06 / 05 / 2024

en önemli alışveriş destinasyonları

en önemli alışveriş destinasyonları

ITB Berlin ve IPK International tarafından yapılan bir araştırmada, tatilde alışverişin rolü incelendi. Araştırmada, Türkiye ' nin dünyada önemli alışveriş destinasyonları arasında olduğu ortaya çıktı...

Bakyapı'dan Bursa'ya mobilya alışveriş merkezi geliyor! Mobyland için düğmeye basıldı!

Bursa’da hayata geçirdiği konut projeleriyle tanınan Bakyapı, 2024 yılında ticari gayrimenkul projeleri için kolları sıvadı. Bursa’nın en büyük mobilya alışveriş merkezi olarak tasarlanan Mobyland projesi hayata geçirilecek.

Alışverişte yeni dönem: Kredi kartı yerine IBAN kullanımı

Kredi kartlarıyla ilgili son yaşanan gelişmeler vatandaşların alışveriş alışkanlıklarında önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Bu durum aynı zamanda işletme sahiplerini yüksek oranlardaki komisyon ücretleri ile karşı karşıya bıraktı. İşte IBAN’la alışveriş hakkında bilgiler…

Markete gidecekler dikkat! Akbank kasap, market, manav alışverişlerinde resmen hediye dağıtıyor!

Markete gideceklerin merakla beklediği müjde geldi. En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Akbank kasap, market, manav alışverişlerinde resmen hediye dağıtıyor...

Evin konut sigortasını o bankadan alana Migros'tan indirim hediye edilecek! Migros'tan alışveriş yapanlar dikkat

Garanti Bankası'ndan Evim Garantide konut sigortası kapsamında önemli bir kampanya düzenledi. Özellikle Migros'tan alışveriş yapan vatandaşları yakından ilgilendiriyor. İndirim miktarı dikkat çekici.

Online alışverişte en fazla hangi alanlarda alışveriş yapılıyor?

Tüketici zekâsı şirketi NielsenIQ “2023 Yılının Online Alışverişçileri” araştırmasının sonuçlarını kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, Türkiye’de online alışveriş yapanların üçte birinden fazlası sırasıyla Giyim / Ayakkabı, Yemek Siparişi ve Kişisel Bakım / Kozmetik kategorilerinde alışveriş yapıyor.

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu!

Fiyat performans açısından oldukça iyi bir seçenek olan Windsor WS 2510 1000 Devir 5 KG Çamaşır Makinesi Türkiye’nin en büyük online alışveriş sitesi olan n11’de 36 ay alışveriş kredisi seçeneğiyle satışa sunuldu.

Online alışveriş bağımlılığına 7 maddelik çözüm!

‘Son indirim, büyük fırsat, yılın en büyük indirimi!’ bu yazılarla alışveriş sitelerinde artık yalnızca ‘Büyük cuma, Sevgililer günü, Anneler günü, Babalar günü’ gibi belirli dönemlerde değil senenin her günü karşılaşıyoruz. Online alışverişe ilgi giderek artıyor ama bunun bütçelere etkisi ne durumd

İnternetten alışveriş yapanlar dikkat! Cayma hakkı ve para iadesi detayı

İnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün yükseliyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına neden oldu. Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü ekonomi dergisinden seçim yorumu: ‘2023’ün en önemli seçimi!’

Dünyaca ünlü The Economist dergisi 9 gün sonra yapılacak seçimlerini kapağına taşıdı. Derginin son sayısı '2023'ün en önemli seçimi' kapağıyla yayımlanırken, konuya ilişkin kaleme alınan yazıda muhalefetin olası zaferinin ekonomik ve siyasi bakımdan büyük bir kırılma yaratacağı aktarıldı.

Kartlı harcamalarda rekor artış! Peşin ödeyemeyen taksitli alışverişe sarılıyor!

Ramazan Bayramı’nda kartlı alışverişe olan ilgi tam gaz devam etti. Kartlı harcamalar geçen yılın bayram dönemine göre yüzde 161 oranında artarken, harcamalarını taksitlendirenlerin oranı ise yüzde 159 oranında artış gösterdi.

TEB bankasında aracı olanlara müjde! Bu sayede akaryakıt alışverişlerinde 200 TL kar!

TEB Bankası, araç sahipleri için önemli bir kampanya başlattı ve akaryakıt alışverişlerinde geçerli olan 200 TL'lik hediye ile sürücüleri sevindirdi. Kampanya, tüm sürücülere hitap ediyor ve akaryakıt alımlarında kullanılabiliyor. Yüz güldüren kampanya ile ilgili merak edilen detaylar haberimizde ye

Duyan duymayan kalmasın! Ziraat Bankası yılın kampanyasını başlattı! Alışverişleriniz bedavaya gelecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Ziraat Bankası çok konuşulacak bir kampanya başlattığını duyurdu. Kampanya kapsamında 10 bin lira ve üzeri alışverişlerde 1500 lira indirim uygulanacağı açıklandı.

en önemli alışveriş destinasyonları Haberi

en önemli alışveriş destinasyonları

Bir araştırmaya göre, Türkiye dünya genelindeki en önemli alışveriş destinasyonları arasında yer alıyor.


ITB Berlin ve IPK International tarafından yapılan bir araştırmada, tatilde alışverişin rolü incelendi. Araştırmada, Türkiye'nin dünyada önemli alışveriş destinasyonları arasında olduğu ortaya çıktı.


Yurtdışına yapılan her üç yolculuktan birinde alışveriş önemli bir rol oynuyor. Araştırmaya göre, sadece Asyalılar değil Güney Amerikalılar da tatil bölgelerinde en fazla alışveriş yapanlar arasında ön sıralarda yer alıyor.



İLK SIRADA ÇİNLİLER VAR


Araştırmada, en fazla alışveriş yapanlar arasında ilk sırada Çinliler var. Onları Malezyalılar ve Hintliler izliyor. Bu ülkelerden yurt dışına seyahat edenlerin yüzde 50'si için alışveriş tatilin çok önemli bir parçası.


Alışveriş aynı zamanda, Meksika, Arjantin ve Şilililer için de önemli bir yere sahip. ABD'lilerin ise yüzde 30'u tatilde alışverişe önem veriyor.


Avrupalılara bakıldığında tatilde alışveriş,...