07 / 05 / 2024

emeklilere tatil fırsatı

emeklilere tatil fırsatı

Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. Organizasyon, perşembe gününden itibaren başlıyor...

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da sağlık çalışanlarına özel yüzde 5 indirim fırsatı başladı. İşte ayrıntılar...

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatı!

Master Sonsuz Tatil Köyü Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Master Sonsuz Tatil Köyü'nde yüzde 50 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Ziraat Bankası'ndan emeklilere unutulmayacak fırsat. Rakam resmen açıklandı

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası'ndan emekli vatandaşlarımız için uzun süre unutulmayacak bir fırsat geldi.

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine muhteşem fırsat: Evden bile çıkmadan 10.000 TL alabilirsiniz!

Sadece emekli maaşıyla geçinmekte zorlanan bireyler için ek gelir fırsatı doğdu. 4A, 4B ve 4C statüsündeki emeklilere yönelik olarak, bankalar tarafından Ağustos ayı içerisinde 10.000 TL tutarında özel bir promosyon ödemesi gerçekleştirilecek.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...

Araç kiralayacaklar dikkat! Erken rezervasyon yapın, yüzde 50 indirim fırsatını kaçırmayın!

Tatil planlarını kiralık araç ile yapacaklar için inanılmaz bir fırsat var. Eğer tatile çıkmadan önce erken rezervasyon yaparsanız ödeyeceğiniz fatura yarı yarıya azalıyor. Nasıl mı ? İşte detaylar.

Kurban Bayramı’nda tatile çıkacaklara Tatilsepeti'nden yüzde 50 indirim fırsatı!

Yoğun bir iş temposu ve uzun kış günlerinin ardından keyifli bir tatili hak ettik. Ancak otel ve uçak fiyatlarındaki astronomik fiyat artışları düşünülürse tatil hayalini gerçekleştirmek o kadar da kolay değil. Tatilsepeti ise tatilcilere çeşitli otellerde yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor.

PTT'den emeklilere kredi fırsatı! 1 Haziran'dan sonra başvuru yapılacak!

1 Haziran’dan itibaren PTT’den emeklilere kredi fırsatı sunuldu. PTT’nin son zamanlarda sunmuş olduğu kredi kampanyaları bu kez de emeklilere özel olarak düzenlendi. Yüksek miktarda ve uygun avantajlarla sunulan bu kredi fırsatı pek çok emekliye maddi açıdan kolaylık sunacak.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen bu fırsata göz atın!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT'lilere 15 bin TL indirim fırsatı! EYT'liler hemen devremülk sahibi olabilirsiniz!

emeklilere tatil fırsatı Haberi

emeklilere tatil fırsatı




Jolly Tur, Ziraat Bankası ile yaptığı işbirliği çerçevesinde emeklileri, özel indirim ve kampanyaları içeren tatillerle buluşturacak



TÜROFED (Türkiye Otelciler Federasyonu) önderliğindeki uygulama çerçevesinde emekli maaşım Ziraat Bankası'ndan alan müşterilere Temmuz 2014— Aralık 2014 arasında yurtiçi oteller başta olmak üzere, kültür turlarında, yurtdışı seyahatlerde. ulaşım hizmetlerinde özel indirimli seyahat paketleri ve kampanyalar sunulacak. 


Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, kampanya ile amaçlarının otellerin havayollarının boşluklarını da değerlendirerek emeklilere çok özel fiyatlarla tatil imkanı sunabilmek olduğunu belirtti. Ziraat Bankasında 4.5 milyon emekli kitlesi olduğunu anımsatan Erkan, Türkiye'de direkt hedef kitleye ulaşılacak şekilde ilk kez böyle bir çalışma yapıldığına dikkat çekti. Erkan, ilerleyen süreçte otobüs firmaları ve havayollarıyla da anlaşmalar yapılacağım duyurdu. Organizasyon, perşembe gününden itibaren başlıyor. 


Ziraat Bankası & Jolly Tur işbirliği ile emeklilerin,...