11 / 05 / 2024

Emlağın En’leri Ödül Töreni nerede

Emlağın En’leri Ödül Töreni nerede

Türkiye’nin en çok ilana sahip emlak sitesi Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreninde emlak sektörünün başarılı isimlerini ödüllendirecek.

Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili ödülü Kia EV9'un oldu!

Lansmanı yapıldığı günden bu yana herkesin beğenisini kazanan Yeni Kia EV9, New York International Autoshow'da düzenlenen Dünya Otomobil Ödülleri'nde “Dünyada Yılın Otomobili” ve “Dünyada Yılın Elektrikli Otomobili” ödüllerinin sahibi oldu. 

Esenyurt’ta konut satışlarında son 9 yılın en sert düşüşü!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konuta erişim zorluğu ve artış gösteren fiyatlar en çok dar ve orta gelirli vatandaşları vurdu. Açıklanan rakamlara göre Esenyurt konut satışlarının en çok düştüğü ilçe oldu.

Emlak krizinden kurtulamayan Çin'de konut fiyatları yine düştü! Son dokuz yılın en sert düşüşü!

Çin ekonomisi 2023 yılında yüzde 5,2 büyüyerek resmi hedefi aşsa da son dönemlerde gündemden düşmeyen gayrimenkul sektörü yeni bir olumsuz eşiği daha geçti. Ülkede konut fiyatlarında son 9 yılın en sert düşüşü görüldü.

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Birleşik Krallık'ta konut fiyatlarında son 14 yılın en sert düşüşü!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Birleşik Krallık'ta konut fiyatları, geçen ay yıllık bazda yüzde 4,6 gerileme göstererek, son 14 senenin en sert düşüşünü kaydetti.

İngiltere'de konut fiyatlarında 14 yılın en sert düşüşü!

Konut finansman kuruluşu Nationwide tarafından yapılan son dakika açıklamasında İngiltere'de konut fiyatlarının bu senenin temmuz ayında yıllık bazda yüzde 3,8 azalarak 2009'dan  bu yana en sert düşüşünü kaydettiği bildirildi.

Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü!

TÜİK tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan verilere göre, ülke genelinde Haziran ayında yapılan konut satışları bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 44.4 azalarak 83 bin 636 oldu. Konut satışlarında son 2 yılın en sert düşüşü yaşandı.

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

En fazla o uygulama para kazandırdı! işte 2022 yılının 'en'leri

Data.ai, 2022 senesindeki ''en'' leri açıkladı. İşte 2022 senesinde en çok indirilen mobil uygulama ve oyunlar

Borsada son 11 ayın en sert düşüşü yaşandı! Devre kesici iki kez çalıştı!

Borsa İstanbul bugün önemli düşüşlerinden birini daha yaşadı. Bugün Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 7,37 değer kaybetti ve günü 5.116,41 puandan tamamladı. Bu gelişmeyle Borsa İstanbul BIST100 endeksi, 24 Şubat 2022'den bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirdi.

Kia, 'Yılın Otomobil Üreticisi' ödülünü aldı!

2021'de ‘Topgear.com Ödülleri’nde EV 6 modeliyle “Yılın Crossover Aracı” ödülünün sahibi olan Kia, bu sene de aynı organizasyondan “Yılın Otomobil Üreticisi” ödülünü alarak ayrıldı. İşte ayrıntılar...

Emlağın En’leri Ödül Töreni nerede Haberi

Emlağın En’leri Ödül Töreni nerede

Bu yıl 3. kez düzenlenecek olan etkinlikte gayrimenkul ve emlak sektörünün önde gelen temsilcileri buluşacak. Emlak sektörünün nabzını tutan başarılı isimler ödüllerini alacak.

19 Eylül'de gerçekleşecek Emlağın En’leri Ödül Töreni”nde, emlak ofisleri de farklı kategorilere göre ödüllendirilecek. 

Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde yapılacak etkinlik Üsküdar'daki Adile Sultan Sarayı'nda...