04 / 05 / 2024

eczacıbaşı rusya yatırımları

eczacıbaşı rusya yatırımları

Mayısta Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, " Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz " dedi...

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Batılı şirketlerin yüzde 82’si yatırımlarını Rusya’dan çekmedi!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası açıklanan yaptırımlara rağmen Rusya’da faaliyet gösteren AB ve G7 merkezli 1405 şirketten sadece 120’sinin bu ülkedeki öz sermaye yatırımlarından çekildiği belirlendi.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Rusya'da emlak yatırımlarına Kovid-19 freni!

Koronavirüs Rusya'da emlak yatırımlarının ertelenmesine sebep oluyor. Şirketlerin çoğu projeleri erteliyor ya da tamamen vazgeçiyor...

Rusya'da gayrimenkul yatırımları yüzde 3 azaldı!

Rusya'da gayrimenkul yatırımları yüzde 3 azaldı ABD’li uzmanlara göre, Rusya'daki gayrimenkul yatırımlarının yıllık 59 milyar ruble ile yüzde 3 oranında azaldığı kaydedildi...

Rusya ABD devlet tahvillerine yatırımlarını azalttı!

Rusya, Aralık 2019’da ABD tahvillerine yönelik yatırımlarını bir buçuk milyar dolar azaltarak 9.974 milyar dolara düşürdü.

Rusya-Türkiye arasında sanayi ve inşaat malzemesi yatırımları öne çıkıyor!

Rusya Merkez Federal Bölge Yatırım Konseyi Başkanı Artur Niyazmetov yaptığı açıklamada “Yatırımda öne çıkan sektörler sanayi, inşaat malzemesi ve tarım alanında olarak görülüyor. Bu hedefe sadece yatırımlarla ulaşabiliriz. Amacımız yatırımların önünü açmak” diye konuştu.

Bolvadin'de yeni yatırımların inşaatına başlandı!

AK Parti Bolvadin İlçe Başkanı Av.Ömer Dayı Bolvadin’de inşaatına devam edilen yatırımlar ile ilgili kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Türklerin Küba'daki inşaat yatırımları artıyor!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "Küba'daki Türk yatırımları artıyor. İlişkilerimizi tarım, inşaat, altyapı, enerji, sağlık ve turizm sektörlerinde geliştireceğiz." dedi.

Kamu arazilerinin turizm yatırımlarına tahsisi için başvurular bugün son!

Kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvurular için bugün son gün. 

Turizm yatırımlarının satışı ve kiralanması için başvurular 5 Aralık'ta bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvuruların 5 Aralık'ta sona erdiğini açıkladı.

eczacıbaşı rusya yatırımları Haberi

eczacıbaşı rusya yatırımları

Mayısta Rusya'da VitrA fabrikasını açan Eczacıbaşı, Artema için de kolları sıvadı. Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, "Rusya'da montaj tesisi kurmak istiyoruz" dedi.


Ukrayna'da yaşanan siyasi kriz nedeniyle Batı'nın ekonomik ambargoyla tehdit ettiği Rusya, Türk yatırımcıların gözdesi olmaya devam ediyor. Bu yıl mayıs ayında Rusya'daki ikinci fabrikasını açan Eczacıbaşı Holding, zincire bir halka daha eklemek istiyor. Ülkede 21 milyon euroluk yatırımla VitrA fabrikasını kuran Eczacıbaşı'nın şimdiki planı ise Artema ile yola devam etmek. Eczacıbaşı Holding Yapı Ürünleri Grubu Başkanı Atalay Gümrah, "Rusya pazarında VitrA'nın satış hacmi 3 yıl içinde hedeflediğimiz düzeye gelecektir. Amacımız her sattığımız lavaboya Artema armatürünü takmak. Hedeflere ulaşıldığında ülkede bir montaj tesisi kurmak isteriz" dedi. Türk Standartları Enstitüsü'nün (TSE) sanayide kaliteyi artırmak için başlattığı "Çift Yıldız" belgesinin...