02 / 05 / 2024

enerji verimliliğinin artırılması

enerji verimliliğinin artırılması

Çok sayıda çevreci ürün ve çözümüyle iklimlendirme alanında enerji verimliliğinin artırılması için çalışan Daikin, Eco - Label ödüllü Altherma Isı pompaları ile de fark yaratıyor.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

İTO Başkanı Avdagiç'ten kritik asgari ücret açıklaması: Hedeflenen enflasyon dikkate alınarak artırılmalı!

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, yıl sonunda belirlenecek olan asgari ücretin OVP’de hedeflenen enflasyon oranında artırılması gerektiğini belirtti.

Vatandaşlardan ‘Kentsel dönüşümde kira desteği artırılsın’ talebi!

İstanbul’da kira ortalaması 18 bin TL’yi aştı. Evi kentsel dönüşüme giden yurttaşa verilen kira desteği ise 3 bin 500 TL’de kaldı. Bu nedenle, kentsel dönüşümde desteğin artırılması isteniyor.

Milyonları ilgilendiren karar resmen açıklandı! Konut arzı artırılacak, sosyal konut projeleri geliştirilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında "2024 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı" yer aldı. Yayımlanan programda konut arzının artırılması ve sosyal konut projelerinin geliştirilmesiyle ilgili maddeler de yer aldı.

IMF'nin kredi kaynaklarının artırılması için anlaşma sağlandı!

IMF'ye üye ülkeler, yıl sonuna kadar fonun kredi kaynaklarında anlamlı bir artış yapılması konusunda anlaştı. İkinci adım olarak da IMF üyelerinin oy haklarının değiştirilmesi konusunda anlaşma yapıldı.

KOBİ'lere can suyu olacak yeni düzenleme yolda! Limit yükseltiliyor!

KOBİ’lere finansman desteğinin artırılması konusunda can suyu olacak yeni paket hazırlığı başladı. Bu düzenleme ile işletmelerin 100 milyon lira olan kredi kefalet limiti 150 milyon liraya çıkarılacak.

Dünya Bankası’ndan Türkiye’ye 549 milyon dolarlık kaynak! Yenilenebilir enerji kullanımı artırılacak!

Dünya Bankası, kamu kesiminde yenilenebilir enerji kullanımının artırılması amacıyla Türkiye'ye 549 milyon dolar tutarında kaynak ayırdı. İşte ayrıntılar...

Süt üreticilerinden son dakika açıklaması: Süt destekleme primi artırılmalı!

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik Keskin, Türkiye'de bahar aylarında süt üretiminin arttığına dikkat çekerek, süt destekleme priminin artırılması gerektiğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazından yararlanarak desteklerin artırılacağını açıkladı!

Desteklerin artırılması ve genç girişimcilerin iş kurmalarına yönelik faizsiz kredi desteğiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz doğal gazı kaynaklı gelirlerin kullanılacağını açıkladı.

Beyaz eşyada ÖTV kaldırılsın taksit sayısı artırılsın talebi! Fiyatlara nasıl yansıyacak?

Beyaz eşya üretcileri çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi gibi beyaz eşya kalemlerinde rekabet gücünün korunması ve üretimin devamlılığının sağlanması adına iktidardan destek istedi. Üreticiler, tüketicini alım gücünün artırılması için ÖTV'nin kaldırılmasını ve taksit sayısının artı

Maaşları arttırma metodu! Yüksek prim aylığı artırır mı? İşte detaylar!

Maaşların artırılması konusu pek çok kişiyi yakından etkiliyor. Yüksek maaş özellikle emeklilikte milyonların hayalinden biridir. Maaşları arttırma yolu var mı? İşte detaylar!

Borcu olanlar dikkat! Vergi cezaları artırılıyor

Son dakika gelişmesi... Vergi cezalarının artırılması ve öğrenci affını içeren teklif, torba yasada yer alacak.  Öte yandan akaryakıta vergi artışı talebi de onaylanmadı.

enerji verimliliğinin artırılması Haberi

enerji verimliliğinin artırılması

Kullanıcılarının ısınma ve sıcak su ihtiyacına ekonomik, çevre dostu ve konforlu bir çözüm sunan Daikin Altherma Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de büyük ilgi görüyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin’in Eco Label ödüllü Altherma ısı pompaları,  yeni ve yenilenen binaların ısıtma ve sıcak su ihtiyaçlarının karşılanmasında önemli bir alternatif oldu. Avrupa’nın en çok tercih edilen ısı pompası olan Daikin Altherma, Türkiye’de de büyük ilgi görüyor. Pahalı fosil yakıtlar tüketen geleneksel ısıtma sistemlerine göre çok daha az enerji ile daha yüksek verim sağlayan Daikin Altherma, kullanıcılarına önemli bir maliyet avantajı sunuyor.

ISI POMPALARININ MUCİDİ


Havadan suya ısı pompalarının mucidi Daikin’in sunduğu yenilikçi ve çevreci ürünlerin üst düzeydeki tüm standartlarını taşıyan Daikin Altherma, fosil yakıtlara veya elektriğe dayalı klasik bir ısıtma sistemine göre 5 kat...