02 / 05 / 2024

emekli hatay konut projesi

emekli hatay konut projesi

Toplamda 150 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı 2016 TOKİ Hatay Reyhanlı projesinde başvuru bedeli 500 liradır. İşte TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvurusu için gerekli belgeler...

TOKİ'nin Hatay, Osmaniye ve Malatya’daki 7 milyar TL'lik konut ihalesi tepki çekti!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay, Osmaniye ve Malatya’da konut yapımı için dört farklı ihaleye çıktı. Toplam bedeli 7 milyar 172 milyon TL olan ihaleler tartışma yarattı.

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

2023 TOKİ Hatay konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?  

12’nci Kalkınma Planı çerçevesinde dar ve orta gelirlilere ilişkin Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) 500 bin konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Hatay konut başvurusu ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

TOKİ Hatay 2023 projesiyle o ilçeye 74 konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Hatay 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. Projede 74 konut yer alacak.

TOKİ, Hatay'da 468 bin konut inşa edecek! O bölge de sit alanı ilan edilecek!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Tamer İnan, Hatay’da konut satışına onay verilmediğine dikkat çekerken, TOKİ Başkan Yardımcısı Baştürk, 468 bin konut inşa edileceğini açıkladı. 

TOKİ Hatay Hassa'da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Hatay projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Hassa projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Hassa TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Hassa TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

6 soruda TOKİ Hatay Sosyal Konut Projesi 2022! Hatay ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en son vatandaşlara müjdelediği TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili ayrıntılar henüz açıklandı. Peki TOKİ Hatay 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

TOKİ Hatay projesi için tarih belli oldu! O ilçeye 500'den fazla ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Hatay Payas projesinin ihalesini 22 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Hatay projesi için son dakika müjdesi geldi! 542 ucuz konut için bu tarihi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Hatay projesi detayları...

TOKİ Hatay projesinde son dakika müjdesi! O ilçeye tam 542 ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için düğmeye bastı. TOKİ bu projeler kapsamında Hatay Payas'ta da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut ve 32 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut ve 32 dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

emekli hatay konut projesi Haberi

emekli hatay konut projesi

Toplamda 150 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldığı Emekli TOKİ Hatay Reyhanlı Evleri'nde fiyat listesi henüz açıklanmadı. 


TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş.’nin Hatay ilinde bulunan yetkili şubelerince yürütülecek. Projedeki daireler 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


2016 TOKİ Emekli Hatay Reyhanlı'da ödeme planına göre yüzde 12 peşinde kalanı 180 ayda vade imkanı sunulurken diğer seçenek olarak yüzde 20 peşinat sağlandığında kalan tutarı 240 aya kadar vadelendiriliyor.


TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvuru işlemleri bugün başlıyor ve 31 Mart 2016 Perşembe gününe kadar devam ediyor.  Projede başvuru bedeli olarak 500 TL kabul edilecek.


TOKİ Hatay Reyhanlı Emekli başvurusu için gerekli belgeler!

-Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

-Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan Emekli Kimlik Belgesini veya belgesi henüz çıkmadı ise emekli olduğunu gösteren belge veya yazı.

Yukarıda...