07 / 05 / 2024

Ege Vitrifiyenin sahibi kim

Ege Vitrifiyenin sahibi kim

Ege Vitrifiye, 2007-2008 krizi dolayısıyla açıldığı alternatif pazarların da katkısıyla 35 ülkeye ihracat yapıyor. Ürünlerinin yüzde 45'ini ihraç eden şirket, önümüzdeki yıl ihracatın toplam satışlardaki payını yüzde 55'e çıkarmayı hedefliyor.

Ege Yapı Ispartakule Modernyaka'da 399 bin lira peşinatla 36 aya varan vade!

Ege Yapı'nın Ispartakule'de inşa ettiği Modernyaka projesinden 399 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 36 aya varan vade imkanı sağlanan Modernyaka projesindeki konutların teslimlerinin 1 yıl sonra yapılması planlanıyor.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de bahar fırsatı! 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla!

Ege Yapı imzasıyla İzmir Urla'da inşa edilen Kekliktepe projesinde bahar fırsatı başladı. Ege Yapı tarafından başlatılan kampanya kapsamında söz konusu projeden 24 ay vade ve 0 faiz imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya'da yüzde 15 indirim! 

Sinpaş Ege Vadisi ve Boulevard Çankaya projelerinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projelerden vadeli olarak konut sahibi olmak isteyenler de şirket bünyesinde 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor.

Ege Yapı Modernyaka'da 299 bin TL'den başlayan peşinatla 60 ay taksit fırsatı!

Ege Yapı Modernyaka projesinde 299 bin TL'den başlayan peşinatlarla konut sahibi olunabiliyor. Vade süresinin de 60 ay olarak belirlendiği projede toplam 515 konut bulunuyor. 

Ege Yapı Modernyaka'da yılın son kampanyası! 299 bin TL peşinat ve 60 ay vadeyle!

Ege Yapı Modernyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında 299 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yılın son kampanyası olarak duyurulan kampanya kapsamında 60 ay vade imkanı da sağlanıyor.

Ege Yapı Ormanyaka'da 1.99 faizle 60 ay vade fırsatı! 

Ege Yapı Ormanyaka projesinde yer alan konutlar ön satışa çıktı. Projeden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde kredi fırsatı sunuluyor. Peki Ormanyaka projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Ege Koop Genel Başkanı Aslan: Konut kredileri zirve yaptı, konut destek paketi verilmeli!

Konuta erişimde yaşanan sıkıntıları Ege Koop Genel Başkanı Aslan değerlendirdi. Aslan, kooperatiflerin desteklenerek, dar ve sabit gelirlilerin ev sahibi olmalarının sağlanabileceğini belirtti.

Ege Yapı Urla Kekliktepe'de yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatı!

Ege Yapı'nın Kekliktepe projesinden yüzde 10 peşinat ve 1,99 faiz fırsatıyla konut sahibi olunabiliyor. Söz konusu projede 73 müstakil villa bulunuyor.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

O ilde 2 adet 3+1 daire satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın!

Mamak Belediyesi, Ankara ili, Mamak ilçesi, Ege Mahallesi'nde yer alan 2 adet 3+1 daireyi satıyor. Ev sahibi olmak isteyenler bu tarihi kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün sahibi oldu!

Teknolojik gelişmeleri projelerine taşıyan Ege Yapı, Uluslararası İş Güvenliği Ödülü’nün (International Safety Awards) yeni sahibi oldu.

Ege Vitrifiyenin sahibi kim Haberi

Ege Vitrifiyenin sahibi kim


Vitrifiye sektörü firmalarından Ege Vitrifiye, 2007-2008 krizi dolayısıyla açıldığı alternatif pazarların da katkısıyla 35 ülkeye ihracat yapıyor. Ürünlerinin yüzde 45'ini ihraç eden şirket, önümüzdeki yıl ihracatın toplam satışlardaki payını yüzde 55'e çıkarmayı hedefliyor. 


İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde kurulu fabrikasında ürettiği ürünleri, iç pazarın yanı sıra 35 ülkede 65 farklı müşteriye ihraç eden Ege Vitrifiye, kapılarını AA'ya açtı.  


İbrahim Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat da Türk vitrifiye sektörü ve firma hakkında bilgi verdi. Genç bir firma olmalarına rağmen gerçekleştirdikleri modernizasyon yatırımlarıyla sektörde bir çok yeniliğin öncüsü olduklarını ifade eden Polat, Türkiye vitrifiye sektöründe faaliyet gösteren 24 firma içinde bilinirliği en yüksek 2. firma olduklarını, yenilikçi ürünleriyle iç ve dış pazarlarda tercih edildiklerini söyledi. 


Türkiye vitrifiye sektöründe zaman zaman kapasitenin tamamının kullanıldığını...