01 / 05 / 2024

Ege Yıldız yatırımları

Ege Yıldız yatırımları

Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu, "Yatırımlarımızın meyvesini, aldığımız ödüllerle topluyoruz. Son olarak Anadolu Markaları Yarışmasının büyük işletmeler dalında ticaret kategorisinde ikinci olduk" diye konuştu...

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Dolar, euro, arsa, bitcoin ve otomobil değil! İşte yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracı!

Yatırımcılar, dolar, euro, ev, arsa, otomobil ve bitcoin gibi yatırım araçlarına yatırım yaparken Borsa İzinde isimli borsa yorumcusu yatırımcının yüzünü güldürecek yatırım aracının borsa olduğunu açıkladı. İşte ayrıntılar...

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

2023’te borsada hangi sektörlerin yıldızı parlayacak, yatırımcı için riskli ve karlı sektörler hangileri olacak?

Borsa, yeni yıla tarihi rekorlarla girerken, yatırımcının da en fazla merak ettiği, önümüzdeki yıl yıldızı parlayacak sektörler hangileri olacak sorusu. işte bu sorunun yanıtlarını konunun uzmanı bir isim detaylarıyla açıkladı.

Ne dolar ne de euro! İşte herkesin koştur koştur yatırım yaptığı geleceğin yıldızı yatırım alanı

Doların yükselmesi, euronun da el yakması nedeniyle parasını değerlendirmek isteyen vatandaşlar son dönemde arsaya yatırım yapıyor. Orta gelirliler de arsaya yatırım yapmaya başladı.

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ege Kıyıları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe franchise yatırımları artacak!

2021 senesinde 20 binden fazla kişinin katıldığı franchise yatırımları artmaya devam edecek. 2022 senesinde 3 bin 661 franchise şubesi açılacak.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, Zekeriyaköy'den villa kiraladı!

Ünlü çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy, evlilik hazırlarına start verdi. Çift, Zekeriyaköy’de, aylık kirası 20 bin TL olan iki katlı bir villayı kiraladı.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ege Yıldız yatırımları Haberi

Ege Yıldız yatırımları

Geçen yıl kapasite artışından ziyade yeni ürün yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirten Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu, "Yatırımlarımızın meyvesini, aldığımız ödüllerle topluyoruz. Son olarak Anadolu Markaları Yarışmasının büyük işletmeler dalında ticaret kategorisinde ikinci olduk" diye konuştu.


Mazhar Zorlu Holding çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ve geçen yıl kapasite artışından ziyade yeni ürün yatınmlanna ağırlık veren Ege Yıldız, bu konudaki çalışmalarının meyvelerini topluyor. Ege Yıldız, son olarak Anadolu Markalan Yanşması'ndan ödülle döndü. Geçen yıl beşincisi düzenlenen yarışmanın büyük işletmeler dalında ticaret kategorisinde ikinci olduklarını hatırlatan Mazhar Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Zorlu, "Bu yarışmadan 2005, 2007 ve 2011 yıllarında da ödülle dönmüştük. Aldığımız bu ödülde yenilikçi ve çevreci yaklaşımlarımız, yanmaya dayanıklı polipropüen borunun yanı sıra, Türkiye'nin ilk ve tek...