07 / 07 / 2024

emekli ödeneği 2021

emekli ödeneği 2021

SSK ve Bağ-Kur emeklileri için 5 aylık zam oranı belli oldu. Buna göre, esnaf emeklisinin en az 2 bin 175, 2000’den önce emekli olan SSK’lının da 2 bin 574 lira aylık alması bekleniyor.

Çalışmayanlara emeklilik fırsatı!

Ev hanımları dikkat! Bir işyerinde çalışmadan sadece evde üretim yaparak emekli olabilirsiniz. İşte çalışmayanlara ve evde üretim yapanlara emeklilik fırsatının detayları....

Emekliye yüksek maaş formülü!

Çalışanlar emeklilikte alacakları maaşı belirleyebiliyor. Yüksek maaş için çalışırken alınabilecek önlemler var. Bunlara dikkat eden, maaşı artırıyor. İşte tüm merak edilenler...

Bu şartları sağlayan emekli olabiliyor!

Kadın çalışanların izin ve sosyal haklarıyla ilgili bazı avantajlar sunuluyor. Aynı zamanda kadınların belirli şartlarda erken emeklilik şansı bulunuyor. 

Emekli promosyonu için son 7 gün uyarısı! Akbank hesaplara maaşa ek tam 17 bin 500 TL yatırıyor!

Emekliler tarafından merak edilen ve araştırılan emekli promosyonu için bankalardan 30 Haziran 2024 uyarısı yaptı. En çok merak edilen bankalar arasında yer alan Akbank da söz konusu promosyon kapsamında hesaplara 17 bin 500 TL yatırıyor. 

Emeklinin Temmuz 2024 zammında son dakika! En düşük emekli maaşlı için hesap kitap yapıldı, rakam ortaya çıktı!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan en düşük emekli maaşı için hesap kitap yapıldı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte en düşük emekli maaşı için konuşulan o rakam...

Emekli zammı için masaya eşitleme formülü geldi, yeni rakam ayyuka çıktı! 10 bin TL maaş alan emekliler şimdi bakın!

Milyonlarca emekli 3 hafta sonra hesaplarına yatırılacak olan maaşlarının ne kadar olacağını merak ederken en düşük emekli maaşı için de konuşulan rakam ayyuka çıktı. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

En düşük emekli maaşı için işte tam da bu rakam konuşuluyor! 10 bin TL maaş alanlar hemen bakın!

Emekli Temmuz 2024 zammı ile ilgili gelişmemeler milyonlarca kişi tarafından merak edilirken, en düşük emekli maaşının ne kadar olacağı da araştırılıyor. Peki emekli maaş zammında son durum ne? 

En düşük emekli maaşı için işte bu rakam konuşuluyor! 10 bin TL maaş alan emekliler hemen bakın!

Emeklinin Temmuz 2024 zammı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. En düşük emekli maaşı için konuşulan rakam ortaya çıktı. Peki 10 bin TL maaş alan emeklilerin maaşı Temmuz 2024'te ne kadar olacak? 

En düşük emekli maaşı için yeni rakam verildi! Maaşlara üç formüllü artış geliyor!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024 zammını beklerken, en düşük emekli maaşı için de yeni rakam verildi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

En düşük emekli maaşı için son dakika 3 yeni formül geldi! Emekli Temmuz 2024 zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Emekli Temmuz 2024 zammı için 3 yeni formül geldi. Peki emekliler Temmuz'da ne kadar zam alacak? 

Özel bankalardan peş peşe güncelleme geldi, en yüksek promosyon hangi bankada? İşte Nisan 2024 emekli promosyonları!

Kamu bankalarının ardından özel bankalardan da emekli promosyonları için peş peşe güncelleme geldi, peki en yüksek promosyonunu hangi banka veriyor? 

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri için kaç gün kaldı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri hemen bakın...

Bakan Işıkhan da emekli zammı için Temmuz'u işaret etti: Emeklimize daha fazla pay vermeye devam edeceğiz!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Temmuz ayını işaret etti. İşte emeklilerin beklediği o açıklama...

Milyonlarca kişi merak ediyor: Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?

Emekli olmak için, sigortalılık süresi, prim ödeme gün sayısı ve yaş şartı olacak şekilde 3 koşulun sağlanması gerekiyor. İşte merakla araştırılan 'Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?' sorularının yanıtları...

Bakan Vedat Işıkhan emekli ikramiyeleri için tarih verdi! İkramiyeler işte bu tarihte yatırılacak!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan yaptığı açıklamada milyonlarca emekli tarafından beklenen 3 bin Türk Lirası bayram ikramiyesinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını açıkladı.

emekli ödeneği 2021 Haberi

emekli ödeneği 2021

Emeklilere müjde geldi. Temmuz ayı zam ve ikramiye ayı olacak. Takvim'de yer alan habere göre; 5 Temmuz tarihinde zam oranlarını öğrenerek ay içerisinde yeni maaşları hesaplara yatacak emeklilere, bin 100 lira oranında Kurban Bayramı ikramiyesi alabilecek.

Temmuz ayında emeklilere yılın ilk 6 ayının enflasyon oranına göre zam yapılacağı düşünülüyor. 5 ay için oranlar açıklandı. Ocak-Mayıs enflasyonu yüzde 6.39 oldu. Merkez Bankası'nın ekonomistler tarafından yapılan Mayıs ayı beklenti sonuçlara göre ilk 6 ay TÜFE oranının yüzde 7.66 olması bekleniyor.

NASIL DEĞİŞECEK?

Enflasyon oranlarına ve tahminlere göre maaşlar hesaplandı.  5 aylık enflasyon oranları değerlendirildiğinde ek ödemede eklendiğinde en düşük maaş Bağ-Kur esnaf emeklilerinde 2 bin 44 lira olurken 2 bin 175 liraya, tarım emeklilerinde bin 662 liradan bin 768 liraya ulaşacak. 

2000 yılından önce emekli olanların maaşları 2...