29 / 04 / 2024

emrah bilgin

emrah bilgin

Önceki yıl Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, Gloria Jean’s’in franshising hakkını almıştı. Şimdi kahve zincirinin başında Emrah Bilgin, yönetiminde ise Burhan Dinçerler’in oğlu Mehmet Dinçerler bulunuyor...

Bakan Bilgin açıkladı! Emeklilikte yaşa takılanlar için EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?

"EYT yaş sınırı, şartı olacak mı?" sorusu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in açıklamasıyla netleşiyor.

EYT'de Bakan Nebati'nin mi Bakan Bilgin'in mi dediği olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a EYT ile ilgili iki sunum yapan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT konusunda karşı karşıya geldi.

Asgari ücrete ne kadar zam yapılacak? Bakan Bilgin’den son dakika asgari ücret açıklaması…

Son dakika haberi… "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusunun yanıtı merakla beklenirken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret zammıyla ilgili heyecanlandıran bir açıklamada bulundu. Bakan Bilgin "Enflasyonun tahribatı devam ediyor, bunu dikkate alarak bir düzenleme yapacağız."

Bakan Bilgin’den son dakika asgari ücret açıklaması! Heyecan iyice tavan yaptı

SON DAKİKA... Asgari ücretin yeni yılda ne kadar olacağı merak edilirken kritik görüşmeler bu hafta başlıyor. Asgari ücrette çalışma takvimi ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den son dakika açıklaması geldi.

EYT'liler bunu merakla bekliyordu! Bakan Bilgin son noktayı koydu, umutları gömdü!

Milyonlarca vatandaşın heyecanla beklediği EYT düzenlemesine dair en çok merak edilen konu, 1999 yılı öncesinde çırak ve stajyer olarak çalışanların düzenlemeye dahil edilip edilmeyeceğiydi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, konuyla ilgili tartışmalara son noktayı koydu.

Asgari ücret hakkında Bakan Vedat Bilgin'nden şok açıklama!

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, zam oranıyla ilgili "Yüzde 50 zam olur mu?" sorusuna "Hayali değil gerçekçi bir rakam üzerinde durmak lazım" yanıtını verdi.

Duyanlar yıkıldı! Bakan Bilgin “Öyle bir şey yok” diyerek umutları bitirdi!

SON DAKİKA… Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT için net tarihin 8 Eylül 1999 olduğunu ve yıpranma hakkı, doğum ve askerlik borçlanmaları olsa bile işe başlangıç tarihi geriye çekilemeyeceğini açıkladı.

EYT'de son viraj! Bakan Bilgin bunu ilk defa duyurdu! İşverenler ve EYT'liler hemen bakın!

EYT düzenlemesine yönelik çalışmalar sürerken, işverenler ile düzenlemeden faydalanacakların aklına birçok soru geldi. Çalışmaya devam edecek emeklilerin ne yapacağı merak ediliyor. İşte ayrıntılar ve Bakan Bilgin'in konu ile ilgili açıklamaları...

Asgari ücrete yüzde 50 zam olur mu? Bakan Bilgin'den çok net yanıt

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücret zammına ilişkin, işletmelerin ödeyebileceği bir ücret arayışında olduklarını ifade etti. Asgari ücretle ilgili konuşan Bakan Bilgin'in verdiği ipucu dikkat çekti.

Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili sıcak açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesini Aralık’ta Meclis’ten geçirip 2023’te uygulayacaklarını duyurdu.

Bakan Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili yeni açıklama!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine ilişkin yeni bir açıklama yaptı.

Bakan Bilgin'den EYT açıklaması! Herkesi kapsıyor, sınır koyan bir düzenleme değil!

Bakan Bilgin "EYT’de 1999 öncesi 5000 prim gün şartını değiştirmiyoruz" ifadelerini kullandı.

Asgari ücret için son dakika açıklaması Bakan Bilgin'den geldi! Açıklamayı duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bakın!

Asgari ücret için son dakika açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Asgari ücret açıklamasını duyanın ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen siz de bu açıklamaya bir bakın...

emrah bilgin Haberi

emrah bilgin

Gloria Jean’s kalkınmadan sorumlu üst yönetici Tony White, Türkiye’deki fabrikayı Avrupa ve Ortadoğu’daki mağazalara kahve temini yapması için devreye alıyor. Şirketin bir yıldır Türkiye ayağını yürüten Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler, Gloria Jean’s yönetimine fabrika için üç şehir önerdiğini açıkladı. Zaman’a konuşan Dinçerler, “Fabrika Şanlıurfa, Adıyaman ya da Kahramanmaraş’ta olacak. Bu şehirler hem sıcak hem Mersin Limanı’na yakın. Fabrikada 100’e yakın kişi çalışacak.” dedi. Şanlıurfa’nın teşvikte altıncı bölge, diğer iki şehrin beşinci bölgede yer aldığını hatırlatan Burhan Dinçerler, uluslararası kahve zincirinin Türkiye işletmeciliğini geçen yıl devralmıştı. Kahve zinciri daha önce lojistik firması Reysaş’ın bünyesindeydi. Ancak şirketin iflas etmesi üzerine Bank Asya kahve zincirinin kalan şubelerine el koymuştu. Şirketin CEO’sunun önceki yıl Türkiye’ye gelmesi ile birlikte markanın kim...