06 / 05 / 2024

Ece Banyo yöneti mkadrosu

Ece Banyo yöneti mkadrosu

Yapı sektörünün lider kuruluşu ECE Holding’e bağlı ECE Banyo üst yönetiminde yeni atamalar gerçekleştirildi. Levent KARACABAY, Ahmet ÇENESİZ ve Ömer TÜRKER Genel Müdür yardımcısı olarak atandılar.

İstanbul ilçelerinin belediye yönetişim karnesi 5.6’ya kadar yükseldi...

Argüden Yönetişim Akademisi’nin, yerel yönetimlerde yönetişim kalitesini yükseltmek üzere hazırladığı “Belediye Yönetişim Karnesi” sonuçları kapsamında 2018 senesindeki ilk çalışmadaki 5.0 ortalama, 2023 senesinde 5.6’ya kadar yükseldiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü kiralama performansı! ECE Türkiye 152 sözleşmeye imza attı!

Alışveriş merkezi yönetimi, proje geliştirme, kiralama, mimari ve konsept planlama, bütçeleme ile finansal ve hukuki hizmetlerin tümünü aynı çatı altında sunan ECE Türkiye,  2023 yılının ilk sekiz ayında güçlü bir kiralama performansı sergiledi.

"Dolar 3 TL'ye düşecek" denildi, ortalık karıştı! Dolar 3 TL mi olacak, uzman isimden flaş açıklama

Dolar fiyatlarının ne olacağı vatandaşlar tarafından merak edilmeye devam ediliyor. Doların 3 TL'ye düşeceğine yönelik söylentilerin ardından uzman biri isimden konu hakkında açıklama geldi.

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

ŞOK’ta temizlik ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler! Banyo temizleyici 24 TL, yüzey temizleyici 30 TL, Cif sprey 30 TL

ŞOK Market’in 31 Mayıs Çarşamba gününe özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, ŞOK’ta banyo temizleyici 24 TL’ye, yüzey temizleyici 30 TL’ye, Cif sprey 30 TL’ye inecek. İşte ŞOK 31 Mayıs 2023 tarihli fiyat listesi...

Hepsiburada'dan rekor sürdürebilirlik! İşte o açıklama!

Hepsiburada, son yayımladığı sürdürebilirlik raporunda e-ticaret sektöründe yenilikçi ve üretken prensipli yönetişim çalışmalarını ortaya koydu.  Hesap verilebilirlik prensiplerine de odaklanan çalışmaları içeren bu rapor, "Sürdürülebilir Yarınlar Burada Başlar" sloganıyla paylaşıldı.

Doların düşeceği tarih az önce tek tek açıklandı! 1 doları bile olanların adeta yüreğine indi! Bu tarihlere aman dikkat!

Doların düşeceği tarih az önce tek tek açıklandı... 1 doları bile olanların adeta yüreğine indi... Bu tarihlere aman dikkat...

Gram altının düşeceği tarihi İslam Memiş açıkladı! Altını olanların adeta yüreğine indi! Bu tarihe aman dikkat! 

Gram altının düşeceği tarihi İslam Memiş açıkladı... Altını olanların adeta yüreğine indi... Bu tarihe aman dikkat...

Doların düşeceği tarihi Piyasanın Efendisi İslam Memiş açıkladı! Doları olanların resmen dünyası başına yıkıldı!

Doların düşeceği tarihi Piyasanın Efendisi İslam Memiş açıkladı... Doları olanların resmen dünyası başına yıkıldı... Hemen bakın...

Selçuk Geçer dolarda büyük kırılma için tarih verdi!

Doların düşeceği yönündeki açıklamasıyla takipçilerini şaşırtan ekonomist Selçuk Geçer “Türkiye’nin belini kırar” sözleriyle yeni bir açıklama yaparak dolarda yaşanacak büyük kırılmanın yaşanacağı tarihi açıkladı.

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği net tarih belli oldu

Gümüş yatırımcıları, son zamanlarda sert düşüş yaşayan gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor. Analistler gümüş fiyatlarının yükselişe geçeceği tarihi açıkladı. Yatırımcılar hemen bakın gümüş piyasasında neler olacak...

Ece Banyo yöneti mkadrosu Haberi

Ece Banyo yöneti mkadrosu

Yapı sektörünün dünya lideri markaları Ideal Standard'ın Türkiye operasyonlarını ve Isvea’yı bünyesinde bulunduran ECE Holding’in; pazar payı açısından Türkiye’nin ilk üç markasından biri olan amiral gemisi ECE Banyo üst yönetiminde 3 yeni atama birden gerçekleştirildi. Levent Karacabay ECE Banyo Genel Müdür Yardımcılığı’na atanırken; İşletme Müdürlüğü, Lojistik Müdürlüğü, Personel ve İdari İşler Şefliği ile Üretim Planlama Departmanı Karacabay’a bağlandı.



ECE Holding bünyesinde uzun yıllar farklı görevlerde bulunan Ömer Türker ise; Mali İşler, Satınalma, İnsan Kaynakları ve İhracat bölümlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.



Ece Holding’in teknoloji firması Genitec’in Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çenesiz ise aynı zamanda Teknoloji ve Enerjiden Sorumlu ECE Banyo Genel Müdür Yardımcılığı görevini de yürütecek.



Levent Karacabay


Orta Doğu Teknik Üniversitesi Metalurji Mühendisliği mezunu olan Levent Karacabay, seramik sektörünün önde...