15 / 05 / 2024

Duygu Kocaman

Duygu Kocaman

Hasko Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanife Kocaman, Duygu Kocaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Bayar Caddesi'nde kuruldu.

Bakan Özhaseki'den korkutan İstanbul depremi açıklaması: 7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki İstanbul depremi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "'7 ve üzeri depremde kocaman hapishaneye döner!" dedi.

Duygu Erzurumlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK Enerji İnsan Kaynakları ve Ortak Hizmetler Direktörü Duygu Erzurumlu kimdir? Duygu Erzurumlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Duygu Erzurumlu'nun eğitim hayatı nasıldı?  İşte Duygu Erzurumlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Panel İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulmelik Kocaman tarafından kuruldu.

Rönesans'ın Duygu Paylaşım Evi depremzede 416 çocuğa destek verdi!

İzmir'de depremden etkilenen çocuklara yardımcı olmak için kurulan Duygu Paylaşım Evi, depremzede 416 çocuğa psikolojik destek verdi.

Ömer Kocaman vefat etti!

Alarko Taahhüt Grubu Romanya Projesi Harita Şefi Ömer Kocaman yaşamını yitirdi. 

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Mehmet Kocaman Zemin Teknolojileri Proje Yönetimi Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kocaman tarafından kuruldu.

Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı'nın yapımı tamamlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e Kartepe Kahvaltı Evi Mesire Alanı Projesi ile ilgili konuştu.

Kartepe'de gasilhane ve taziye evi inşaatı hızlandı!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Gazilhane ve Taziye inşaatlarında yaşanan son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

Kartepe'nin yeni cazibe merkezi açılışa hazır!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile Derbent Meleksuyu bölgesinde inşaatına başlanan kahvaltı ve mesire alanında sona yaklaşıldı.

COVID-19 müstakil villalara talebi artırdı!

Yeni tip koronavirüs salgının etkisiyle birlikte evde geçirilen zamanın artması, fonksiyonel konutlara olan talepte de artış meydana getirdi. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Özel Projeler Departmanı Kıdemli Değerleme Uzmanı Duygu Yılmaz, müstakil villalarda talep artışı yaşandığını belirtti...

Duygu Özaslan Şişli'de rezidansa taşındı! 

Ünlü Youtuber Duygu Özaslan, Şişli Esentepe'de yer alan lüks bir rezidansa taşındı. Duygu Özaslan'ın yeni evi 160 metrekare büyüklüğünde...

Necmi Kocaman: Gölcük’te dönüşüm planları için acele edilmeli!

Elazığ’daki deprem sonrasında kentsel dönüşüm konusu yeniden gündem oldu. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Gölcük Arama Kurtarma Derneği GESOTİM Başkanı Necmi Kocaman ise kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili konuştu.

Eskişehir Çarşı'nın zemini için risk uyarısı!

Eskişehir'de çarşı bölgesinin zemininin yumuşak zemin olduğunu söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Didar Duygu Altuntaş, “Çarşı bölgesinin zemini ciddi riskli. Sıvılaşma riski yüksek. Zemin yumuşak olduğu için tehlikeli” dedi.

Duygu Kocaman Haberi

Duygu Kocaman
Hasko Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hanife Kocaman, Duygu Kocaman tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


Hasko Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; YAPI : Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Bilumum inşaat malzemelerinin alımı, satımı ve pazarlamasını yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...