16 / 05 / 2024

emeklilik primleri zehra zümrüt selçuk

emeklilik primleri zehra zümrüt selçuk

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni istihdam paketi geleceğini ve bu kapsamda 3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik priminin devlet tarafından karşılanacağını açıkladı.

Son dakika! Emeklilik yaşı değişti! Detaylar peş peşe geldi! Hemen bakın!

Milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren emeklilik düzenlemesi, emeklilik sistemine ilişkin köklü değişikliklerin habercisi oldu. En güncel bilgilere göre, Bağ-Kur ve SSK primleri arasındaki eşitsizliğe son verilerek, emeklilik için gereken prim ödeme süresi belirgin biçimde düşürülüyor.

EYT’yi kaçıranlar için erken emeklilik detayları belli oldu! İşte yeni emeklilik tablosu...

SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber erken emeklilik konusunda bazı gelişmeler yaşandı. Önümüzdeki dönemde de emeklilik yaşının özellikle kadınlarda çocuk sayısına göre esnetilmesi, esnafın emekliliği için gerekli prim eşitlemesi gibi yeni gelişmeler yaşanacak.

EYT’de yeni emeklilik ayrıntıları belli oldu! İlk müjde bir milyon çalışana geldi!

Yeni emeklilik sistemi için müjdeyi Cumhurbaşkanı Erdoğan vermişti. SSK ve Bağ-Kur prim eşitlemesiyle beraber ilk adım atılmış oldu. EYT yasasının ardından emeklilik hakkı elde edemeyen Bağ-Kur'lu ve SSK'Iı yurttaşlar ile aynı prim gün şartı ile emeklilik hakkı kazanacak.

BAĞ-KUR'luya erken emeklilik fırsatında son viraj! Erken emeklilikten kimler faydalanacak?

Bağ-Kur'luya erken emeklilik fırsatı SSK prim eşitliği düzenlemesinde alt yapı tamamlandı. Küçük esnafa 7200 günle erken emeklilik kapıları açıldı. Peki, BAĞ-KUR'luya erken emeklilik fırsatı kimleri kapsıyor?

Erken emeklilik fırsatı! Yaş şartı detayı

Yeni emeklilik reformu için çalışmalar için start verildi. Yapılacak düzenlemeyle hem farklı mesleklerde çalışanlar arasında bir eşitleme olacak hem de SSK'lılar ile Bağ-Kur'lular arasındaki prim gün farkı ortadan kalkıyor. İşte tüm detaylar...

Kadınlar için emeklilik müjdesi açıklandı! Bakın detaylar neymiş!

Kadınlara yönelik sağlanan önemli yeniliklerden biri de emeklilik sistemi olacak. Yakında uygulamaya konulacak bu sistemin seçimlerin ardından düzenlenmesi planlanıyor. Milyonlarca ev hanımı ve anne, hem sosyal güvenlik haklarına sahip olacak ve en önemlisi de emekli olma haklarını elde edebilecekle

1 milyon esnafa müjdeli haber! Erken emeklilik için şartlar netleşiyor!

EYT’den yararlanamayan yaklaşık 1 milyon civarındaki küçük esnafın erken emeklilik için prim sayısının SGK ile eşitlenmesi konusundaki detaylar netleşmeye başladı.

1999, 2000 ve 2008 sigorta girişi olanlar için erken emeklilik formülü

Erken emekli olmanın yollarını arayanlara müjde verildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararla birlikte emekli olma yaşı indirildi. Yeni emeklilik sistemiyle ilgili talimatlar uygulamaya sokuldu. İşte tüm detaylar...

Garanti BBVA Emeklilik’ten EYT’lilere kaçırılmayacak teklif! BES’e katılanlara 4 bin TL Garanti!

Garanti BBVA Emeklilik, EYT kapsamında emekli olanlara ikinci emeklilik fırsatı sunuyor. EYT’lilere özel bir kampanya hazırlayan şirket, birikimlerini bireysel emeklilik sistemine taşıyanlara 4 bin liraya kadar ulaşan tutarda hediye kazanma imkanı veriyor

Emeklilik prim gününde flaş bir gelişme yaşandı! Peş peşe açıklama yapıldı! EYT’liler hemen baksın!

EYT yasasından sonra emeklilik sistemi için atılacak yeni adımlar yakından takip ediliyor. Yeni sistemle birlikte emeklilik yaşında değişim olması bekleniyor.

Çiftçiler dikkat! Erken emeklilik ne zaman çıkıyor? Erken emeklilik şartları açıklandı mı? Şimdi bu detaylara göz atın!

Çiftçilerin emekliliği için gereken prim gün sayısı SSK'lı çalışanlarla eşitlenecek. Peki erken emeklilik ne zaman çıkıyor? Erken emeklilik şartları açıklandı mı?

Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ev hanımlarına emeklilik desteği konusunda sevindirici bir açıklamada bulundu. Peki, Ev hanımları ne zaman emeklilik desteği alacak? 2023 emeklilik desteği başvuruları zaman başlayacak? İşte detaylar...

Çiftçiye erken emeklilik müjdesi! Yüzde 20 daha yüksek maaşla yeni emeklilik reformu kapıda!

Milyonlarca vatandaşı sevindiren Emeklilikte Yaşa Takılan (EYT) yasasının ardından çiftçiler için de yüzde 20 daha yüksek maaşla yeni emeklilik reformu kapıda. Peki çiftçiler erken emekli olmak için neler yapmalı? İşte detaylar...

emeklilik primleri zehra zümrüt selçuk Haberi

emeklilik primleri zehra zümrüt selçuk

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni istihdam paketi geleceğini belirterek, "3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik primini devlet karşılayacak" açıklamasını yaptı. 

Sputniknews'de yer alan habere göre; Bakan Selçuk, "Düzenlemeyle hızlı işe dönüş desteği hayata geçirilecek. Belirli süreli sözleşme en fazla 2 yıl olacak. 25 yaş altı ve 50 yaş üstü kişilerin istihdamı kolaylaşacak. 3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik primlerini devlet karşılayacak" dedi.