08 / 05 / 2024

durugöl stadyumu

durugöl stadyumu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 22 bin kişilik olarak yapılması planlanan stadyum projesinin haziran ayında hayata geçirilebileceklerini söyledi.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Sivas Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta, eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerinde hayata geçirilen, 'Anadolu'nun en büyük Millet Bahçesi' projesinde sona yaklaşıldı.

durugöl stadyumu Haberi

durugöl stadyumu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, küme düşen Orduspor ile ilgili açıklamalar yaptı. Yılmaz, bu sezon Orduspor'a 1 milyon 600 bin lira yardım yaptığını belirterek, paranın nereye gittiğinin belli olmadığını söyledi. Enver Yılmaz, Orduspor'un borcunun 100 milyon lira olduğunu ifade ederek, Orduspor'un bu borcunu şehrin çeviremeyeceğini söyledi. Yılmaz, sezon başında Orduspor Kulüp Başkanı ve şehrin ileri gelenlerine Orduspor'un borcunun kapatılamayacağını ifade ettiğini belirtti. 


STADYUM DURUGÖL'E YAPILACAK

Başkan Enver Yılmaz Durugöl'e stadyum yapılmasıyla ilgili kararın kesinleştiğini ifade ederek, stadyum için 3 amatör saha ve Orduspor tesislerinin yıkılacağını ifade etti. Yılmaz, Orduspor tesislerinin yıkılmadan önce yeni tesisin Tumasuyu'na yapılacağını söyledi. 3'ü Turnasuyu'nda olmak üzere 7 amatör sahayı stadyumda önce amatör futbola kazandıracaklarını dile getiren Yılmaz, Ordu'da amatör kulüplere malzeme yardımına da devam edeceklerini...