07 / 05 / 2024

Emekli ek ödeme 2020

Emekli ek ödeme 2020

Emeklilerin gözü bu ay yapılması beklenen KPDK toplantısında. Memur emeklileri, kurum kaynaklı maaş farkının ek ödemeyle giderilmesi için toplantıdan karar çıkmasını istiyor.

Kurban Bayramı emekli ikramiyesi 2024: Kurban Bayramı ikramiyesi 2024 ne zaman yatacak? 

Kurban Bayramı için geri sayım başladı. Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile milyonlarca emekli Kurban Bayramı emekli ikramiyesinin ne zaman ödeneceğini merak ediyor. Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihi...

Emeklilerin hesabına bu ay kesin 18 bin TL yatacak! Maaş dışında ek ödeme müjdesi: ING emekli promosyon!

Bankalardan maaş promosyonu almak isteyen emekliler hangi bankanın kaç TL verdiğini merak ediyor. En çok merak edilen ve araştırılan özel bankalar arasında ING yer alıyor. Peki ING emekli promosyon kaç TL Mayıs 2024? İşte ING emekli promosyon...

Emekli maaşına ek 16.200 TL ödeme müjdesi! Şimdi bakın: Finansbank emekli promosyon ne kadar?

Milyonlarca emekli son dakika banka banka maaş promosyonlarının ne kadar olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında QNB Finansbank yer alıyor. Peki Finansbank emekli promosyon ne kadar? QNB Finansbank promosyon 2024 kaç TL?

Emeklilere kamu bankasından müjde: Maaşa ek tam bu kadar ödeme kesin yatacak! İşte Vakıfbank emekli promosyon!

Milyonlarca emeklinin merak ettiği Vakıfbank emekli promosyon açıklandı. Peki Vakıfbank emekli promosyon 2024 ne kadar? İşte Vakıfbank promosyon... 

Emeklilere 17.500 TL ek ödeme müjdesi: 2 gün kaldı, hemen başvurana kesin yatıyor! Akbank promosyon 2024...

Özel bankalarda emekli promosyonları 20 bin TL'ye dayanmış durumda. Emekli maaş promosyon kapsamında en çok merak edilen bankalar arasında Akbank yer alıyor. Peki Akbank promosyon 2024 ne kadar? İşte Akbank promosyon 2024...

Emekli maaşına ek tam bu kadar hesaplara yatıyor! Ziraat Bankası emekli promosyon kaç TL? İşte Ziraat Bankası promosyon!

Ek gelir sağlamak amacıyla promosyon ödemesi almak isteyen emekliler, bankalardaki rakamları araştırıyor. En çok merak edilenler arasında Ziraat Bankası yer alıyor. Peki Ziraat Bankası emekli promosyon ne kadar? İşte Ziraat Bankası promosyon 2024! 

Emeklilere ek ödeme müjdesi! Kesin bu kadar yatacak! Denizbank promosyon kaç TL? İşte Denizbank emekli promosyon 2024!

Son günlerde en çok araştırılan konu emekli promosyonları oluyor. En çok merak edilen banka da Denizbank oldu. Peki Denizbank promosyon kaç TL? İşte Denizbank emekli promosyon 2024...

Emeklilere 15 bin TL ek ödeme geliyor! Garanti Bankası emekli promosyon 2024! Hemen kesin yatacak ödemeye başvurun!

Emeklilere bankalar tarafından verilen promosyonlarda yarış bitmedi. Emekliler en çok Garanti BBVA promosyonunu araştırıyor. İşte Garanti emekli promosyon 2024...

Nisan 2024 emekli maaş ödeme takvimi belli oldu! Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Emeklilere maaşa ek 12 bin TL bu ay kesin yatacak! İş Bankası promosyon ne kadar 2024? İş Bankası emekli promosyon!

Milyonlarca emekli, kendilerine ek gelir sağlayacak olan maaş promosyonlarının hangi bankada kaç TL olduğunu merakla araştırıyor. En çok merak edilen banka da İş Bankası oldu. Peki İş Bankası promosyon ne kadar 2024?

Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekliler dikkat: SSK, BağKur emekli maaşı ödeme tarihleri Nisan 2024!

Emekliler ve memurlar bayram öncesinde maaşarının yatıp yatmayacağını merak ediyor. Peki bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı? Emekli maaşları bayramdan önce verilecek mi? 

SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur emeklilerine yeni haber! Bayram ikramiyesi ödeme tarihi tarih belli oldu!

Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli bayram ikramiyelerinin ödeme takvimi belli oldu. 

Ölüm aylığı alanların hesabına tam bu kadar ek ödeme yatacak! SGK duyurdu, hemen rakama bakın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine 5 bin Türk Lirası promosyon ödemesinin hesaplara yatırılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Emekli ek ödeme 2020 Haberi

Emekli ek ödeme 2020

Milyonlarca emekli büyük bir heyecanla intibak yasasını bekliyor. Hem SSK ve Bağ-Kur hem de memur emeklileri intibak talep ediyor. 

Takvim'de yer alan habere göre; bu ay yapılması planlanan Kamu Personeli Danışma Kurulu (KPDK) toplantısı, memur emeklilerini yakından ilgilendiriyor. Memur emeklileri, intibak taleplerinin KPDK gündeminde karar verilmesi planlanıyor.

Talebin hayata geçirilmesi durumunda, aynı unvanlı kadro ya da görevden emekli olanlar arasında kurum kaynaklı emekli maaşı farkı ek ödeme yapılacak. 

355 TL ZAM

2000 yılı ve sonrasında emekli olan SSK ve Bağ-Kur'lular da intibak bekliyor. Bu talep hayata geçerse de 2000 yılı ve sonrasında emekli olanlara, ilk intibaktaki gibi 50 ile 355 lira arasında zam alabilecek. 

2000 yılı ve sonrasında emekli olanların maaşı yeniden belirlenecek.