29 / 04 / 2024

ERA Türkiye kıbrıs franchise

ERA Türkiye kıbrıs franchise

ERA Gayrimenkul, hızla büyüyerek bugüne kadar 47 ofis satışı gerçekleştirdi. ERA Türkiye, şimdi de hem KKTC hem de Kıbrıs Rum Kesimi’nde ofis açma yetkisi anlamına elen ‘Kıbrıs Master Franchise’ hakkını aldı.

Emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye eder?

Son yıllarda yatırımcılar yurtdışına yönelmeye başladı. Kiralara yüzde 25 sınırlaması yatırımcıların Türkiye'deki evlerini satıp yurt dışından ev almasına neden oluyor. Peki emlakçılar neden Dubai ve Kıbrıs'ı tavsiye ediyor? İşte ayrıntılar...

Güney’de kalan Kıbrıs Türk mülklerinde kiralar 100 Euro'dan 2 bin 700 Euro'ya yükseltildi!

Rum İçişleri Bakanlığı’nın, Güney’de kalan Kıbrıs Türk mallarını kullananlardan bugüne kadar alınan aylık 50-100 Euro kira ücretini yükseltmesine tepki gecikmedi. Göçmenler, mülklerinin ellerinden alınmak istediğini söyledi. 

Kıbrıs XRE Airport projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kıbrıs, Lefkoşa'da  X Real Estate Türkiye imzasıyla yükselen XRE Airport Projesi lansmana özel 475 bin liradan başlayan fiyatlarla satılmaya devam ediyor.

Kıbrıs'tan sonra sıra Türkiye'ye geldi! Türkiye'den sessizce konut toplamaya başladılar

Son zamanlarda Meclis'te Habat" isimli bir örgütten söz edildiği, bu örgütün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) gayrimenkul alımı yaptığı ve şimdi de Türkiye'de konut toplamaya başladıkları ortaya çıktı. 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

Yabancıya konut satışıyla ilgili Kıbrıslı müteahhitten haklı isyan! Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?

Kıbrıs'ın önde gelen müteahhitlerinden Koral Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaştığı istatistikle Türkiye’de yabancılara yapılan mal satışlarının bir yıl içinde yüzde 61,5 azaldığını belirterek ''Türkiye kötüye giderken biz iyiye gidebilir miyiz?” sorusunu sordu.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

MABEL'in şube sayısı artıyor! Türkiye geneli ve Kıbrıs'tan 300'e yakın bayilik başvurusu geldi! 

MABEL Kurumsal Emlak Zinciri kurucusu ve yönetim Kurulu Başkanı Suat Nurdemir, kendilerine Kıbrıs'tan 300'ü aşkın başvuru geldiğini belirterek, hedefleri ve çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Bayram tatilinde hangi ünlü hangi otelde sahneye çıkacak? Kıbrıs Antalya ve Muğla'da yıldız yağacak

Ramazan Bayramı tatili, pandemi sürecinden çıkan Türkiye'de pekçok insana dinlenme ve stres atmak için fırsat olacak. Kıbrıs, Antalya ve Muğla'daki otellerde ünlü sanatçılar bayram boyunca sahne alacak. İşte bayramda hayranlarıyla buluşacak ünlüler...

Ebru Gündeş Kıbrıs'tan ev aldı!

O Ses Türkiye jüri üyeliğinin yanı sıra hafta sonları da Kıbrıs'ta sahne alan başarılı şarkıcı Ebru Gündeş, Kıbrıs'tan ev aldı...

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı!

Türkiye'nin desteği ile Kuzey Kıbrıs'ta inşa edilecek 500 yataklı hastanenin etüt çalışmaları tamamlandı. 

ERA Türkiye kıbrıs franchise Haberi

ERA Türkiye kıbrıs franchise

ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA, Türkiye’deki büyüme stratejisini ara vermeden sürdürüyor. Markanın yatırımcısı Can Ekşioğlu önderliğinde Türkiye pazarına girdiği 2012 yılından bugüne 47 ofis satma başarısını gösteren ERA Gayrimenkul Türkiye, şimdi de ülke dışına çıkarak ilk uluslararası adımını atı. ERA Global’den ‘Kıbrıs Master Franchise’ haklarını alan ERA Türkiye, sektöründe bir ilki gerçekleştirerek Kıbrıs Adası’nın tamamında, yani hem KKTC’de hem de Kıbrıs Rum kesiminde ofis açmak üzere yetki kazanmış oldu. ERA Türkiye, bu işbirliğinin ardından Kıbrıs’ta ilk ofis anlaşmasına da imza attı. 

Konuya ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan Era Gayrimenkul Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, franchise ağına yeni üyeler kazandırma ve büyüme stratejilerini artan bir ivmeyle sürdürdüklerini söyledi. KKTC pazarına yönelik bilgi de veren Baygan “Her yıl dünyanın dört bir yanından gelen binlerce...