14 / 05 / 2024

erdoğan İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi

erdoğan İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi

İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.Erdoğan, merkezin açılışını yaptıktan sonra alanı gezerek, görevlilerden bilgi aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İstanbul’da 5 yılda 650 bin konutu dönüştüreceğiz...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un bir numaralı gündem maddesi olan deprem ile ilgili olarak, 5 yılda 650 bin konutun dönüştürüleceğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika açıklaması: Raylı sistem ağlarının toplam uzunluğu 340 kilometre oldu!

Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi'nin açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da tamamlanan raylı sistem ağının toplam uzunluğunun  340 kilometreye kadar çıktığını belirtti. 

Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan açıkladı! Dolar kuru seçimlerden sonra ne olacak?

Elinde dolar olanlar ya da dolar almak isteyenler dolar kurunun ne olacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki dolar kuru seçimden sonra ne olacak? İşte Ekonomist Prof. Dr. Seyfettin Erdoğan'ın dolar yorumu...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim beyannamesini açıkladı: Afetlere dayanıklı yerleşim yerleri kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi yeni konferans salonunda AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı ve "Yeni dönemde, afetlere dayanıklı, dirençli ve sağlam yerleşim yerleri kuracağız, şehirlerimizi iklim değişikliğine uyumlu hale getireceğiz" dedi. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'daki kentsel dönüşümü merkezi yönetim ve yerel yönetimle sürdüreceğiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve dönüşümün kararlı bir şekilde sürdürüleceğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan emekliler için düğmeye bastı! Müjdeler arka arkaya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim kampanyalarıyla ilgili bazı ayrıntılar ortaya çıktı. Erdoğan emekliler için düğmeye basıyor. İşte ayrıntılar...

Ev hanımları emekli oluyor! Prim desteği, çocuk sayısı detayları

Milyonlarca ev hanımı artık emekli olabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim vaatleri arasında olan ev kadınlarına emeklilik ile ilgili çalışmalarda sona gelindi. Yeni düzenlemede prim desteği ve çocuk sayısına göre yaşın düşürülmesi ve yıpranma tazminatı gibi çalışmaların yapılması planlanıyor.

Vergisiz telefon müjdesinin ardından şimdi de bilgisayar için müjde verildi! Resmen açıklandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçim beyannamesi olarak paylaşılan üniversite öğrencilerine vergisiz telefon satışının ardından bilgisayar satışları konusunda da Ziraat Bankası’ndan bir müjde haberi geldi. Ziraat Bankası, Troy'da Mac alışverişlerine 2 bin 500 lira hediye edeceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Öğrencilere vergisiz ÖTV'siz telefon satışı sözünü tutacağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim öncesi öğrenciler için vergisiz telefon satışı müjdesini vermişti. Peki ''Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı?" Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan konu ile ilgili açıklama geldi...

Seçim sonrası ikinci el otomobil fiyatları yüzde 15 arttı! Bayramdan sonra artış devam edecek mi?

​​​​​​​Döviz fiyatlarında meydana gelen artış araç fiyatlarına da yansıdı. Sıfır otomobillerdeki tedarik problemi sürerken Kurban Bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanırken, seçim sonrası fiyatların yaklaşık yüzde 15 arttığı ifade edildi.

Depremzedelerin asgari ücreti 13 bin 500 TL mi olacak? Çalışanlar dikkat! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim öncesi sözlerin yerine getirileceğine ilişkin açıklaması asgari ücret ile ilgili beklentileri katladı. Peki depremzedelerin asgari ücreti 13 bin 500 TL mi olacak? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Öğrencilere vergisiz telefon satışı başladı mı? İşte vergisiz telefon fiyatları!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim beyannamesinde yer alan "Öğrencilere bir defaya mahsus vergisiz telefon, tablet ve bilgisayar satışı"nın ne zaman uygulanacağı merak ediliyor. Peki, vergisiz telefonlar ne kadar? İşte detaylar...

Seçim belirsizliği ortadan kalktı! Borsa ve dolar bu hafta ne olur?

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasının ardından piyasalardaki seçim belirsizliği faktörü de ortadan kalktı. Peki, şimdi piyasalar kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolar ve borsa ne olur? Detaylar haberimizde…

erdoğan İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi Haberi

erdoğan İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açtı.


Erdoğan, cuma namazını kıldığı Eyüp Sultan Camisi'nden "Cumhurbaşkanlığı Türkiye Vizyon Belgesi"ni açıklayacağı Haliç Kongre Merkezi'ne geldi.


Merkezin bahçesinde bulunan ve Cumhurbaşkanlığı seçimi sonuna kadar İstanbul Seçim Koordinasyon Merkezi olarak hizmet verecek binanın açılışını yapan Erdoğan, Ankara'da da Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını yaptıklarını hatırlattı. 


Erdoğan, "Seçim boyunca, 10 Ağustos gecesine kadar, inşaallah ikinci tura kalmaması halinde buradan çalışmaları takip ve koordine edeceğiz. Dolayısıyla emeği geçen arkadaşlarımı tebrik ediyor, teşekkür ediyorum" dedi.


Seçim çalışmalarında görev alacak gezici araçların hazır olduğunu, bu araçlarla da kampanyanın yürütüleceğini belirten Erdoğan, tüm ekibi tebrik etti.


Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan, merkezin açılışını yaptıktan sonra alanı gezerek, görevlilerden bilgi aldı.


Çalışanlarla sohbet eden Recep Tayyip Erdoğan, genç bir kızın yanına gelerek, elindeki...