29 / 04 / 2024

en ilginç ev tasarımları

en ilginç ev tasarımları

Bugüne kadar alışageldiğiniz bütün ev tasarımlarını aklınızdan çıkarın. Biraz hayal gücünüzü zorlamaya ne dersiniz? İşte marjinalliği ile nam salmış 9 ev tasarımı..

İşte dünyanın en ilginç evi!

Aslında bu ev 1909 yapımı bir tekne. Teknenin yeni sahibi ciddi bir tadilata giderek teknenin alt katını bir eve çevirmiş. İşte dünyanın en ilginç evi.

Ankara'da ilginç ev ilanı: '2+1 evimi tutmak isteyen sigortamı yapacak...!'

Bazı ev sahipleri konut ilanı verirken istekleri oldukça şaşırtıcı oluyor. Bu ilanlardan biri de Ankara'dan geldi. İşte o ilan...

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Yui M30 Maxifry airfyer satışa çıktı! Fiyatı ne kadar? Özellikleri neler?

Son dönemlerin en moda ev aletlerinden airfyer konusunda Yui’den de bir adım geldi. M30 Maxifry airfyer’ı satışa çıkaran Yui, ürüne ilişkin tüm özellikleri de paylaştı.

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da geçen ay 17 bin 408 konut satıldı: Ortalama fiyat 4 milyon 677 bin TL oldu! İşte en çok ev satılan ilçeler..

Konut fiyatlarında yaşanan yükseliş enflasyon oranını da geçti. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe, İstanbul'da bir yılda konut fiyatlarının ortalama yüzde 68 arttığını ve 4 milyon 677 bin TL'ye çıktığını belirtti. İstanbul'da en çok konut satılan ilçeler de belli oldu. İşte ayrıntılar...

A101 aktüel 4 Mayıs 2023 katalog: İndirimli benzinli motosiklet fırsatı! Hemen bakın... Son dakika!

A101'un 4 Mayıs tarihli kataloğu, birbirinden avantajlı indirimlerle dolu. Ancak dikkat çeken en ilginç ürünlerinden biri, uygun fiyatı ve kaliteli tasarımıyla beğeni toplayan motorsiklet.

A101'e 50 cc motor geldi: iPhone 12'den daha ucuz! A101 4 Mayıs 2023 kataloğunu gören şok oldu!

A101'un 4 Mayıs kataloğu, birçok cazip indirim fırsatı sunarken, dikkatleri üzerine çeken en ilginç ürünlerden biri de motorsiklet oldu. Hem bütçe dostu fiyatı hem de kaliteli tasarımı ile dikkatleri üzerine çeken motorsiklet, şehir içi ulaşımda pratik bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Bitcoin'in yükselme nedenini açıkladı herkes şoke oldu! Bitcoin bu seviyeleri görebilir

Bitcoin'in son dönemler önüne geçilmez yükselişi bazı teorisyenlerin açıklamasıyla kamuya anlatılıyor. En ilginç yorum ise Fox haber sunucusundan geldi. Konuyla alakalı herhangi bir kanıt bulunmasa da Twitter aracılığı ile kimi analistler konuyu değerlendirerek sunucunun açıklamalarına değindi.

İş yeri kiraları illallah dedirtti, hükümete çok önemli çağrı yapıldı!

Türkiye’de her geçen artan ev kiralarının haricinde iş yeri kiraları da esnafa illallah dedirtiyor. Ülkenin hemen her şehrinde Pek çok esnaf, ay sonu yüksek rakamlar nedeniyle ödemekte zorlanırken, bazı semtlerdeki kira ücretleri ise kepenk indirtirken, hükümete ilginç bir çağrı yapıldı.

Yüzbinlerce ev sahibi ve kiracı birbirini şikayet etti!

Tüketici en fazla ev sahiplerinden şikayet etti. Tüketiciler Birliği)ne bu sene yapılan en fazla şikayetlerden ikincisi ev sahipleri ve kiracılardan geldi.

Kiracılar bunu mutlaka bilmeli! 1 yıllık kira sözleşmesi bitince ne olur?

Kiracılar kendi haklarının neler olduğunu en az ev sahipleri kadar bilmelidir. Bu yüzden sık sık kiracılardan kira sözleşmesine dair sorular sorulmaktadır.

En ucuz ev kiraları hangi ilde 2022?

Ev kiraları son zamanlarda bir hayli arttı. Bu ortamda uygun kiraya sahip ev bulmakta zorlaştı. Vatandaşlar, “En ucuz ev kiraları ne kadar, En ucuz ev kiraları hangi ilde 2022?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte detaylar!

en ilginç ev tasarımları Haberi

en ilginç ev tasarımları

1) Katshki Pillar Manastırı , Chiatura , Gürcistan. Bu manastırda Maxime Qavtaradze isimli 59 yaşındaki bir rahip yaşıyor. Ve evden dışarıya çıkmak için yaklaşık 40 metre aşağı inmesi gerekiyor.



2) CROPY Katshki Pillar Manastırı , Chiatura , Gürcistan




3) Drina Nehri'ndeki Göl Evi, Bajina Basta, Sırbistan. Göl üzerindeki evin yapılış fikri 1968 yılında doğdu. Gölde yüzen bir grup genç, dinlenebilecekleri bir ev hayal ettiler. Bir kayalık bulup işe koyuldular ve ortaya bu harika göl evi çıktı.



4) Portekiz'deki taş ev: Casa do PenedoFlintstones'ların modern taş evine hoş geldiniz!



5) İzlanda, Elidaey Adası'nda oldukça yalnız bir ev... 300 yıl önce bu adada sadece 5 aile yaşıyormuş. Karada ve denizde avcılık ve balıkçılık yaparak geçiniyorlarmış.



6) Errante konuk evi, Ritoque, Şili.



7)...