27 / 04 / 2024

Dursun Boran aidat alkent 2000

Dursun Boran aidat alkent 2000

Mahalle statüsüne kavuşan Büyükçekmece’deki Alkent 2000’in sakinlerinden olan gazeteci Dursun Boran, 2 bin 351 liralık fahiş aidatı ödemek istemeyince evini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Gazeteci Boran, villasını satın almak isteyen 159 kişiye verdiği mücadeleyi kazandı!

Büyükçekmece'de  Alkent 2000 Mahallesi'nde yaşayan Dursun Boran, imza toplayarak evini satın almak isteyen 159 kişiye karşı verdiği hukuk mücadelesinde mutlu sona ulaştı. 

Dursun Boran aidat yüzünden evinden olacak!

Mahalle statüsüne kavuşan Büyükçekmece’deki Alkent 2000’in sakinlerinden olan gazeteci Dursun Boran, 2 bin 351 liralık fahiş aidatı ödemek istemeyince evini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya.

Bina aidatına faiz uygulanır mı?

Bina aidatı, kat malikleri kurulu tarafından belirlenen tarihlerde ve belirlenen miktarda alınıyor. Bu tarih ve oran Kat malikleri genel kurul toplantısında belirleniyor. Peki, bina aidatına faiz uygulanır mı?

Bina aidatı ödenmezse ne olur?

Binalarda ortak alanların giderlerini kat maliklerinin karşılaması gerekiyor. Kat maliklerinden her biri aralarında başka türlü anlaşma olmadıkça eşit olarak aidatı ödemesi gerekiyor. Peki, bina aidatı ödenmezse ne olur?

Kiracı apartman aidatı ödemezse ne olur?

Apartman ve konut sitelerinde ortak alanların bakımı, temizliği ve günlük hizmetlerin karşılığı olarak maliklerin ve kiracıların belirlenen aidat bedellerini ödemeleri gerekiyor. Peki, kiracı apartman aidatı ödemezse ne olur?

Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi!

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de inşa edilen Dumankaya Ritim İstanbul'da kira ve aidat garantisi kampanyasından yararlanmak için son gün 31 Ocak olarak belirlendi. Proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Aidat faizi borcu nasıl hesaplanır?

Posta Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı Tamer Heper'in bugün ki köşe yazısında aidat borcunun faize binmesi durumunda nasıl hesaplanacağı ile ilgili okuyucusunun sorusunu cevaplandırıyor. İşte Tamer Heper'in köşe yazısı;

Dumankaya D planı: Kira ve aidat garantisi!

Dumankaya D planı kira ve aidat garantisi detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 43 metrekare ile 356 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Projede 60 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi!

Dumankaya Ritim İstanbul kira ve aidat garantisi veriliyor. Daire fiyatlarının 244 bin TL'den başladığı projede 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.

Dursun Köroğlu dünyanın harikalarını mermerde canlandırıyor!

İzmirli doğaltaş sanatçısı Dursun Köroğlu, Türkiye topraklarında bulunan dünyanın 7 harikasından Artemis Tapınağı ile Bodrum Mozolesi'ni 1 / 40 ve 1 / 100 ölçekte mermere işliyor.

Ritim İstanbul'da 1 yıl kira ve aidat garantisi!

Dumankaya İnşaat imzası ile inşa edilen Ritim İstanbul'da 1 yıl kira ve aidat garantisi veriliyor. Projede yer alan daireler 269 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Apartman aidatını ödemeyen kiracıya ne yapılır?

Ortak kullanım alanları giderlerinin karşılanması için toplanan kurulla belirlenen aidatın tüm kat maliklerinden ve varsa kiracılardan alınması gerekiyor.Peki, apartman aidatını ödemeyen kiracıya ne yapılır?

Apartman aidatını ödemeyen ev sahibine ne yapılır?

Apartman aidatı hükümlerine göre tüm kat maliklerinin apartman giderleri için belirlenen aidat bedelini zamanında ödemesi gerekiyor. Peki apartman aidatını ödemeyen ev sahibine ne yapılır?

Dursun Boran aidat alkent 2000 Haberi

Dursun Boran aidat alkent 2000

İstanbul-Büyükçekmece’de bulunan Alkent 2000’de fahiş aidata isyan eden gazeteci Dursun Boran’ın evi, sözde site yönetimi tarafından zorla elinden alınmak istendi. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, aidatı ödenemediği için hakkında açılan tüm icra davalarını kazanmasının ardından FETÖ’cü diye suçlanan, içme suyu kesilen Dursun Boran, başlattığı hukuk mücadelesinden geri adım atmayacağını dile getirdi. Gazetesi Boran ile Alkent 2000’in sözde yöneticilerini karşı karşıya getiren süreç şu şekilde gelişti:

SİTE DEĞİL MAHALLE STATÜSÜNDE

Alkent 2000'de müstakil bir villada oturan Boran, site yönetiminin talep ettiği aidatı ödemeyi reddetti. Boran, Büyükçekmece Belediyesi’nin 2000'de siteyi mahalle statüsüne kavuşturduğu kararını, itirazına gerekçe olarak gösterdi. Bu parayı almak isteyen idareciler ise yargıya başvurdu. Bunun üzerine bir hukuk savaşı başlatan Dursun Boran, valilik ve kaymakamlık ile yaptığı resmi yazışmalarla...