04 / 05 / 2024

elazığdaki depremzedelere konteyner

elazığdaki depremzedelere konteyner

Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası, atıl halde bulunan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine yerleştirilen 600’e yakın depremzedenin kurulan konteynerlere yerleştirilmek üzere hastaneden çıkmaları istendi...

Prof. Dr. Okan Tüysüz 7.2 büyüklüğünde deprem uyarısı verdi! O fay hattını işaret etti

Elazığ'daki 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. . Depremin ardından Prof. Dr. Okan Tüysüz, bölgeyle ilgili önemli değerlendirmelerde bulunarak, 7,2 büyüklüğünde deprem uyarısı verdi.

Milli Emlak 2 ildeki 51 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! 

Milli Emlak, Elazığ'daki 44, Çanakkale'deki 7 adet arsa ve araziyi 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Elazığ ve Çanakkale'de satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Elazığ'da, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşaat çalışmalarına başlanan 2 bin 936 deprem konutu hızla yükseliyor.

Elazığ’daki deprem konutları teslim ediliyor!

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden sonra Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından inşa edilen konutlar sahiplerine teslim edildi.

Elazığ'da ağır hasarlı binaların yüzde 46'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak belirtilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'daki ağır hasarlı binaların yüzde 46'lık kısmı yıkıldı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Elazığ'daki 2 bin 936 deprem konutu yıl sonunda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden sonra Elazığ'da hayata geçirilen 2 bin 936 deprem konutun inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Elazığ'daki depremzedeler kentsel dönüşümle yeni konutlarına kavuştu!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen depremden sonra riskli alanlarda kentsel dönüşüm kapsamında yapılan güvenli ve konforlu konut ve iş yerleri depremzedelere teslim edildi.

BM’den depremle ilgili ürkütücü tahmin: Can kayıpları açıklanan rakamların iki katına çıkabilir!

AFAD, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ'daki can kaybının 29 bin 605 olduğunu açıkladı. BM yetkilisi Griffiths ise can kaybının açıklanan rakamların iki katına veya üzerine çıkabileceğini ileri sürdü.

Elazığ'daki 164 deprem konutu sahiplerini buldu!

Elazığ'da, 24 Ocak ve 27 Aralık 2020 tarihlerinde yaşanan depremlerde evleri yıkılan ve ağır hasar görenler için inşa edilen 164 konut için kura çekilişi gerçekleştirildi.

İller Bankası İstanbul, Kırklareli ve Elazığ'daki 20 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası İstanbul ve Kırklareli'de yer alan 4 arsa ile Elazığ Sürsürü'deki 16 konutu satıyor. Peki satışa sunulan arsa ve konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Elazığ'daki hak sahibi depremzedeler konutlarına kavuşuyor!

Elazığ'da iki sene önce yaşanan depremde konut ve iş yerleri yıkılan vatandaşlar inşaat çalışmaları tamamlanan ve kura ile belirlenen yeni ev iş yerlerine peyderpey kavuşmaya devam ediyor. 

Elazığ'da konteyner kentte kalan kiracılara konut verilecek mi?

Elazığ'da 2020 yılında meydana gelen depremin ardından  24 bin yeni konut inşa edilmişti. Konteyner kentte kalan kiracılara bu konutların verilip verilmeyeceği  merak konusu olurken AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım bu konuya açıklık getirdi.

Elazığ'daki 452 deprem konutunun kuraları çekildi!

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan depremden hayata geçirilecek 452 konutun kura çekilişi gerçekleştirildi.

elazığdaki depremzedelere konteyner Haberi

elazığdaki depremzedelere konteyner

Elazığ Sivrice 24 Ocak'ta yaşanan 6.8 şiddetindeki deprem sonrasında depremzedeler çadırlara ve şehirdeki kamu binalarına yerleştirildi.

Sözcü'den Evren Demirtaş’ın haberine göre; atıl halde bulunan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 600'e yakın depremzede yerleştirildi. Şehrin belli bölgelerine kurulan konteynerlere yerleştirilmek üzere hastaneden çıkmaları istenen depremzedeler duruma tepki gösterdi.

Kendilerine çarşamba gününe müddet verildiğini dile getiren depremzedeler, “Boşaltmadığımız takdirde elektrik ve suyun kesileceğini ve zorla çıkartılabileceğimizi bize söylediler” dedi.

“BU NÜFUSLA NASIL ORADA KALACAĞIZ?”

Merkez Rızaiye mahallesinde oturan ve Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında ailesiyle beraber Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine yerleştirilen Ergün Uç, şöyle konuştu;

Deprem sonrasında çadırlarda yattık. Belli bir süre sonra Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine konulduk. Şu an yetkililer bizleri buradan çıkarıp Kırklar Mahallesinde bulunan Konteyner kente göndermek istiyor.

Ancak ailelerimizin kalabalık olmasından...