28 / 04 / 2024

Emlakta Uzmanlık

Emlakta Uzmanlık

Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer Emlakkulisi.com okurları için ziyaret ettiği bir yerden, oradaki yaşamdan ve gayrimenkul yatırımlarının seyrinden bahsediyor. İşte Belize'de yaşam ve gayrimenkul..

Kredi ön yeterliliği aldınız mı?

Hayalinizdeki evi buldunuz. Çok mutlusunuz. Peki teklif vermeden önce bankanızla görüşüp belirlediğiniz miktar ve şartlarda krediyi kullanıp kullanamayacağınızı öğrendiniz mi?Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı

Neden 'Açık Ev' organizasyonuna gitmelisiniz?

Üzerinizde herhangi bir baskı olmadan bir mülkü gezmek ister misiniz? “Açık Ev” organizasyonlarını ülkemizde yapan gayrimenkul danışmanlarını takip etmekten geçiyor. Keller Williams Danışmanı Şirin Sezer konuyu Emlakkulisi.com okurları için yazdı..

Emlakta Nostalji: Kartal'da 500 liraya kiralık köşk!

1942 yılında Kartal'da 6 odalı köşk 500 liraya kiraya kiraya verilmiş. Köşkün bahçesi, iki kileri ve bağı varmış...

Emlakta Nostalji: Kınalıada'da deniz manzaralı metrekaresi 50 kuruşa satılık arsa! 

1942 yılında İstanbul Kınalıada'da deniz manzaralı 8000 metrekare arsa satışa çıkarılmış. Arsayı satanlar arsanın metrekaresi için 50 kuruş istemiş...

Emlakta Nostalji: 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış!

Deprem ülkesi olan Türkiye'de 1935 yılındaki Marmara depreminde 7 köy yıkılmış... Çeşme yolları kurumuş, köyler yıkılmış, yer altından korkunç gürültüler geliyormuş...

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren kuruluşa göre İstanbul dünyanın en iyi 19’ncu şehri!

Kentsel uzmanlık kuruluşu Resonance Consultancy’nin yaşanabilirlik, sevilebilirlik ve refah düzeyini kriter alarak gerçekleştirdiği araştırmaya göre, Londra dünyanın en iyi şehri oldu. İstanbul ise listede 19’ncu sırada yer aldı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Muayene ücretlerine yüzde 50 zam geldi

Resmi Gazete'de yayımlanan Sağlık Hizmetleri Fiyatlandırma Komisyonu kararı vatandaşları şoke etti. Bazı uzmanlık dallarının muayene ücretlerine yüzde 50 oranında zam geldi. İşte yapılan zammın detayları...

ASELSAN, 21 farklı kadroda KPSS'siz personel alımı yapacak! Başvuru şartları açıklandı!

ASELSAN, KPSS şartı olmadan 21 farklı kadroda personel alımı yapacak! Adaylar, çeşitli mühendislik ve uzmanlık kadrolarında iş fırsatları için başvurularını ASELSAN'ın resmi internet sitesi üzerinden yapabilirler. Detaylı başvuru şartları ve kadrolar açıklandı.

Marmaris Reserve By Kızılbük'te eşsiz konumda 82 konut! Hem ev hem de tatil rahatlığı!

Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla hayata geçirilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesindeki 82 konutun satış süreci devam ediyor. İşte proje ile ilgili detaylar..

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Marmaris Reserve By Kızılbük satışta! Yeni proje!

Marmaris Reserve By Kızılbük Sinpaş güvencesi ve Kızılbük GYO uzmanlığıyla inşa edilen Marmaris Reserve by Kızılbük projesi'nin tüm detayları belli oldu. Proje, avantajlı ödeme planları ile lansman özel fiyatlarıyla satışa çıktı.

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Hulusi Horozoğlu kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür Hulusi Horozoğlu kimdir? Kaç yaşında? Hulusi Horozoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hulusi Horozoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Hulusi Horozoğlu'nun hayatına dair merak edilenler.

Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Feyzullah Tahsin Bensel kimdir? Kaç yaşında?   Feyzullah Tahsin Bensel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Feyzullah Tahsin Bensel'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Feyzullah Tahsin Bensel'in hayatına dair merak edilenler.

Emlakta Uzmanlık Haberi

Emlakta Uzmanlık

Bu yazımda sizlere ziyaret ettiğim bir yerden, oradaki yaşamdan ve gayrimenkul yatırımlarının seyrinden bahsedeceğim. Gittiğim ve geri dönmek istemediğim Belize, Orta Amerika’nın Yucatan Yarımadası’nda bulunuyor. Uzak gibi görünse de ulaşım aslında çok rahat. Türk Hava Yolları’yla direk uçuşla Miami’desiniz. Oradan ise kısa bir uçak yolçuluğuyla Belize’ye varıyorsunuz. Uçaktan manzara harika, yeşiller ve maviler dans ediyor. Belize’ye daha detaylı bakınca sadece bu renklerle sınırlı kalmadığını görüyorsunuz. Şellaleleri, yağmur ormanları, benzersiz dalış noktaları, Maya uygarlığı, Blue Hole (Büyük Mavi Çukur- sualtı obruğu), mağaralar ya da köpekbalıklarıyla yüzmek ve daha fazlası sizi bekliyor. 

Turizm merkezi olarak bilinen Belize’nin yatırım fırsatlarından gün geçtikçe daha fazla kişi haberdar oluyor. Amerika ve Kanada vatandaşı olup da bölgeyi emeklilik yatırımı olarak görenlerin sayısı oldukça fazla.



Belize’nin en...