26 / 07 / 2024

emlakçı aracılığıyla ev satmanın avantajları

emlakçı aracılığıyla ev satmanın avantajları

İlk bakışta kendi başına konut satmak daha avantajlı gibi görünse de, detaylı ve uzun süren işlemlerde, işinde uzman bir gayrimenkul danışmanından yardım almak süreci kolaylaştırıyor.

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: 1 TL’ye satılık ev...

Ticaret Bakanlığı, "1 TL'ye satılık ev" başlığıyla daha çok alıcı çekmek için çok düşük fiyat veren ilanlar için düğmeye bastı, böylece satılık konutları 1 liraya koyan reklamlara da son verildi.

Vatandaş bu ay en çok satılık ev aradı! Kiralar geçen aya göre yüzde 10 arttı! 

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında gerçekleşen hareketler doğrultusunda 2024 yılı Nisan ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre nisan ayında vatandaşlar en çok satılık ev ararken, kiralık ev fiyatları yüzde 10 arttı.

İki ildeki 4 adet arsa ile 3 adet arazi taksit fırsatıyla satılıyor! Milli Emlak satılık! 

Milli Emlak, Mardin Artuklu ve Muğla Seydikemer'de yer alan 4 adet arsa ile 3 adet araziyi taksit fırsatıyla satıyor. Peki fiyatlar ne kadar? İşte Milli Emlak satılık... 

90 bin TL'lik evi için 20 bin TL kira alabilen mağdur ev sahibi: Doktor paramı ödeyemeyecek haldeyim!

Mağdur ev sahipleri, sosyal medya hesapları aracılığıyla sık sık yaşadıkları sorunları dile getiriyor. Müzeyyen Mağdur ev sahibi, 90 bin TL'lik evi için 20 bin TL kira aldığını söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ev sahiplerine kritik soru: Kiracınızı çıkardıktan sonra evinizi yeniden kiraya verir misiniz?

Yüzde 25 zam sınırı ve uzayan dava süreçleri sebebiyle mağdur olduklarını belirten ev sahipleri, yaşadıklarını sosyal medya hesapları aracılığıyla sık sık açıklıyor. Peki ev sahipleri kiracıları çıktıktan sonra evlerini yeniden kiraya vermeyi düşünüyor mu? 

Ev sahipleri ve kiracılar merakla araştırıyor: İşte 7 soruda arabuluculuk ile ilgili bilinmesi gerekenler!

Geçtiğimiz 1 Eylül'den beri ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar önce arabuluculuk aracılığıyla çözülmesi gerekiyor. İşte 7 soruda arabuluculuk ile ilgili bilinmesi gerekenler!

'Ev almak zorlaşıyor, konut üretim seferberliği başlatılmalı'!

Türkiye’nin 3. büyük kenti İzmir’de kooperatifler aracılığıyla 150 bin kişinin barınma sorununa çözüm getiren Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ev almanın zorlaştığını ve konut üretim seferberliğinin başlatılması gerektiğini belirtti.

Emlak Katılım, yurt içi kira sertifikasındaki liderliğine devam ediyor!

Yurt içi piyasada yaptığı öncü ve inovatif kira sertifikası (sukuk) ihraçlarıyla sektörde lider konumunu sürdüren Emlak Katılım, katılım esaslı sermaye piyasalarının gelişimine ve sektörün sürdürülebilir büyümesine katkı vermeye devam ediyor.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Çin'deki emlak krizi: Ev sahipleri ve uluslararası ekonomi ne durumda?

Çin'deki birçok insan, ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden bazıları tarafından sunulan ön satış fırsatları aracılığıyla, hala inşa edilmemiş konutları satın almak için ipotekli borçlanma yolunu tercih etti. Ancak, bu şirketlerin karşılaştığı borç sorunları, uluslararası ekonomi için endişe kaynağ

Emlakçı komisyonunu kim ödemelidir?

Emlakçı komisyonu, belirli bir taraf aracılığıyla ödenir. Kiralama ve satın alma işlemlerinde emlakçıya komisyon ödenmelidir. Emlakçı komisyonunu kim öder sorusu özellikle de kiracılar tarafından merak ediliyor. Peki emlakçı konutunu kim ödemelidir? İşte konu hakkında ayrıntılar...

Emlak sektörünü diriltecek hamle: Ziraat, Halkbank, Vakıfbank'tan yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor!  

Son dakika detaylara göre, Merkez Bankası ve BDDK harekete geçti. Yeni konut kredisi için çalışmalar hızlandırıldı. bu kapsamda ev almak isteyenlere kamu bankaları aracılığıyla 180 ay vade ve yüzde 1,20 faiz seviyelerinde çeşitli kampanyalar düzenlenecek. İşte detaylar...

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karabuçak tarafından kuruldu.

emlakçı aracılığıyla ev satmanın avantajları Haberi

emlakçı aracılığıyla ev satmanın avantajları

Konut alım satımında en doğru ve risk almayan yolu izlediğinize emin misiniz? Evini kendi başına satmak isteyenler bu konuyu bir defa daha değerlendirmeli. Konut alıp satma konusunda yeterli deneyimi olmayanlar hem müşteri potansiyeli, hem evin doğru fiyatını belirleme konusunda yanılabiliyor ve resmi işlemler sırasında sıkıntı da yaşayabiliyor; ilk bakışta avantajlı gibi görünen bu süreç daha zor bir yola girebiliyor. RE’MAX’in alanında uzman gayrimenkul danışmanlarının önerileriyle hazırlanan emlaktabugüncom, konutunuzu profesyonellerden yardım almadan satmanın yaratabileceği sorunlara karşı uyarıyor.

Doğru fiyatlandırma faktörü

Konut satışında en önemli noktalardan biri hiç şüphesiz evin doğru ederini belirleyip öyle satışa çıkarmak. Evin, konumu, metrekaresi ve iç özelliklerine göre tam olarak doğru fiyatlandırmayı da uzman gayrimenkul danışmanıyla yapmak hızlı ve sağlıklı sonuç veriyor. Yüksek fiyat vererek alıcı potansiyeli kaçırabiliyor veya...