16 / 05 / 2024

Emine Mualla Sözeri cenazesi

Emine Mualla Sözeri cenazesi

Akkök Grup Şirketleri, Genel Müdürlerinden olan Serdar Sözeri'nin annesi Emine Mualla Sözeri vefat etti. Akkök Holding taziye ilanı yayınlattı.

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

Prof. Dr. Naci Görür'den 7 şiddetinde deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Doğu Anadolu fay hattının her an 7 ve üzeri bir deprem üretebileceği uyarısını yaptı. Naci Görür, "Süre doldu" dedi.

İŞKUR'dan iş arayanalara müjde! 8500 TL üzeri maaşla personel alınacak!

İŞKUR, hasta karşılama, teknisyenlik ve temizlik gibi pozisyonlarda çalışacak personele 14 ilde iş imkanı sunuyor. Başvurular için KPSS veya sınav şartı aranmazken, 8500 TL üzeri maaşlarla ilanlar yer alıyor.

Prof. Dr. Naci Görür: ‘İstanbul’da 7 ve üzeri deprem olma olasılığı yüzde 64’

Sabancı Üniversitesi’nde “Toplum ve Afet Risk Yönetimi” temalı semineri düzenledi. Seminerde depreme ilişkin konuşan İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul’da 7 ve üzeri bir deprem olma olasılığının yüzde 64 olduğunu söyledi.

Maximum Kart Sahipleri için Mayıs Ayında Akaryakıt Alışverişi Kazandırıyor!

Maximum Kart sahipleri, 2-31 Mayıs tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarından yapacakları 750 TL ve üzeri ilk akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde 75 TL MaxiPuan kazanıyorlar.

ŞOK!..ŞOK..! ŞOK..! Faturası kabarık gelenler! Bakanlıktan son dakika sürprizi

Ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşarken bakanlıktan sevindiren bir haber geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı  Faturası 200 TL ve üzeri gelenlere 2.750 TL verileceğini açıkladı. Detayları merak edenlerdensiniz bu haberi mutlaka okuyun.

Şok market 25 TL ve üzeri alışverişlerde fiyatları indirdi! Şok 25 Eylül 2022 fiyat listesi

Şok marketlerde sık sık 25 TL ve üzeri alışverişler için seçili ürünleri hesaplı fiyatlarıyla satışa koyuyor. Bu haftada yeni pek çok ürün kasa arkası olarak 25 TL ve üzeri alışverişlerde indirimli satılacak. İşte o ürünler...

Kamu çalışanlarının maaşlarına düzenleme geldi! 15 bin lira üzeri kazananların maaşlarında % 20 kesinti yapılacak

Yavru Vatan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde önemli bir karar alındı. ‘Toplumu rahatlatmaya yönelik adımlar’ olarak nitelendirilen proje dahilinde 15 bin lira üzeri kazanan kamu çalışanlarının maaşlarında % 20 kesintiye gidilecek. İşte detaylar…

KPSS’den 60 ve üzeri alanlar dikkat! Kamu kurumuna sözleşmeli 100 personel alınacak! Başvurular başladı!

Basın İlan Kurumu’nun ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan bilgiye göre, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü sözleşmeli 100 personel alımı için ilan yayımladı. İşte detaylar...

Şok Market 25 TL ve Üzeri Alışveriş İndirimleri! Şok Market Mayıs indirimli fiyat listesi

ŞOK Market 4 Mayıs’tan itibaren 25 TL ve üzeri yapılacak alışverişlerde geçerli olan indirimli ürünleri yayınladı. ŞOK Market mağazalarında ve online yapacağınız alışverişlerde geçerli olan kampanyada şarküteri ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürün mevcut. 

A101’de haftanın yıldızları belli oldu. İşte A101 13 Mayıs indirimli ürünlerin fiyat listesi

Perakende alışveriş devi A101, haftanın indirimli ürünlerini yayınladı. 13 Mayıs 2022 tarihli fiyat listesinde Haftanın Yıldızı ürünlerinin yanı sıra kasa arkası indirimli ürünler de yer aldı. A101’in duyurduğu fiyat listesinde 10 TL ve üzeri alışverişlerde Nestle Crunch Pirinç Patlaklı Sütlü Çikola

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine İlknur Sürekli tarafından kuruldu.

TOKİ taksitlerini ödeyemeyen 12 bin 777 aile için yasal süreç başlattı!

Kira öder gibi ucuza konut sahibi olma hayali ile TOKİ'den ev alanlar, pahalı tutarlar karşısında zorluk çekince taksitler aksama başladı. Sayıştay'ın TBMM'ye gönderdiği rapora göre 12 bin 777 mülk sahibi, 10 ve üzeri sayıda taksidini ödeyemedi.

Emine Mualla Sözeri cenazesi Haberi

Emine Mualla Sözeri cenazesi

Akkök Grup Şirketleri, Genel Müdürlerinden olan Serdar Sözeri'nin annesi Emine Mualla Sözeri vefat etti. Cenazesi bugün kılınacak namazın ardından defnedilecektir. Akkök Holding taziye ilanı yayınlattı. 


Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...