeye hazırlanıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, ikinci alternatifimiz ise halka arz diyor...

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Beylikdüzü'nün 3 mahallesine dönüşüm müjdesi! Avrupai bir kente dönüşecek!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yaptığı açıklamada çok büyük bir kentsel yenilenme projesini hayata geçireceklerini belirterek, projenin Beylikdüzü’nün üç mahallesini ve yaklaşık 150 bin nüfusun yaşadığı bir bölgeyi kapsayacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

İstanbullulara müjde! Otobüs, vapur, metro ulaşım ücretlerine indirim geliyor! Yeni düzenleme yarın başlıyor...

İstanbulluların yüzünü güldürecek yeni gelişme, İBB ve UKOME tarafından geldi. Toplu taşıma ücretlerinde yapılacak yeni düzenleme 1 Kasım itibariyle yürürlüğe girecek. İşte detaylar...

SGK resmen duyurdu! Emeklilik hayalleriniz suya düşebilir! Hemen hizmet dökümünüze bakın!

Emeklilik hakkı kazanmak için gün, prim ve yıl koşullarını yerine getirmek önemli. Fakat hizmet dökümünüzde yer alan bazı harf kodlamaları da emekliliğinizi etkileyebilir. Özellikle "S," "Ş," ve "K" gibi harfler, emeklilik müracaatınızın iptal edilmesine veya ertelenmesine neden olabilir.

Döviz ve KDV oranlarındaki artış inşaat maliyetlerini daha da yükseltecek!

Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu inşaat maliyetleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Döviz ve KDV oranlarındaki artışlar inşaat maliyetlerini daha da artıracağını söyledi.

Altın sahiplerinin rüyası gerçek oluyor! Dünya altın konseyi, büyüleyici rakamlarla yatırımcılara müjdeyi verdi!

Fed'in faiz kararıyla ons altın son üç ayın en düşük seviyesine indi, dolar/Türk Lirası düştü. Gram altın da zirveden geriledi. Altın fiyatlarındaki gelecek belirsizliği, Dünya Altın Konseyi'nin açıklamasıyla aydınlanacak.

Konut fiyatlarındaki artış resmen hızını kesti! Hangi ilde konut fiyatlarındaki artış ne kadar oldu? 

Son 9 aydaki yıllık artışlara bakıldığında ülke genelinde konut fiyatlarında yüzde 200’e, İstanbul’da ise yüzde 240’a ulaşan artış oranları kaydedilmişti. Ancak Nisan'da konut fiyatlarındaki artış resmen hızını kesti. İşte o rakamlar...

Pazar esnafının omuzlarındaki vergi yükü azaltılıyor! Bu haber vatandaşa da yarayacak! Fiyatlar düşüyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Pazar esnafını gelir vergisinden istisna tutacak düzenlemeyi kamuoyuna duyurdu. Böylece esnafın omuzlarındaki vergi yükü azaltılmış olacak. Peki pazar fiyatları düşecek mi?

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

3 haftanın zirvesinden dönen altın fiyatlarında son dakika! Yatırımcıların gözü kulağı o haberde! Hemen bakın

Altın fiyatları geçen hafta dip seviyelere kadar düştü. Bu hafta ise yükselişe geçen ve 3 haftanın zirvesinden dönen altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Yatırımcıların gözü kulağı orada! Hemen bakın...

Türkiye’deki internet hızının dünya gerisinde kaldığı belgelendi!

Türkiye’de hemen her mobil cihaz kullanıcısının şikayet ettiği internet hızının dünyanın gerisinde kaldığı, uluslararası bir otorite tarafından da belgelendi.

Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Altın fiyatlarındaki son dakika  gelişmeler  yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Altın fiyatları aşağı yönlü hareket ederken Altın Profesörü İslam Memiş altın düşmedi sakın satmayın dedi! Yeni rakam verdi! Herkes dondu kaldı! 

Dünyagözün yurtdışındaki hastaneleri Haberi

Dünyagözün yurtdışındaki hastaneleri

DÜNYAGÖZ Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Eray Kapıcıoğlu, uzun yıllar inşaat malzemeleri sattıktan sonra 1988'de inşaat müteahhitliğine başlamış. 1991'de inşa ettiği Avrupa Hastanesi'yle adım atmış. 1993 yılında İstanbul Gayrettepe'de Çocuk Esirgeme Kurumu'na ait binayı kiralayarak hastaneye dönüştürmüş. Sonra hastanelerini 1995'te büyük bir sağlık grubuna satarak tekrar inşaat sektöründeki işlerine ağırlık vermiş. Ancak bir yıl sonra İstanbul Levent'te, Türkiye'nin tam teşekküllü ilk branş hastanesi olan Dünyagöz'ü hizmete açarak yeniden sağlık sektörüne dönmüş. 


Yeni yıldan itibaren sağlık sektöründeki faaliyetlerine büyük bir ortakla devam etmeye hazırlanan firma, halka açılmak ve yabancı ortaklık için Ak Yatırım'a yetki vermiş durumda. Kapıcıoğlu ile Dünyagöz'iin geleceğe yönelik hedeflerini konuştuk. 


Kaç hastaneniz var? 

26 hastanemiz var. 2016'da hizmete girecek yeni hastanelerimizle 250 olan doktor sayımız 300'e çıkacak. Türkiye'deki pazar payımızı resmi...