14 / 05 / 2024

Emlakjet Bursaspor

Emlakjet Bursaspor

Emlakjet, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal, ''Emlakjet firması ile de forma reklamlarımız kadar değerli bir alanda logolarımızı buluşturduk, güçlerimizi birleştirdik'' dedi.

EmlakJet'ten flaş açıkalama: Konut fiyatları yükselirken, seçim beklentileri ertelenmeye yol açtı!

Emlakjet verilerine göre Nisan ayında konut fiyatları yükseldi, seçimlerin etkisi hissedildi. Ankara'nın ilçelerinde satılık arsa fiyatları yüzde 15,3 artış gösterdi. Mersin en çok konut aranan il oldu.

Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacak! 

Emlakjet tarafından Nisan 2022'ye ilişkin emlak verileri kapsamında Türkiye’nin yüzde 70’i konut finansman destek paketlerinden yararlanacağı ortaya çıktı. 

Türkiye'nin en çok konut aranan ilçesine çok şaşıracaksınız!

Çevrim içi gayrimenkul platformu Emlakjet tarafından açıklanan verilerine göre, ramazan ayında konut arayanların çoğunluğu konut satın alma veya kiralama işlemini bayramdan sonraya erteliyor.

İstanbul'da yüzde 161 arttı! Fiyatlar yükselişleri durmuyor!

Emlakjet tarafından açıklanan veriler kapsamında Şubat 2022'de Türkiye genelinde satılık ev fiyatları aylık ortalama yüzde 8 yükseliş sergilerken yüzde 119 artış kaydedildi. 

Rus ve Ukraynalıların Türkiye’deki konutlara ilgisi arttı!

Türkiye’nin lider çevrimiçi gayrimenkul platformları arasında yer alan Emlakjet, Rus ve Ukrayna vatandaşlarının Türkiye’den konut alımı ve konut aramaya yönelik ilgisini masaya yatırdı. İşte detaylar...

Arsa yatırımları artıyor!

Emlakjet platformundan arsa aramaları yüzde 60 oranında artış gösterdi. Emlakjet'te yaklaşık 400 bin satılık ve kiralık ilan yer alıyor.

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Ev arayanların yüzde 66'sının bütçesi 500 bin liranın altında!

Türkiye'de Kasım ayı itibariyle el değiştiren gayrimenkuller ile ilgili yapılan araştırmaların sonuçları Emlakjet tarafından yayınlandı. Yayınlanan rapora göre emlak sektöründe ki hareketlenmeler işte şu şekilde...

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Gayrimenkul yatırımı çekiciliğini koruyor!

Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, "Emlakjet verilerine göre satılık konutun fiyatı bir yılda yüzde 44 artarken konut satışlarındaki seviye gayrimenkulün yatırım seçeneği olarak ne kadar ön planda olduğuna işaret ediyor" diye konuştu.

İzmir ve Antalya'da konut fiyatları rekora koşuyor!

Emlakjet, Jetsat hizmetini İzmir ve Antalya'da da hayata geçirdi. Emlakjet tarafından hazırlanan verilere göre; İzmir'de pandemi sürecinde konut talebi 2 kattan fazla artarken, Antalya'da da konut fiyatları rekora koşuyor.

Kiralar arttı, ev arayanlar farklı semtlere taşındı!

Emlakjet, Eylül 2021 emlak verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre, artan kiralar nedeniyle ev arayanlar farklı semtlere taşındı.

Emlakjet JetSat hizmeti Antalya'da!

Emlakjet Jetsat hizmetini Antalya'ya taşıdı. Emlakjet, 'acil nakit ihtiyacı olan ve evini satmak isteyen ev sahipleri' için İstanbul ve Ankara’da sağladığı hizmeti Antalya'da da sunacak.

Emlakjet Bursaspor Haberi

Emlakjet Bursaspor

Emlakjet, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal ve Emlakjet CEO’su Tolga İdikat tarafından imzalanan sponsorluk anlaşması, şapkada logo kullanım hakkının yanı sıra Timsah Arena ve Özlüce tesislerinde de çeşitli tanıtım haklarını kapsıyor.

İmza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal "2020-2021 sezonu forma setlerimiz için iş birliklerimiz gerçekleşti. Emlakjet firması ile de forma reklamlarımız kadar değerli bir alanda logolarımızı buluşturduk, güçlerimizi birleştirdik. Futbolcularımızın kullanacağı şapkalar için bir anlaşma gerçekleştirdik. Bursaspor logosu gibi yeşil beyaz renklere sahip olan Emlakjet firması ile 'Yeşil Beyaz'a gönül verenler' diyerek çıktığımız bu yolun iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek kendilerine kulübümüze göstermiş oldukları ilgiden ve destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Emlakjet CEO’su Tolga İdikat,...