02 / 10 / 2024

Endeksa emlakçılara özel eğitim

Endeksa emlakçılara özel eğitim

Endeksa.com sponsorluğunda 20 Mart'ta emlak ofislerine özel “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı düzenleniyor..

Emlakçılara, 'ceza yememek için yeni sözleşme yapın' uyarısı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu yaptığı açıklamada  emlak ilan fiyatında fahiş artışlarına giden emlak işletmelerine para cezası kesildiğini dile getirerek, hem konut sahiplerini hem de vatandaşları yeni bir sözleşme yapmaları şeklinde uyardı. 

Mert Başaran fırsatçılara ateş püskürdü! Fırsatçı emlakçılara uygulanan ceza altın fırsatçılarına da uygulansın!

Ekonomist Mert Başaran, konut fiyatlarını artıran fırsatçılara uygulanan cezanın altın fırsatçıları için de uygulanması gerektiğini söylüyor.

Emlak ilanlarındaki fahiş artışa Bakanlıktan darbe! Fırsatçı emlakçılara 11,7 milyon lira ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı tarafından emlak ilan fiyatlarında fahiş artışa giden 117 emlak işletmesine 11 milyon 700 bin lira ceza kesildi.

Fırsatçı emlakçılara ceza kesilmeye başlandı! Tebernüş Kireçci'den Bakanlığa çağrı: Müteahhitler de unutulmamalı!

Ticaret Bakanlığı, konut kredisi faiz oranında düşüş olacağı haberleri üzerine ilan fiyatlarını yükselten fırsatçı emlakçılara ceza kesmeye başladı. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, fırsatçı müteahhitlerin de unutulmaması gerektiğine dikkat çekti.

Faiz oranlarındaki düşüşü fırsata çeviren emlakçılara 475 bin 380 TL’ye kadar para cezası!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ticaret Bakanlığı kredi faiz oranlarındaki düşüşü fırsata çeviren emlakçılara yönelik incelemelerini sürdürürken, mevzuata aykırı hareket edenlere 475 bin 380 TL’ye kadar para cezası verilebilecek.

Konut kredisi faizlerindeki düşüşü fırsata çeviren emlakçılara 100 bin TL ceza!

Ziraat Bankası, konut kredisi faizlerini 2,79'a düşürmesiyle bazı emlakçılar konut fiyatlarını yükseltmeye başladı. Faizlerdeki bu düşüşü fırsata çevirenlere ise 100 bin TL ceza kesildi. 

Sahte emlakçıların hedefinde şimdi de üniversiteliler var! Kapora tuzağına dikkat!

Üniversite eğitimi için farklı şehirlerdeki eğitim kurumlarına yerleşmeye hazırlanan öğrencilerin kiralık ev arayışları başladı. Adana Emlakçılar Odası Başkanı Ülkü Uçar, öğrencileri sahte emlakçılara karşı uyarıyor. 

Emlakçılara ağır cezalar geliyor! Bakanlık resmen duyurdu, yürürlüğe giriyor...

İnternetteki emlak alım-satım platformlarına konan ilanlardaki taşınmazların ilan verene veya yakınlarına ait olması gerektiğini ifade eden Ticaret Bakanlığı, alım-satım için acilen yetki belgesi alınması gerektiğini, aksi takdirde ağır para cezası uygulanacağı belirtildi. 

Sahte emlakçılar şimdi de yazlıkçıların peşinde! Günlük ev kiralarken dikkat! Dolandırılmayın!

Yaz sezonun açılmasıyla birlikte vatandaşlar tatil bölgelerinden ev kiralamaya başladı. Edirne Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Serhat Çeker,  günlük ev kiralamak isteyenleri sahte emlakçılara karşı uyardı. 

Ev sahipleri, kaçak emlakçılara dikkat edin! Kiralanan o evler denetleniyor! Cezası 9 bin 94 TL!

Ev sahipleri tarafından kaçak emlakçıların kiraladığı ve kaçak göçmelere verilen evlere denetim başladı, cezası ise 9 bin 94 TL. İşte ayrıntılar...

Ev alıp, kiralamak isteyenler dikkat! Tuzağa düşmeyin! Emlakçılara mutlaka bu belgeyi sorun!

Son dönemlerde kayıtsız iş yapan ayakçı emlakçıların sayısı artmaya başladı. Özellikle ev alıp kiralamak isteyenleri uzmanlar emlakçılara karşı uyarıyor. Emlakçılardan bu belgeyi mutlaka isteyin...

Emlak sektöründe yeni dönem! Resmen başladı!

Ticaret Bakanlığı'nın gayrimenkul satışlarında, sahte ilanlar üzerinden dolandırıcılık ve spekülatif fiyat artışlarını engellemek için yaptığı düzenlemeyle kimlik doğrulama ve yetki belgesi zorunluluğu 1 Kasım itibarıyla devreye girdi. Bu kapsamda, Edirne’deki emlakçılara yeni düzenleme anlatılacak.

Milyonları ilgilendiriyor! Yetki belgesi olmayan emlakçılara dikkat!

Uzmanlardan konut alıp satmak isteyen veya kiralık konut arayan kişilere yeni bir uyarı geldi. Emlak fiyatlarını yetkisiz emlak danışmanlarının arttırdığı iddiasında bulunan uzmanlar, emlakçıların yetki belgesine dikkat edilmesini vurguladı.

Endeksa emlakçılara özel eğitim Haberi

Endeksa emlakçılara özel eğitim

Endeksa.com sponsorluğunda emlak ofislerine özel “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ başlıklı ücretsiz eğitim programı düzenleniyor. Eğitim, 20 Mart 2018 tarihinde verilecek. Eğitimi, sektörün önde gelen satış ve pazarlama uzmanı Kürşat Tuncel verecek.  

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu endeksa.com sponsorluğunda gerçekleşecek “Alıcı ve Satıcıyı Tek Fiyatta Buluşturmanın Sırrı“ konulu eğitim, Point Hotel Barbaros İstanbul‘da düzenlenecek. Eğitim, 10:00, 13:00 ve 15:30 saatleri arasında ikişer saatten üç seansta gerçekleştirilecek. 

1994'te Sermaye Piyasası Kurulu Uzmanı olan Kürşat Tuncel, 1996'da Kuruldaki görevinin yanı sıra Başbakan Başdanışman yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı sene “Risk Sermayesi Finansman Modeli, Türkiye İçin Özgün Bir Model Önerisi” adlı ilk kitabı yayınlandı. 

Kuruldaki çalışmaları kapsamında Türkiye’de Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları’na ilişkin ilk yasal düzenlemeleri de yürüttü. Tuncel, bu konuda SPK Tebliğ’ini...