02 / 10 / 2024

Enver Paşanın kardeşi Nuri Paşa

Enver Paşanın kardeşi Nuri Paşa

İstanbul, 1949'un 2 Mart'ında ardarda gelen büyük patlamalarla sarsılmıştır. Sütlüce'de bazı binalar havaya uçmuş... Havaya uçan bina bir silâh fabrikasıdır, sahibi de Enver Paşa'nın kardeşi Nuri Paşa'dır. Patlamaya dair gazetelerde yer alan fotoğraflar..

Rusların akın ettiği Antalya'da konut sektörü resmen durdu! 

Rusların akın ettiği Antalya'da inşaat faaliyetleri her geçen gün azalıyor. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi Başkanı Mehmet Soner Akdoğan, sektörde 2025'in ikinci çeyreğinden sonra bir hareketlilik beklediğini açıkladı. 

İzmir pilot şehir seçildi: Kentsel dönüşüm için Dünya Bankası destekli kredi verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm için finansman desteğini açıkladı. Bu kapsamda İzmir dahil 5 şehirde hak sahiplerine 180 ay vade yüzde 0.69 gibi düşük vadeyle 2,5 milyon liralık finansman sunulacak. İşte ayrıntılar...

Survivor eski sunucusu Alp Kırşan'ın İzmir'de restore ettiği evi görenler hayran kaldı!

Yıllardır sunuculuk yaptığı Survivor’dan aile özleminden dolayı ayrılan Alp Kırşan ve eşi Zeynep Kırşan İzmir'de restore ettikleri evde yaşıyor. İzmir'deki yeni evlerini takipçileri ile paylaşan Kırşan'ın evi görenleri kendine hayran bıraktı. 

6 Şubat depremleri sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konut vaadi neydi, iktidar yapmayı planladığı kaç konutu tamamladı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 1 sene içerisinde 319 bin konutun yapılacağı sözünü verdi fakat Mart 2024 sonuna kadar 75 bin 364 konutun teslim edilmesi planlanıyor. İhtiyaç duyulan toplam 680 bin konutun da yüzde 11'lik kısmı Mart ayı sonuna kadar teslim edilmiş olacak.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

Hisseli tapusu olan herkesi kapsıyor: Miras kalan gayrimenkulün devri için yeni düzenleme

Hisseli tapusu olan herkesi ilgilendiren yeni düzenleme hayata geçiyor. Bu kapsamda hissedarlar kardeş ise taşınmazın devri için noter onayı aranmayacak. İşte detaylar...

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

EYT'li olan ama işten çıkarılma endişesi yaşayanlara güzel haber! Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

EYT yasası kapsamında emekli olma hakkı kazanan birçok vatandaş, halen aynı işyerinde çalışmaya devam ediyor. Ancak, bazı vatandaşlar, EYT ile emekli olduktan sonra işveren tarafından işten çıkarılma endişesi nedeniyle EYT başvurusu yapmaktan çekiniyorlardı. Milyonlarca çalışanın merak ettiği yanıt!

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

26 TL'de sabit kalmaya çalışan doların geleceği dip ve zirve rakam belli oldu! Uzman Şirin Sarı peş peşe açıkladı

Para piyasaları uzmaı Şirin sarı doların 26 TL'de sabit kalmaya çalıştığını belirterek, doların geleceği dip ve zirve rakamı açıkladı.

Uçan arabalar geliyor! İşte üretimine başlanacak olan ilk uçan araba...

Japon otomobil devi Suzuki, ile SkyDrive Inc arasında "uçan arabalar" yapmak için anlaşma imzalandı. Buna göre dikey kalkış ve iniş (eVTOL) tipinde bir uçak üretimine başlanacak ve aracın bir pilot ve iki yolcu taşıma kapasitesi bulunacak. İşte uçan arabanın detayları...

Enver Paşanın kardeşi Nuri Paşa Haberi

Enver Paşanın kardeşi Nuri Paşa