08 / 05 / 2024

Elbistanın sesi

Elbistanın sesi

Teknik ve fiziki özellikleri ile Türkiye'nin sayılı sağlık merkezlerinden biri olan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin poliklinik katlarında kaba inşaatın yüzde 80’i tamamlandı.

Kahramanmaraş Elbistan'da 4.4 büyüklüğünde deprem! AFAD'dan son dakika açıklaması! 

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi 4.4 büyüklüğünde sallandı. AFAD'dan konuyla ilgili açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Kahramanmaraş Elbistan'a 2 bin konut daha geliyor! İmzalar atıldı! Elbistanlılara yeni konut müjdesi!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'taki ikinci depremin merkez üssü olan Elbistan'a, 2 bin konut daha yapılacağının müjdesini verdi. 

Elbistan’a yeni imar planı geliyor! Elbistan’ın yeni anayasası olacak!

AK Parti Elbistan Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çelik, Elbistan’ın 100 yılını kapsayacak bir imar planına ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, “Bize görev tevdi edilmesi durumunda hazırlayacağımız imar planı, Elbistan’ın yeni anayasası olacak” şeklinde konuştu.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki 350 köy konutu teslime hazır!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, 3 kırsal mahallede yapım çalışmaları tamamlanan 350 tek katlı köy tipi kalıcı afet konutu teslime hazır.

Elbistan'da dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü!

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerden ikincisinin merkez üssü olan Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, dar gelirli depremzedeler için inşa edilen konutların ilk harcı döküldü.

CarrefourSA'da iPhone 12 modelleri indirimli fiyatlarla! Zamdan etkilenmeden hemen alın!

Geçtiğimiz hafta, iPhone fiyatlarının zamlandı ve tüm vatandaşlar sarsıldı. iPhone 12 modelleri, CarrefourSA mağazalarında indirimli fiyatlarla satışa sunuluyor. Zam sesi yükselirken, burada indirim fırsatı sizi bekliyor! Sakın kaçırmayın!.. İşte fiyatlar...

Kahramanmaraş Göksun'da 6 bini aşkın bina inşa edilecek! 

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden etkilenen Göksun'da, 6 binden fazla binanın inşa edilmesi öngörülüyor.

Deprem, sanayi binalarını değil, vasıflı iş gücünü vurdu! İşte büyük kaybın miktarı!

Kahramanmaraş’n Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli meydana gelen ve 11 ilde çok büyük can ve mal kayıplarına yol açan depremlerin vasıflı iş gücüne de büyük darbe vurduğu ortaya çıktı.

‘Acil önlem alın! Göçük altından kurtardıklarımızı kaybedeceğiz’ uyarısı!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli 6 Şubat günü meydana gelen depremlerin ardından bölgede büyük bir salgın olduğu ve önlem alınmadığı takdirde kurtarılan vatandaşların hastalık nedeniyle kaybedileceği uyarısı geldi.

Tüm detaylar belli oldu! İstanbul’un o ilçesi işte tam buraya taşınıyor!

yıkımlara neden olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da ilk güvenli bölgeye taşınmalar başlıyor…

İstanbul’dan yoğun göç dalgası! İstanbullular akın akın hangi şehirlere göç ediyor? Hangi iller daha sağlam?

Kahramanmaraş’ın Pazarçık ve Elbistan ilçelerinde 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 şehrimizi derinden etkileyen deprem felaketleri tüm Türkiye’nin kabusu oldu. Bölgedeki depremin ardından yeniden olası İstanbul depremi gündeme gelirken, İstanbullular daha güvenli ilçe ve şehirlere göç etmeye başladı.

Elbistanın sesi Haberi

Elbistanın sesi

Elbistan Kaymakamı Tuncay Akkoyun, 300 Yataklı Bölge Hastanesi inşaatında inceleme yaparak gelinen son durum hakkında yapımı üstlenen KLV İnşaat Şantiye Sorumlusu Timuçin Evci’den bilgiler aldı.


İnceleme sonrasında bir değerlendirme yapan Kaymakam Akkoyun, 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nin sahip olduğu en önemli özelliği olan deprem izolatörlerinin yerleştirilmesiyle birlikte inşaatının daha hızlı bir şekilde ilerlediğini söyledi.


Kaymakam Akkoyun, bu yılın sonunda kaba inşaatın bitirilmesinin hedeflendiğini kaydederek, “300 Yataklı Bölge Hastanemizin açılışı ise, 2016 yılı sonu veya 2017 yılı başlarında yapılacak” diye konuştu.


Elbistan’ın sağlık sektöründeki en büyük yatırımı olan 300 Yataklı Bölge Hastanesi’nde inşaat çalışmaları, tüm hızıyla sürüyor. Hastanenin ana temel taşlarından biri olan deprem izolatörlerinin yerleştirilmesinin ardından inşaattaki yükselme de gözle görülmeye başlandı. Şuanda poliklinik katları olan C-D-E bloklarına yoğunluk veriliyor.


2 adet kule vinç,...