22 / 07 / 2024

emekli 2023 zammında son durum ne

emekli 2023 zammında son durum ne

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen emekli maaşları için detaylar da yavaş yavaş netleşiyor. Peki Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri ne kadar zam alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı Temmuz zammında hesaplar değişti! 10 bin, 10 bin 500, 11 bin TL maaş alanlar hemen bakın!

SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin merakla beklediği Temmuz zammında hesaplar değişti! 10 bin TL, 10 bin 500 TL, 11 bin TL maaş alanlar hemen tek tek hesaplanan bu rakamlara bakın...

Selçuk Geçer emeklilere kötü haberi verdi! Son dakika kulis bilgisi! Temmuz'da emekli maaş zammında kesinti yapılacak

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Temmuz maaş zamlarıyla ilgili ekonomist Selçuk Geçer'den kritik açıklama geldi. Geçer, temmuzda emekli maaş zammında kesinti yapılacağını açıkladı.

En düşük emekli maaşı zammında yeni gelişme: Kök maaşa seyyanen zam formülü gündeme geldi! 

Emeklilere zam düzenlemesi için geri sayım resmen başlarken merakla beklenen Temmuz zammı için yeni formüller gündeme geldi. Peki en düşük emekli maaşı Temmuz 2024'te ne kadar olacak? 

SSK, Bağkur, 4A, 4B Temmuz 2024 zammında son dakika! Hesap kitap yapıldı, ortaya işte bu rakam çıktı!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te maaşlarına ne kadar zam geleceği ile ilgili araştırmalar yaparken, yılda 2 defa toplu sözleşme zammına ek 6 aylık enflasyon farkı alan emeklilerin zam hesapları da tek tek yapıldı. İşte emekli zammında ortaya çıkan rakam...

Emekli maaş zammında sürpriz rakam!

Emekliler temmuz ayında yapılacak zam oranıyla ilgili açıklamaları bekliyor. Türk-İş’in açıkladığı açlık sınırı rakamı 18 bin 969 TL’ye yükselirken, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, emekli maaşlarının her zaman açlık sınırının yüzde 50 üzerinde olduğunu söyledi.

Temmuz 2024 emekli zammında son dakika! En düşük emekli maaşı 13 bin 146 TL'ye çıkıyor!

Enflasyon ve sürekli olarak artış gösteren hayat pahalılığı karşısında aylıkları her geçen gün daha da eriyerek adeta pula dönen emeklilerin gözü kulağı Temmuz 2024 zammında. Peki emekli Temmuz ayında ne kadar zam alacak?

Fatih Portakal, emeklilerin Temmuz zammında rakam verdi: En düşük emekli maaşı 13 bin TL! Refah payı olacak mı?

Gazeteci Fatih Portakal, YouTube kanalında paylaştığı videoda ‘en düşük emekli maaşı’ ve ’emekli maaşı zammı’ rakamlarını tek tek aktardı. İşte o son dakika rakamlar...

Emekli Temmuz zammı için kötü haber geldi! 16 milyon emekli bekliyordu, reddedildi!

Emekli ve memurların gözü 2024 Temmuz zammında. AK Parti'de seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı toplantılar tamamlanırken görüşmelerde Temmuz'da emeklilere enflasyonun üzerinde zam yapılmasının da önerildiği fakat reddedildi ortaya çıktı. İşte detaylar...

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı: 4 tabloda yeni ücretler! En düşük emekli maaşında ilk rakam açıklandı !

Son dakika emekli maaş zammı haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı için dört tablo oluşturuldu. Emeklilere ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı ne olacak?  Temmuzda emekli maaşları ne kadar olacak sondakika?

Emekli maaş zammında son dakika! Hazırlıklar tamamlandı! Emekliler için verilecek destekler gün yüzüne çıktı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarafından emekliler için çalışmaların tamamladığına dair açıklamalarda bulunmuştu. İşte emekli maaş zammında son dakika....

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 2024 müjdesi! Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi! 

Gündemden düşmeyen emekli maaşı zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile yüzde 49,25'e çıkarken, emekli ikramiyeleri için de bu yıl özel artış yapılacağı kaydedildi. Emekli ikramiyesi 2024 zammında 2 formül masaya geldi. İşte detaylar...

Şimdi sırada emekli maaş zammı var! Emekli maaşı ne kadar olacak?

Emekli maaşı her sene Temmuz ve Ocak aylarında olmak üzere senede 2 defa yapılırken, 6 aylık enflasyona göre belirlenmektedir. Şu ana kadar 5 aylık enflasyon rakamı açıklanırken, 3 Ocak 2024 günü açıklanacak olan Aralık ayı enflasyon oranı ile emekli maaş zammı belirlenecek. İşte haberin detayları..

emekli 2023 zammında son durum ne Haberi

emekli 2023 zammında son durum ne

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen emekli maaşları için detaylar da yavaş yavaş netleşiyor. Peki Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri ne kadar zam alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekli tarafından merak edilen merak edilen ve araştırılan emekli maaş zammı, 2023 yılına kısa bir süre kalmasıyla yeniden gündeme oturdu. Pek çok kişinin merak ettiği emekli maaşı zammı tahminlerinde geri sayım başlamasıyla "2023 yılında emekli maaş zammı ne kadar olacak?" sorusunun yanıtı da en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer aldı.

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen emekli maaşları için detaylar da yavaş yavaş netleşiyor. Peki Bağ-Kur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri ne kadar zam alacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Habertürk'te yer alan habere göre, emekli maaş...