02 / 05 / 2024

el dokuma halılar

el dokuma halılar

Sektöründe trendleri belirleyen MyHome Halı farklı bir uygulamayla müşterilerine önemli bir hizmet sunuyor. El emeği göz nuru halılar düğüm sıklığına göre yıllar süren bir emekle ortaya çıkıyor...

ABD'de ikinci el konut satışları şubat ayında beklentilerin üzerinde arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, şubat ayında yüzde 9,5 artış ile beklentilerin üzerinde gerçekleşirken, son bir senenin en fazla artışı gerçekleşmiş oldu!

ABD'de 2. el konut satışları son 5 ayın zirvesinde!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, 2024 yılının Ocak ayında yüzde 3,1 artış göstererek piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşandı

ABD'de ikinci el konut satışları, yükselen mortgage faiz oranları ve düşen konut stokunun etkisi ile geçen sene 1995'ten bu yana en düşük seviyesini gördüğü kaydedildi.

ABD'de 2. el konut satışları 3,82 milyona çıktı!

Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) tarafından açıklanan rakamlara göre ABD'de 2. el konut satışları, Kasım ayında yüzde 0,8 artış göstererek, piyasa beklentilerinin üzerinde gerçekleşti.

Amerika'da ikinci el konut satışlarında düşüş yaşanıyor...

National Association of Realtors'a (NAR) göre ikinci el konut satışları Ekim ayında gerilediği kaydedildi. Buna göre; ABD'nin dört büyük bölgesi arasında satışlar Kuzeydoğu, Güney ve Batı'da azalırken, Ortabatı'da ise değişiklik göstermedi. İşte haberin detayları...

ABD'de ikinci el konut satışları 13 yılın en düşük seviyesinde seyrediyor

Amerika'da ikinci el konut satış fiyatları, eylülde yüzde iki azalarak Ekim 2010 yılında bu yana en düşük seviyelere indi. İşte haberin ayrıntıları..

ŞOK’ta 4’lü kahve takımı 219 TL’ye, 5 parça banyo seti 199 TL’ye, Koza dokuma halı 799 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 18 Ekim-24 Ekim tarihlerinde hangi ürünlerin indirime gireceği belli oldu. Buna göre, 4’lü kahve takımı 219 TL’ye, 5 parça banyo seti 199 TL’ye, Koza dokuma halı 799 TL’ye düştü. İşte 18 Ekim 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları sonuca vardı! İkinci el araç satışlarında fahiş fiyat artışları son buldu!

Türkiye'de ocak-temmuz döneminde ikinci el otomobil satışları geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 24,7 arttı. Bu artışta Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemelerin etkili olduğu açıklandı.

İkinci el otomobil satışlarına kısıtlama getirildi! Cezası büyük...

Otomotiv piyasasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle ikinci el otomobil satışları ile ilgili devlet yeni uygulamaları hayata geçirmeye başladı.

İkinci el otomobil satışlarında yeni dönem yarından itibaren başlıyor!

İkinci el araçların, üretici ya da distribütör tarafından tavsiye edilen güncel satış fiyatlarının üzerinde bir fiyattan pazarlanamamasına ilişkin kısıtlama yarın devreye giriyor.

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

ABD'de 2. el konut satışları yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı!

National Association of Realtors (NAR) tarafından açıklanan verilere göre, ABD'de 2. el konut satışları, Nisan ayında aylık bazda yüzde 3,4 azalışla beklentilerin altında kaldı.

el dokuma halılar Haberi

el dokuma halılar

Sektöründe trendleri belirleyen MyHome Halı farklı bir uygulamayla müşterilerine önemli bir hizmet sunuyor. El emeği göz nuru halılar düğüm sıklığına göre yıllar süren bir emekle ortaya çıkıyor. Malzemesine ve dokuma tekniğine göre bazen bir servete mal olan bu halılar aynı zamanda kuşaktan kuşağa aktarılan bir kültür niteliğinde…



El dokuma halılar kullanıldıkça güzelleşiyor, değerleniyor, ancak tabii ki zarar görmemesi şartıyla... Sahip olması keyifli ama koruması da bir o kadar zor olan bu değerli aksesuarlar da gün geliyor zamana yenik düşüyor. Yıllar içinde saçakları kopabiliyor ya da ufak kazalar sonucu hasar görebiliyor. İşte o zaman atmaya gönlümüzün razı olmadığı bu halılar depolara taşınıyor ve atıl bir şekilde yıllarca duruyor.


MyHome Halı, sektördeki 50 yıllık tecrübesiyle bu konuda da sektöre öncülük ediyor ve el...