29 / 04 / 2024

düzcede icralık hgayrimenkuller

düzcede icralık hgayrimenkuller

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Düzce 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

İyi haber geldi! Vatandaşın icralık borçları siliniyor! Dikkat çeken tarih!

Bugün gerçekleştirilecek Kabine toplantısının gündeminde iç ve dış politikaya dair gelişmeler ele alınacak. Açıklanması beklenen en önemli konu ise dar gelirlilerin icralık borçlarının silinmesi.

Kiracılar dikkat! İcralık olabilirsiniz!

Bir dönem kiralık oturduğu evin 12 yıl sonra gelen abonelik borcu nedeniyle icralık olan tüketiciyle ilgili Yargıtay emsal niteliğinde olacak karar verdi.

Ucuza konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İcralık ev fırsatı!

Piyasanın altında fiyatlarla icradan satışa sunulan evlere talep gün geçtikçe artıyor. Son dönemlerde Kovid-19 sebebiyle zamlanan konut fiyatları vatandaşları icralık evlere yöneltti. Peki icradan ev nasıl alınır?

Uşak Düzkışla Köyü icralık oldu!

Uşak'ta, Düzkışla Köyü sakinleri çektikleri krediyi ödeyemeyince 36 haneli köyün 32’sine icra geldi. Toplam borç 1.5 milyon TL..

Feridun Düzağaç icralık oldu!

Söz yazarı ve müzisyen Feridun Düzağaç, menajerlik hizmeti almak üzere anlaştığı firmaya ücretini ödemediği gerekçesiyle icralık oldu.

Yumurtalık Belediyesi 118 dönümlük araziyi gözden çıkardı!

Yumurtalık Belediyesi 1 milyon 500 bin TL’lik borcundan dolayı icralık oldu. Milyonlarca liralık araziler komik rakamlara satılınca borç kapatılamadı ve 118 dönümlük arazi de gözden çıkarıldı

Beren Saat'in babası Hüseyin Avni Saat icralık oldu!

Oyuncu Beren Saat’in babasının 72 bin 500 TL’lik borcu nedeniyle icralık olduğu iddia edildi. Beren Saat, uzun yıllardır görüşmediği babasını düğününe de davet etmemişti.

Kahramanmaraş Ekinözü’ne 20 dönümlük mesire alanı yapılıyor!

Sağlık turizmi dolayısıyla her yıl on binlerce turisti ağırlayan Ekinözü-İçmeler, yeni bir görünüme kavuşuyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Ekinözü’ne 20 dönümlük bir mesire alanı kazandırmak için kolları sıvadı.

Torbalı'da 50 dönümlük arsa eğitime tahsis edildi!

Torbalı'daki eğitim kurumlarının yetersizliği belediyeyi harekete geçirdi. Torbalı Belediyesi, okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na yedi ayrı mahallede, toplamda 50 dönümlük arsa tahsis etti.

Kırklareli Balışeyh'teki 10 dönümlük arazi park olacak!

Kırklareli Balışeyh ilçesinde bir köyde 10 dönümlük arazi parka dönüştürecek. Kaymakam Yusuf Yıldırım ve beraberindekiler, Işıklar köyü ziyaret ederek, park alanında incelemelerde bulundu.

Van İpekyolu'na 32 dönümlük park!

İpekyolu Belediyesi, ilçede 45 parkın yapımına devam ederken, kent merkezinde ise 32 dönümlük bir alanda yeni bir parkın yapımına başladı.

İstanbul Beykoz'da 5 bin dönümlük arsa 1 milyar dolar ilanı sahte mi?

İstanbul'da Beykoz Riva'da satılık bir arazi için internette verilen ilan dikkat çekti. İlana göre; 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satılıyor. yaklaşık 5 milyon metrekare olan arazinin nerede olduğu ise ilanda anlatılmıyor.

Beykoz Riva'da 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satışta!

İstanbul'da Beykoz Riva'da satılık bir arazi için internette verilen ilan dikkat çekti. İlana göre; 5 bin dönümlük arazi 1 milyar dolara satılıyor.

düzcede icralık hgayrimenkuller Haberi

düzcede icralık hgayrimenkuller

Düzce İli Gölyaka İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 3 milyon 34 bin 475 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma usulüyle Düzce 1. İcra Dairesi tarafından 11 Temmuz 2014 günü saat 09:00'da gerçekleşecek.

İlanın detayı için tıklayın

İlanın detayı için