17 / 05 / 2024

El Salvadorlular türkiyeden ev alabilir mi

El Salvadorlular türkiyeden ev alabilir mi

El Salvador vatandaşları mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den gayrimenkul alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den arsa alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?

Sıfır ve 2.el taşıt almak isteyenlere 8.122,57 TL taksitle araç kredisi...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank araba sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik avantajlı bir taşıt kredisi kampanyası başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu kampanya kapsamında, hem sıfır kilometre hem de ikinci el araç almak isteyen vatandaşlara cazip nakit para desteği sağlıyor.

İkinci elde 6 ay ve 6 bin kilometre şartı genişliyor! Motosiklet de dahil edilecek!

İkinci el taşıt satışlarında uygulanan 6 ay ve 6 bin kilometre kuralına motosiklet de dahil oldu. Karar 1 Temmuz 2024 tarihine kadar geçerli olacak. Ayrıca Ticaret Bakanlığı bu kararı uzatabilecek.

Emlak ve araç satışlarında yeni bir dönem başlıyor!

Ticaret Bakanlığı, sahte ilanlar ve spekülatif fiyat oluşumlarını önlemek amacıyla getirdiği ilan yasağının uygulanmasına yarından itibaren başlayacak. Bu yeni düzenleme, gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarını kapsayacak ve e-Devlet üzerinden kimlik doğrulamasını gerektirecek.

Belgesi olmayan gayrimenkul ilanı veremeyecek! Sahte ilan tedbirleri 1 Kasım'da yürürlüğe girecek!

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren gayrimenkul ve ikinci el taşıt satışlarında sahte ilanlarla spekülatif fiyat oluşumlarını engellemek için hayata geçirilmesi planlanan ilan yasağının uygulanması yarın başlayacak.

İkinci el taşıt satışı için flaş karar! Kurala uymayanlara 300 bin TL ceza!

İkinci el araçlara dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Bu kapsamda ikinci el aracın sıfır araçtan pahalı satılması 2024'e kadar yasaklandı. Kurala uymayanlara yönelik 300 bin TL'ye kadar ceza kesilecek.

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! Bu fırsatı kaçırmayın, uygun faiz imkanı!

VakıfBank'ın yeni kampanyasıyla 2. el araç alım satımı güvenli ve kolay! İhtiyaçlarınızı karşılayacak cazip faiz oranları ve güvenceli ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Fiyatlar yükselecek endişesi ile ikinci el taşıtta talep patlaması yaşanıyor!

Seçimlerin ardından fiyatlar artacak endişesinin hakim olduğu ikinci el taşıt pazarında talepler yüzde yüzün üzerinde artış gösterdi. Uzmanlar, “İhtiyacınız varsa hemen otomobilinizi alın” uyarısında bulunuyor.

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Aile Bakanlığı ve Nusret’ten dev proje! Projenin detayları neler?

Sosyal medya platformlarındaki paylaşımlarıyla dünyaya adını duyuran Nusret Gökçe, etten sonra kahveye el atmıştı. Başlattığı ‘cappuccino’ akımını girişime dönüştüren Nusret Gökçe, kazancının yüzde 50'sini kimsesiz çocuklara bağışladı. İşte detaylar...

BMW Türklerle el ele veriyor! Otomobil devinin Macaristan'daki fabrikasını Türk kurumu yapacak

Lüks otomobil üretiminde dünya devleri arasında ilk sıralarda yer alan BMV, Macaristan’da yeni kurmayı planladığı fabrika için Türk kamu şirketiyle el sıkıştı.

BİM'de buharlı ütü 899 TL, Blender set 479 TL! BİM online indirimli aktüel ürünler kataloğu 30 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM 30 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu hafta paylaşılan katalogda BİM'de buharlı ütü 899 TL, Blender set 479 TL! BİM kataloğu 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

Vatandaş ikinci el araca yöneldi! İşte tüketicinin en çok satın aldığı marka ve modeller

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay Volkswagen en çok tercih edilen marka olurken, model bazında binekte en çok Passat, hafif ticaride ise Doblo satıldığı belirlendi. İşte en çok satan 10 marka ve model...

El Salvadorlular türkiyeden ev alabilir mi Haberi

El Salvadorlular türkiyeden ev alabilir mi

El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi?

El Salvador, Orta Amerika'da yer alan yaklaşık 6,9 milyonluk nüfusa sahip bir ülkedir. Ülke, batıda Guatemala'ya, kuzey ve doğuda Honduras'a komşudur. Güneyinde Büyük Okyanus bulunur.


El Salvador, Amerika anakarasının nüfus yoğunluğu en fazla olan ülkesidir (özellikle başkent, San Salvador) ve ayrıca bölgenin en sanayileşmiş ülkesidir. Resmi adı El Salvador Cumhuriyeti'dir.


Peki, El Salvador vatandaşları mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den gayrimenkul alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den ev alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den arsa alabilir mi? El Salvadorlular Türkiye'den işyeri alabilir mi?


El Salvador vatandaşları, mütekabiliyet şartı olmadan Türkiye'den tapu sahibi olabiliyor. 


Türkiye'den ev almak isteyen El Salvadorluların bazı belgeleri temin ederek tapu dairesine gitmeleri gerekiyor. Tapuda gereken belgeler aşağıda sıralanıyor:


-Kimlik belgeleri veya pasaportları,


-Taşınmaz edinimleri ikamet iznine tabi yabancıların ilgili emniyet...