28 / 04 / 2024

E-5in altı otopark mı olacak

E-5in altı otopark mı olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, İstanbul'daki otopark sorununu çözeceklerini müjdeleri. Mustafa Öztürk, E-5 ve TEM otoyollarının altı otoparka dönüştürerek çözeceklerini söyledi.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

CarrefourSA’da son indirimler! Tam fermuarlı polar 399,99 TL'ye, eşofman altı 299,99 TL'ye düştü!

CarrefourSA’nın başlattığı indirim kampanyası son buluyor. Carrefour’da tam fermuarlı polar 399,99 TL'ye, eşofman altı 299,99 TL'ye düştü. İşte CarrefourSA 23 Kasım 2023 fiyat listesi...

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Gazze’ye olası kara saldırısı haberi altın, gümüş ve petrolü resmen uçurdu! Fiyatlar tavan yaptı!

Gazze’ye kara saldırısına yönelik tedirginlikler, emtia piyasalarında yeni endişe yarattı: Altının ons fiyatı, İsrail-Hamas çatışması nedeniyle yüzde 5.47 artarak, 7 ayın en yüksek haftalık kazancına ulaştı. Gümüş yüzde 5.2 yükseldi. Petrol fiyatı ise varil başına 90 doların üstünü gördü.

Altın toz duman oldu! Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi! Acil bakın! 13 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Altın fiyatları adeta toz duman oldu. Yastık altındaki altınlar eridikçe eridi. Altın yatırımcıları acil bakın. 13 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Deprem uzmanından çarpıcı son dakika uyarısı! İstanbul'da bu 5 ilçe boşaltılmalı! İşte o ilçeler...

Japon deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı son dakika açıklamalarında bulundu. Moriwaki, İstanbul'da boşaltılması gereken ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte o ilçeler...

Altın ve dolarla ilgili perşembe ve cuma günü uyarısı. Uyarılar peş peşe geldi. Altın alacaklar yetişsin

Altın ve dolar fiyatları hakkında Perşembe Cuma uyarısı geldi. Altın ve dolar alacak vatandaşların bu uyarıyı dikkate alması gerekiyor.

Piyasalar gözünü Fed’e çevrildi! Altın, dolar ve kripto paraların yönü yeniden şekillenecek...

Piyasaların geleceğini etkileyen ABD Merkez Bankası (Fed) kararı merakla bekleniyor. Fed kararı altın, dolar ve kripto paraların yönünü belirleyecek. İşte detaylar...

İspanya'da Altın Vize uygulamasıyla son 10 senede yabancılar 5 bin 419 emlak satın aldı!

Aktarılan detaylara göre, İspanya'da yabancı yatırımcıları çekmek ve ekonomiye katkı sağlamak için 2013 yılında yürürlüğe giren "Altın Vize" uygulamasıyla yabancıların 5 bin 419 emlak satın aldığı kaydedildi.

İslam Memiş'ten yatırımcılara ters köşe! Gram altın, dolar, euro, borsa... Peş peşe açıkladı! 

Finans analisti İslam Memiş, piyasa gündemi, borsa ve altın fiyatları ile ilgili dikkat çeken bir son dakika açıklamasında bulundu. Altın, dolar, euro, borsa ne olacak? 

ŞOK’ta erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü!

ŞOK’un 27 Nisan tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi paylaşılırken, erkek/kadın eşofman altı 200 TL’ye, basic t-shirt 70 TL’ye, erkek/kadın ayakkabı 300 TL’ye düştü. İşte fiyat listesi ŞOK 27 Nisan 2023...

Altın fiyatlarında geri vites! Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altın fiyatları geçen hafta rekor üstüne rekor kırarken bugün geri vites yaptı. Bu rakamları görenler şoka girdi! Yatırımcılar ters köşe oldu! Altında son durum!

Altının gözü Fed'e çevrildi! Altın fiyatları ne olacak?

Altın fiyatları Fed faiz toplantısı öncesi 2 bin doların altında işlem görüyor. Fedin bugünkü faşz kararı sonrasında altı fiyatları ne olacak?

E-5in altı otopark mı olacak Haberi

E-5in altı otopark mı olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, İstanbul'daki otopark sorununu D-100 karayolu (E-5) ve TEM otoyollarının altı otoparka dönüştürerek çözeceklerini açıkladı.


Otopark yönetmeliğinin hazır olduğunu kurumların görüşüne sunulduğunu söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müşteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, “ Keçiören ve Tuzla’da pilot uygulama yapıyoruz. Yeni binalarda her daireye mutlaka bir tane otopark yapılma şartı getiriyoruz. Bu pilot uygulamalarla birlikte hazırladığımız taslak yönetmeliğimizde yaşayacağımız sıkıntıları da görmek istiyoruz” dedi. Meydanların altını otoparklara dönüştürmek istediklerini belirten Öztürk, tren yollarının altını İstanbul’daki E-5’in, TEM yolunun altını otoparka dönüştürmeyi amaçladıklarını söyledi. Öztürk, bu sayede ulaşım aksinde merkez taşımacılığının güçlendirilmesini de hedeflediklerini aktardı.


“Apartman tipli otoparklar geliyor”

Otopark sanayi sektörünü de doğurmak istediklerini ifade eden Öztürk, “Arabalar çoğu yerde yerin altına inecek. Yerin üstünde...